Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 095
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добро утро.
Много интересен и богат материал за бебешкото ако  Peace http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html
Има и снимки Simple Smile
На гнусливите-извинявайте  Wink
Това го четох преди много време и макар че съм гнуслива го докарах до края  Mr. Green
Аз също захраних Дими с тиква  Peace
Ноеми,приятно изкарване Simple SmileУчих средното си образование в Търново и много го обичам,ех....бяха хубави времена.
Бубе,много положителна енергия и от мен Hug Приложение 2 го има и тук
http://www.fisconsult.bg/dokumenti/obrazci-i-dokumenti/item/obra … bezshtetenie.html

# 316
мацки, днес Дара има имен ден!
вечерната биричка/винце да бъде за нея!;-)

и аз снощи изпих една чашка бяло вино със спрайт и лимон. само така мога да го пия и то веднъж в годината, ама допие ли ми се с голям кеф си го гъврътвам Simple Smile

# 317
  • в Надежда-та
мацки, днес Дара има имен ден!
вечерната биричка/винце да бъде за нея!;-)
Peace  bouquetда Ви е здрава и послушна.

# 318
  • Пазарджик
Бебешондел недей така защо да не се намесваш повече,на мене ми е изключително интересно да чета твоите постове.Макар детенце-Явор да е много по малак от Таня имаш натрупан доста опит и познания.Та нали затова сме тук да обменяме опит и знания.Това ,че имаме по големи деца не ни прави по опитни.
И за една малко по различна храна http://misli6.hit.bg/hasanyonetoldyou.htm

# 319
  • Пловдив
Пристигна ми люлката  newsm44 Тея я хареса, стои вътре, още няма батерии но ще купим и ще я пуснем. Явор разбира се искаше да се качи веднага  Mr. Green
Аз затова се отказах от шезлонг, люлка и т.н - само Виолета ще е в тях и бебето пак в мен  Whistling

# 320
  • София
Пристигнао ми люлката  newsm44 Тея я хареса, стои вътре, още няма батерии но ще купим и ще я пуснем. Явор разбира се искаше да се качи веднага  Mr. Green
Аз затова се отказах от шезлонг, люлка и т.н - само Виолета ще е в тях и бебето пак в мен  Whistling
  Яна взима на иван всяка играчка, която поставя до леглото му, дори най-бебешка гумена гризалка да е... Още не съм извадила активната гимнастика, но вече си представям как каката ще лежи в нея  hahaha

Да се похваля болничния на мъжа за 15те дни след раждане - занесен в НОИ  newsm53

# 321
Пристигна ми люлката  newsm44 Тея я хареса, стои вътре, още няма батерии но ще купим и ще я пуснем. Явор разбира се искаше да се качи веднага  Mr. Green
Аз затова се отказах от шезлонг, люлка и т.н - само Виолета ще е в тях и бебето пак в мен  Whistling

Всичко присвоява милия ама нали той не е имал  Cry За сега сложихме неговите играчки да ги люлеем в люлката, но като сложих тея веднга започна да я дърпа и да иска да сяда той  Crossing Arms В шезлонга не я слагам заради него  Crossing Arms Ама люлката няма как - до 9кг е , на мама хипопотамчето не може да влезе в нея - 13,200 е Mr. Green

Иначе Явор имаше голям проблем по едно време с къпането/ заради баща му/ и не искаше да се къпе, дереше се . Ноооо като купихме на Тея легенчето на фишър прайс ела го виж сега - сам го носи да го къпем  Mr. Green

# 322
На нас пък ей сега ни пристигна лаптоп-а  Party
Нищо интересно де, ама не мога да не се фръцна  Blush
И вече ще мога да си качвам снимки  Party

Това с тиквата е доста добър вариант, за първа храна. Само не знам по това време дали ще има тиква-да речем към август-септември  Thinking

# 323
На нас пък ей сега ни пристигна лаптоп-а  Party
Нищо интересно де, ама не мога да не се фръцна  Blush
И вече ще мога да си качвам снимки  Party

Това с тиквата е доста добър вариант, за първа храна. Само не знам по това време дали ще има тиква-да речем към август-септември  Thinking

Тиква не помня по кое време купувах на едро но май някъде там беше, издържа до към април май. В мазето имам 6-7 тикви още, ако някоя е издържала ще давам от нея, ако не имам замразени кубчета във фризера, и ще вадя и варя.

# 324
  • в Надежда-та
Бебеш покажи люлката Rolling Eyes

# 325
Бебеш покажи люлката Rolling Eyes

Ето я обявата, още не съм я снимала Тея вътре http://prodavalnik.com/detska-lyulka-fisher-prays-i1548503 за 100лв я взех и знам че мога да я продам пак за толкова.Мислех да взимам на кангару но е много ниска и след това не мога да я продам за повече от 60-70лв...

# 326
  • София
Честит Имен Ден на Дара,да расте здравичка и усмихната Hug
Бебеш,каква люлка си взе?
И нашия батко е много любопитен към всичко,което ползваме за Симонка и което правим с нея,върви и разправя навсякъде-Пък мама храни бебето с млекце от гърдите Mr. Green
Мила,честит лаптоп.
Много е хубава люлката,дано Тея да я хареса Simple Smile

# 327
# 328
# 329

Общи условия

Активация на акаунт