Ростислава или Радостина

• 6 447
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Моя глас си остава за Радостина ! Но предлагам и  Радена ! Всичките ми познати с това име са много красиви жени, фини и стройни.

# 61
Гласувах за Рая. Кратко, но съдържателно, не звучи незавършено. От "модерните" имена, но пък и съвсем българско. Харесва ми, единствено, че е много често вече. Но пък, да, по-добре хубаво, макар и често срещано име. Peace

# 62
  • София
Когато сина ми беше около три - четири годишен, в градинката една Рая постоянно му налиташе на бой.
Искам да кажа, че като чуя името, си представям една войнствено настроена дебеланка.
Но Радостина - не запомнящо се и Ростислава - трудно смилаемо, също не ми допадат.
Ако авторката, обаче,  се съобразява с нашите коментари, май никога няма да избере име за детето си!

# 63
Ако авторката, обаче,  се съобразява с нашите коментари, май никога няма да избере име за детето си!
Напротив. Ако избере Елица, всички ще я подкрепят  Laughing А ако избере Сияна, почти всички  Mr. Green

# 64
  • София
Въх, недей, Елица ми е едно от най-противните имена...

# 65
  • София
Напротив. Ако избере Елица, всички ще я подкрепят  Laughing А ако избере Сияна, почти всички  Mr. Green

Това за Елица и Сияна ме развесели!   Laughing

Така си е!   Peace

# 66
  • Пловдив
Аз си променям гласа от Ростислава на Рая, въпреки че Рая е толкова масово напоследък.

Ами и тук ще кажа същото като за Сияна - нито в училище имаме Рая, нито в детската градина на дъщеря ми. Не знам защо и за двете имена се казва, че са толкова масови, аз изобщо не ги чувам.

# 67
7 Рая в януарчета 2011  Crazy

# 68
  • Пловдив
В тази тема са доста, да , но в другите не толкова, а има и месеци без Рая като гледам  Crazy  И като хвърлях по едно око видях доста странни имена  Whistling

# 69
Аз много обичам да преглеждам имената в отчетните  Embarassed Като някакъв сериал ми е  Crazy Чакам да прехвърлят темата за поредния месец от очакващи в родени и гледам какви имена са нароили този път.
Кажете ми, че не съм луда  Laughing

# 70
  • Сопот, Пловдив
Аз много обичам да преглеждам имената в отчетните  Embarassed Като някакъв сериал ми е  Crazy Чакам да прехвърлят темата за поредния месец от очакващи в родени и гледам какви имена са нароили този път.

Ооо, и аз така правя Simple Smile . Аз съм от тези с термин април, в нашата група вече си имаме една Рая, а са се родили само 17 бебета ( а в темата се очакват над 200). Не съм чула досега обаче друга майка да се е спряла на това име.

# 71
Аз за втори път го направих това, не съм се сещала да ги гледам иначе  Thinking

# 72
  • София
Ама никак!
Сега отивам и аз да направя същото.   Laughing

# 73
Има големи находки Simple Smile

Един познат си кръсти детето Лорис и тогава ми се стори странно, макар и в положителен смисъл, но като срещнах това име няколко пъти из Отчетните и започна все повече да ми харесва Simple Smile

# 74
В тоя стил харесвам Дамарис.

Общи условия

Активация на акаунт