за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 318
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 255
И как ги приготвяш   студени, силно ме съмнява, че ядете сурови аспержи и броколи.

# 256
  • Канада
И как ги приготвяш   студени, силно ме съмнява, че ядете сурови аспержи и броколи.
Броколи може сурови , със сос обаче.Прави се плато със сурови зеленчуци, броколи, карфиол, моркови, чушки, краставици, към това купичка със сос/специален/.Взимаш парче зеленчук, топиш в соса и хапваш.Северно- американска мързелива салата.

Салата от леко сварени броколи/охладени после/, твърдо сварени яйца + заливка сос от кис.мляко и др.подправки.
Аспержи не консумираме сурови.Студени не значи сурови.
Аспержи само леко попарени, охладени, идеални към телешка пържола.
Други въпроси?
 Grinning

# 257
Ами всъщност точно това значи - топла -  минала през термична обработка. 

# 258
  • Канада
е моя е грешката значи.
 Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Броколи могат да се ядат и сурови. Не са ми любимият зеленчук.
Топло ястие, сиреч основно, означава минало термична обработка и топло все пак Simple Smile

# 260
  • София
Споделям мнението на Рокси за простата храна.
И мнението на Богиня споделям за конкретния маршрут на любовта на един мъж.

И за вас не знам, но моята любов към мъжа ми, определено минава и през моя стомах.
Не искам да ви казвам, какво ми се е налагало да поглъщам, в името на любовта.
Голяма любов, голяма.

# 261
Ами всъщност точно това значи - топла -  минала през термична обработка.  
+ да се сервира топла.
Поне този от журито за това скастри участника,че е приготвил гарнитурата доста по-рано ,тя е изстинала,не е със същата температура като месото...и че не се е сетил да я стопли в МВ.
Поне това бяха думите му "Предлагаш ми основно ястие  от 5 компонента,и три от тях ми ги сервираш изстинали!"

Освен ако не сервираш варени картофи,не знам как може да предложиш топла гарнитура от домати,краставици,печени чушки,консервирани царевички,грах...например?

# 262
  • София
Дами, нали няма да направите завой към рецептите?

# 263
  • Варна
Ами всъщност точно това значи - топла -  минала през термична обработка.  
+ да се сервира топла.
Поне този от журито за това скастри участника,че е приготвил гарнитурата доста по-рано ,тя е изстинала,не е със същата температура като месото...и че не се е сетил да я стопли в МВ.
Поне това бяха думите му "Предлагаш ми основно ястие  от 5 компонента,и три от тях ми ги сервираш изстинали!"
Освен ако не сервираш варени картофи,не знам как може да предложиш топла гарнитура от домати,краставици,печени чушки,консервирани царевички,грах...например?

Пак не си гледала внимателно. Цитатът беше: От 5 компонента, 3 са студени. Не изстинали.
това бяха сурова целина, чери домат /суров/ и още нещо, което не видях.
Т.е. въобще НЕ обработени термично.

# 264
  • Канада
не, не. Naughty
Никакви рецепти повече, има достатъчно в интернет, който иска да готви.

# 265
  • Варна
Споделям мнението на Рокси за простата храна.
И мнението на Богиня споделям за конкретния маршрут на любовта на един мъж.

Кажи им го пак. Щото си мислят, че една мусака ще върже мъжа до тях Simple Smile
Не съм чувала в мъжка компания мъжете да се хвалят с манджите на гаджетата/жените си Simple Smile

# 266
  • Канада
Аз не  си мисля така, Богиня.
Не видях някой тук да твърди, че готвеното задържа мъжа в семейството.
Но нали не мислиш, че само със секс ще задържиш съпруга си...

# 267
  • Варна
Повечето мъже предпочитат качествен секс пред добре приготвената храна. Любовницата има повече шансове пред готвачката.
Дали някой от форумците ще се престраши да изкаже мнение по темата?

# 268
тук стана като в готварския. 30 грама олио, 50 ориз, 10 сол и да ври.

аз пък реших да стана супер домакиня  Twisted Evil - ще насадя цветя и ще си купя щипки в различен цвят.

Повечето мъже предпочитат качествен секс пред добре приготвената храна. Любовницата има повече шансове пред готвачката.
Дали някой от форумците ще се престраши да изкаже мнение по темата?

вярно е Laughing. французите казват , че изисканият мъж прави от съпругата си любовница, а останалите от любовницата съпруга.

# 269
Незнам, честно, но имам познат, чиято вече бивша не готвеше. Та човечеца ходеше да хапва тук и там и накрая се залюби с готвачката на едно от заведенията, че и се взеха  Laughing

Та мисълта ми е, че не е от значение дали ше го тъпчеш кат коледна пуйка...приготвянето на храна е равностойно на грижа и внимание , ако щеш към мъж, деца та дори и гости.

Общи условия

Активация на акаунт