Въпреки че две момиченца е страхотно според мен, но някак си не ми се иска да си разваля репутацията на добър гадател
Повече от 23сек. нищо не се задържа на краката. Днес имах майстор у дома, че ми се развали пералнята- ми човекът около 4 пъти ми направи забележка, че ще простудя децата. Миле,
, като четох това за забележките, че ще простудиш Дамян и Зара да ви разкажа за нас - ние днес с Мишо влизаме в аптеката и там 5-6 баби. Закачат го, ама той нещо се засрами и се навря в краката ми. Едната баба явно се обиди, че не й обръща подобаващо внимание и ми вика: "Това дете не е ли излизало сред хора?", пък на мен ми стана смешно, "не е излизал, него го държим само вкъщи!", викам. После като го взех в мен и панталонът му се надигна на крачетата, пък се оцъклиха, че нямал чоропогащник, ми няма пари за чоропогащник... 

. За Драгиново, честно казано очаквах подобен отзив. Все забравям да те питам, как продължи историята на Влади със ските?
А, ако я пуснех и да стъпи боса на асфатла следваше анатема!

-аз нищо не давам за приспиване.....
). Нощем не се буди обичайно. А ако се събуди е като сомнамбул - става и тръгва нанякъде. Аз го хващам и го връщам в хоризонтално положение и за 1 секунда е заспал
най-просто казано, това е черво, което е било свързано с пъпната връв и е закърняло. Среща се предимно при момченца. Има лигавицата като на стомаха, а не на червата и затова кърви. Не съм съвсем сигурна дали го обяснявам правилно. Освен черното ако други признаци са силни болки, каквито при нас нямаше. Акото просто беше показателно за вътрешен кръвоизлив, което пък е довело до ниските нива на хемоглобина. В ИСУЛ също му правиха кръвна картина и потвърдиха ниските нива, затова му преляха и кръв и всъщност там му поставиха диагнозата, която обаче може да се потвърди на 100 % едва, след като се направи операция. Сега е добре, на жестока диета, а той иска храна повече от всякога. Горгият толкова е отслабнал, че ми се плаче всеки път, когато го видя. Сигурно е под 10 кила, защото кантарът не го хваща, а той е 94 см.