Отговори
# 285
catwalk - ами все така нищо ново 2 в 1 и това е Simple Smile При теб нещо ново ?

Док вчера каза, че всичко било Ок и засега сме си така. Само много ме боли кръста, като лежа. И се чудя като ме сложат на това магаре по гръб, и не се знае колко часове как ще издържа заради кръста. Сега и 2 мин да лежа по гръб болката е ужасна.

Да са живи и здрави новите бебчета !

# 286
  • Ямбол
vioila точно това се терзая и аз. И аз съм като теб, по цял ден ходя с космодиска, ужасна болка. и то не само като лежа по гръб, постоянно. Просто при различните пози различно ме боли. ще сме чудна картинка явно Simple Smile))

# 287
  • гр.София
Стиснете по едно палче за утре сутрин  Grinning Praynig Ще пиша на Магика щом мога   bouquet
Успех,миличка!Имаш моите палчета  fingerscrossed
Като нищо утре и аз да си гушкам бебата.Днес от следобед са ме започнали контракции,не много болезнени,но чувствително,през два часа.Тапа и води няма newsm78 Незнам вече фалшива тревога ли е,не е ли,но влизам в банята да се подготвя за всеки случай,пък каквото реши малката Whistling Много ми е объркано-хем искам да излиза,хем не искам... Crazy
Прибавих новите ни бебчета на първа страничка,две момченца и едно момиченце са без имена,но явно от вълнение мамите са пропуснали да ги съобщят.Когато се завърнат,ще коригираме пропуските   bouquet Hug
maiski3,радвам се,че ти е харесала първата страничка Blush Hug

Simple Smile Аз забравих да ви пиша за мойто бебче, ако може да го допишеш на първа страничка  Blush

бебе Йордан, роден на 10.03. с тегло 4150 гр. и 52см.  Grinning

# 288
г-жа Стихийно бедствие   Hug
Благодаря! Ще го потърся в някоя билкова аптека, че по другите не са и чували за него. Предлагат ми само този на Хип.
Осъзнах, че спането има много голяма  роля в образуването на кърмата!

E STELA , аз слагах захар, когато давах вода. Сега давам само чая на Хип за колики, не давам вода. Че даже и чай не давам, само го правя и после го хвърлям и сменям с нов  Mr. Green Майка ми като дойде вечерта му бута шишето.

Честито на новите мами    bouquet  bouquet  bouquet

Иначе с коликите сме МНОООГО зле, какво ли не опитах- Инфакол, Биогая(която никак не ми е удобна, защото се дава 30 мин преди ядене, а при нас такова време няма- като стане трябва ВЕДНАГА да яде, защото овиква целия блок). Сега сме на Colief, който също няма кой знае какъв ефект. Единствено ме спасява обгаряне на лъжичка с борина. Не знам дали знаете какво е това, но помага!

# 289
vioila точно това се терзая и аз. И аз съм като теб, по цял ден ходя с космодиска, ужасна болка. и то не само като лежа по гръб, постоянно. Просто при различните пози различно ме боли. ще сме чудна картинка явно Simple Smile))

Миш - има и нещо друго, от другите болки може би ще забравим за кръста. Не знам и аз така си се чудя.

# 290
  • гр.София
 Simple Smile

Имам питане към мамите, които дохранват - с какво мляко дохранват и имат ли проблем с изхождането?

# 291
Към мамите с Котки пускате ли ги в стаята на бебо. Аз моя котарак засега не го пускам и той седи и мяука тъжно отвън. Докога смятате да не пускате котката в стаята с бебо. Как подържате хигиена на мен едва ми остава време да пусна прахосмукачката, ужас е и бебо от днес е с колики давам Инфакол но от него само охка и пъшка милото докато спи.  Sick

# 292
Здравейте сладурки!

Аз без кафе не мога, че малкия решава да будува посреднощ  Tired  Tired

Честито на всички нови мами! Да са живи и здрави бебоците!

Скреч и на мен ми се иска да будува през деня а не вечер  ooooh! ама уви  Joy

ena4 аз все си мисля че много им е рано да го получат този А-типичен дерматит  newsm78 от какво ?  newsm78 на нас ни го откриха доста по късно  newsm78 Все си мисля че е от хормоните и че ще се оправят тези пъпчици. Както писах на каката минаха от само себе си и си мисля че и тези на Вики ще минат. От това което описваш и нашите са същите  Peace

Sabrina1 стискам палци  Peace но няма да е зле да се обадиш на доки  Hug

Стиснати палчета на всички които са още 2в1.

