Да ги таковам 
Който е навит може да пише 

). В момента ме гледа влюбено и ми се усмихва, защото се е наспал, нацокал, памперсът му е сменен и е доволен от живота.

За корема не знам какво се прави, но теорията им е, че първо трябва да се стегне тазовото дъно и след това да се върви нагоре. Та дано има файда, че идва пролет, а аз не мога да се пъхна в старите си дрехи, а нови не искам да си купувам за тези габарити, защото определено не се харесвам.

И най-важното, няма да слушам бабите, защото предният път от третия месец започнаха да ми проглушават ушите колко било гладно детето и как не било нормално да се буди нощем, да съм го захранела с нещо по-така от едно голо мляко, и аз на петия месец не издържах и почнах с пюретата. Сега се надявам да спазя указанията на СЗО за 6 месеца изключително кърмене, а после - когато си покаже детето.
, понеже и кърмата ми не е много след обяд, не й тече бързо и се отказва понякога, после пак иска... абе тя нашата луда работа.
/
Пак обходих улиците 4 часа
. Каза също, че психически и емоционално развитието му е на около 5 месечно (има си някакви тестове дето ги прави, не им разбирам). Това се дължало на факта, че постоянно го гушкам и разнасям. Т.е. носенето не моди до разглезване, а до съзряване 
Оказа се, че не може да бъде публичен оттук. Баси и сложнотията! Препоръчани теми