за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 370
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 270
Повечето мъже предпочитат качествен секс пред добре приготвената храна. Любовницата има повече шансове пред готвачката.
Дали някой от форумците ще се престраши да изкаже мнение по темата?
Аз не виждам нищо страшно. Като не му хареса храната в къщи, отива на ресторант, като не му хареса сексът, отива ... другаде.
Но дори и виртуозният секс не е гаранция.

# 271
  • Варна
Повечето мъже предпочитат качествен секс пред добре приготвената храна. Любовницата има повече шансове пред готвачката.
Аз не виждам нищо страшно. Като не му хареса храната в къщи, отива на ресторант, като не му хареса сексът, отива ... другаде.
Но дори и виртуозният секс не е гаранция.
Както знаеш, само диамантите имат вечна гаранция Peace

# 272
Ами аз мисля,че мъжете искат най-вече коткане и гъди гъди по егото им.Защото хубав секс винаги могат да намерят,както и хубава храна-продават се.Та мисълта ми е,че всъщност и те са нормални хора и имат нужда от нежност и внимание.Защото една супер вечеря поднесена му от нафуняна жена не мисля,че ще го впечатли.То и до секс няма да му е след това Grinning

# 273
  • Варна
Ами аз мисля,че мъжете искат най-вече коткане и гъди гъди по егото им.
А какво по-хубаво "гъди-гъди" /ужасен израз, между другото/ от една желаеща го жена?

# 274
Ами аз мисля,че мъжете искат най-вече коткане и гъди гъди по егото им.
А какво по-хубаво "гъди-гъди" /ужасен израз, между другото/ от една желаеща го жена?
Да бе тоя израз и аз го мразя,от къде ми дойде че го написах ThinkingАбе определено залагам и аз повече на секса,от колкото на супа топчета или яхния Wink

# 275
Абе що сте толкова крайни, да не кажа тъпи.

Нито едното ( само ) би го задържало, нито другото.

# 276
Абе що сте толкова крайни, да не кажа тъпи.
Нито едното ( само ) би го задържало, нито другото.
Е ,не може всички да блестим с ум като теб Mr. Green

# 277
  • София
Казвам го пак.
С уточнението, че разбира се, има мъже определен типаж, които формулират идеалната жена като послушна домакиня.
Има и съответния типаж жени, които се самоопределят по подобен начин.
След това сформират семейство, в което храната се издига в култ и символ на житейски просперитет и семейно щастие се оказва съдържанието на хладилника и броя на манджите за еденица време.

# 278
Извинете, ама като чета мнения на жени, които в общи линии  са квинтесенция на 'всичко за мъжа' и ми става едно такова...леко неприятно да го кажем.
101 начина да го задържим, 99 начина да го прелъстим, 25 техники за гъди гъди на егото...не може ли просто да се потърси някой, с който да се живее в хармония?

Трябва много да внимавам моята по добра половинка да не попадне тук, че накрая ще излезе че ни манджите ми манджи, ни секса ми секс...нищо чудно да се озова сиротна на улицата   Mr. Green

# 279
  • Sofia
Аз не разбрах къде е противоречието между секса и готварството? Не може ли една жена да готви добре и да е добра в секса? Защо едното да изключва другото? Пък и по мои наблюдения тези неща вървят ръка за ръка. Ако една жена прави страстен секс тя във всичко ще е страстна. И ще готви манджи с фантазия, а няма да се задоволява с филия със салам. Познавам жени, на които им е все едно какво ядат и на същите тези им е все едно какъв секс правят и дали изобщо правят. Естествено не казвам, че при всички е така. Просто споделям наблюдения.

# 280
  • София
... Пък и по мои наблюдения тези неща вървят ръка за ръка. Ако една жена прави страстен секс тя във всичко ще е страстна. И ще готви манджи с фантазия, а няма да се задоволява с филия със салам. ...
Тц. Това да харесва добра храна изобщо не означава, че готви манджи с фантазия.
Нито, че страстната любовница е умопомрачителна готвачка.

# 281
  • Sofia
Да, да обича да яде не значи, че обича да готви. Но за да готви добре трябва да обича да яде, да има отношение към храната.

# 282
  • Варна
Мдаааа, всички поети и писатели все са възхвалявали готварските умения на любимите си...

# 283
  • София
Да. Така вече съм съгласна.
Абсолютно съм на мнение, че човек, който има отношение към храната, определено има и отношение към секса и към живота изобщо.
Всеядните винаги са ми напомняли прасета. Изобщо житейски.

# 284
  • Варна
Да. Така вече съм съгласна.
Абсолютно съм на мнение, че човек, който има отношение към храната, определено има и отношение към секса и към живота изобщо.
Всеядните винаги са ми напомняли прасета. Изобщо житейски.
+1

Общи условия

Активация на акаунт