Ростислава или Радостина

• 6 443
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
В тази тема са доста, да , но в другите не толкова, а има и месеци без Рая като гледам  Crazy  И като хвърлях по едно око видях доста странни имена  Whistling
Споделете деее  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 10:05 от Естел

# 76
Има големи находки Simple Smile

Един познат си кръсти детето Лорис и тогава ми се стори странно, макар и в положителен смисъл, но като срещнах това име няколко пъти из Отчетните и започна все повече да ми харесва Simple Smile

Лорис е често срещано име при хора от арменски произход. Също така Кармен, Микаел и Таниел.

# 77
И Карен. Момчето, чийто син е Лорис, се казва Карен. Трябва да разгледам по-подробно арменските имена, звучат ми интересно.

# 78
Лорис е мъжко  Shocked??

# 79
И Карен също Simple Smile

# 80
Не и на моята планета  Crossing Arms

# 81
# 82
  • До сърцето...
Рая! Харесва ми това име.

# 83
  • Пловдив
Гласувах за Рая - винаги съм го харесвала... Peace
А защо не Рада?

# 84
Рада или Радина

# 85
м/у другото 3/4 от момиченцата напоследък са Ния, Ная, Мая, Рая, Ия, Ая, Сия, Дая, Дия и т.н.  Те всичките са красиви имена, но си губят в един момент идентичността като се навъдят толкова...

# 86
Рада... чувам, че ставало модерно, но не ми харесва е меко казано Mr. Green

м/у другото 3/4 от момиченцата напоследък са Ния, Ная, Мая, Рая, Ия, Ая, Сия, Дая, Дия и т.н. 
От кои момиченца, щото в нашата отчетна нямаме ни едно. От каките има с едно от тези имена само Peace

# 87
Рада... чувам, че ставало модерно, но не ми харесва е меко казано Mr. Green

м/у другото 3/4 от момиченцата напоследък са Ния, Ная, Мая, Рая, Ия, Ая, Сия, Дая, Дия и т.н. 
От кои момиченца, щото в нашата отчетна нямаме ни едно. От каките има с едно от тези имена само Peace

ами от разни които срещам покрай сина си, в групата му, деца на приятели и случайно...не всички хора се "отчитат" по форумите....
Всъщност май съм пропуснала Дея (а нея дори я знам точно коя е)... doh
Рада е протото на всичките  Радостини, Радосвети, Радослави и т.н. Името в чиста форма. Ако то не допада на човека който го избира, не виждам причина разкрасените разновидности да му допадат...според мен те са просто за разнообразие възникнали.

# 88
  • София
Е, то света не е само една отчетна.... аз познавам с половината всяко от имената по едно детенце...(без да следя и правя спрявки с отчетни и подписи на съфорумки)
ама чак 3/4 надали са...всъщност ако са и 1/4 пак добре...

# 89
  • Пловдив
м/у другото 3/4 от момиченцата напоследък са Ния, Ная, Мая, Рая, Ия, Ая, Сия, Дая, Дия и т.н.  Те всичките са красиви имена, но си губят в един момент идентичността като се навъдят толкова...
От тези имена съм срещала Ния и Рая, тук там Ная и Дая съм ги чувала. От там нататък Сия не съм го чувала от години. А Ая и Ия - изобщо. Като изключим някоя героиня от роман.

Общи условия

Активация на акаунт