Джесика на твое място не бих се наливала с боза  Peace Ефект НЯМА когато става дума за кърма, но когато става дума за дупе ......  hahaha  Пий много вода, айрян и както писаха другите мами чайчета за кърма  Peace

Майски3 четох за зеленото ако, но общо взето пишеше че не е нищо притеснително и че е етап който преминава. Ако много те притеснява или продължи по дълго консултирай се с педи  Peace  А от колко време е със зелено ако и как се чувства малката Андреа по крива ли е ?  Hug Сигурна съм че всичко е наред  Hug И нашето в началото имаше лек зеленикав цвят и също е доста воднисто но и на нас ни казаха че е нормално, както на Ена4  Peace

bri обикновено казват че между 2-5 пъти на ден е нормално. Понякога и по рядко. А на кърма ли сте или на АМ? Понякога, когато са на АМ бебетата по рядко акат  Peace

Миш пожелавам ти да родиш на твоята дата  Peace И аз бях сигурна че няма да родя на определената дата  Joy даже казах на мъжа ми "Ще видиш няма да устискам до 1.03." и се оказах права  Peace малкия се роди по спешност на 28.02 късно вечерта.  hahaha  при това 2 седмици по рано от термин, а мъжа ми ме уговаряше по късна дата да се пазаря с доки да ми определи.  Peace

Валари а защо даваш 30 мин. преди ядене   newsm78 Биогая-та Аз четох листовката и не пишеше нищо такова  newsm78  А за почивката и спането си много права  Peace ама понякога не ми се получава  Mr. Green

# 293
  • София
Мама Веси, ами от тази нощ е така Rolling EyesВчера следобед беше по-крива от  три и половина следобед та чак към осем след банята заспа SadТо и колики я мъчат предимно следобед и вечер ooooh!
би ли ми пуснала линк, ако е в интернет това което си прочела?
Благодаря ти    bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 16:20 от maiski3

# 294
Здравейте момичета,макар и трудно успявам да ви изчета,а сега и да драсна някой ред.Ние с бебка сме добре,храним се редовно и през ноща,макар доки да ни каза да правиме интервал от 1 до 6 часа сутринта защото сме на ам ,но Петя изобщо не е съгласна и така реве като е гладна,че не мога да си помисля да не и дам млякото.Иначе и ние сме с колики и сме на колииф,а млякото ни е аптамил противоалергично с пробиотици и да ви кажа свършва за 5-6 дни,така че мами кърмете си децата колкото се може по дълго-ам нямя да ви се размине и колкото по късно по добре.На мамите които не са родили още стискам палчета всичко да мине бързо и скоро да си гушкат рожбите.  bouquet

# 295
 Единствено ме спасява обгаряне на лъжичка с борина. Не знам дали знаете какво е това, но помага!

Валари би ли споделила за какво става въпрос  Embarassed

# 296
ВАлари дадох ти линк за чая, не е нужно да си го търсиш по аптеките.

# 297
  • Бургас
bri , mistela и Аманита - честити бебенца - да са ви живи и здрави и само радост да ви носят    bouquet  bouquet  bouquet
Аз и утре съм на запис на тоновете при моето АГ и ще ме праща в болницата  Rolling Eyes Толкова искам да се случат естествено нещата... Ами ако просто му е рано на бебо да излиза ??? Уговарям го да се ражда вече, ама май той е на друго мнение  ooooh!

# 298
Още нещо се сетих да питам моето бебече реве като го къпем, реве и като го преобличам преди ядене, защото е толкова гладен че почва да лапа всичко, което мисли, че е гърда. При вас как е реват ли толкова много, супер ми е притеснено направо съм в няква депресия постоянно ми се плаче, той реве и аз с него Cry

# 299
Валари и ние имаме голяям проблем с коликите, така че сподели какво е това, което помага.
Относно капките за колики и аз давам като теб - Биогайа + Колийф, само че колийфа трбва да стои половин час в млякото и освен това млякото трябва да е по-хладко, защото иначе съставката се разгражда. Биогайата я давам нощем, защото не чакам половин час - слагам по 4 капки в млякото, иначе всяка вечер преди къпането давам 5 капки с лъжичка. Колийфа само денем, защото предварително глася млякото.

Общи условия

Активация на акаунт