РУСЕнска пролет

• 32 388
  • 733
  •   1
Отговори
# 1
# 2
Ха- ПЪРВА!

Честита нова тема!

bouquet

# 3
# 4
честита ни нова темичка. хайде все с хубави новинки да я пълним Joy

# 5
  • Русе
Здравейте милички в това гадно време  Sad ама какво да се прави. Булките наистина ще загазят  Laughing, много ми е любопитно обаче с бъдещи булки или за вече омъжени момичета ще бъде този парад. newsm78 Мен яко ме тресе манията за първи клас и имам чувството, че ще полудея от цени ......

Не е ли рано за подготовка за първи клас  Wink , и ние имаме бъдеща първокласничка , но не бързаме ... пък каква е гаранцията че ще премине в първи клас , може да повтаря  Mr. Green , шегувам се , тя ми е отличничка !

Между другото има ли сред вас някоя мама опит с двама ученика  Thinking ooooh!  , вълнува ни вкъщи въпроса с работните места , според мен 100% трябва да си имат отделни бюра . Баткото има интереси в едни области , малката в други , въобще всеки човек си има различни възгледи за подреждане на раб. място и така ...
 Обаче стаята не е голяма , нямат отделни стаи за сега  - две легла , като станат и две бюра , няма да има място за нищо .

Че ми стана смешно за булките  Joy , как така бъдещи , или са булки , или не ...
И какво толкова щели да загазят  hahaha.

# 6
и аз да се запиша в темичката  Sunglasses

Булките доколкото разбрах са бивши - тоест идеята е на парада да се появят дами с булченски рокли, които вече са били в употреба  Laughing

# 7
Аз и сестра ми бяхме ученички на времето по едно и също време. Ние имаме 10г разлика, но се засякохме. Имахме едно бюро, което беше вградено в секцията ( по тогавашните моди)  Аз лично никога е съм учила на бюро. Беше ми адски гадно и неудобно и си учех в хола на масата и така и изкласих 12 години учение. После и ВТУ-то изкарах така. Не смятам, че е проблем едното бюро за две деца, стига да не се карат кой кога да го ползва.

# 8
Че ми стана смешно за булките  Joy , как така бъдещи , или са булки , или не ...
И какво толкова щели да загазят  hahaha.
smile3532
има два варианта  Laughing
1. калта
2. нЕкой да ги открадне, ако си хареса някое булче
 hahaha

# 9
Ние с брат ми имахме 2,5 години разлика. Аз съм по-голямата. Стаята беше малка с 2 ъглови легла, 1 бюро и една маса по средата. Той учеше на масата или в другата стая, за да не си пречим. Имахме си отделни шкафове за учебници, тетрадки и т.н.

Сега има различни мебели - виждала съм решения бюро - 2 в 1, което е дълго и с две шкафчета с чекмеджета, по един стол за всяко дете. Въпрос на място в стаята.

А за подготовката - наистина есента трябват повече пари на куп, затова разбирам да се купува по малко всеки месец.

# 10
# 11
Чочии,  Heart Eyes
За булките,  Joy
За първолака - ние започнахме още началото на лятото с някои от покупките.  Wink

# 12
Аз също съм с две години разлика с брат ми (аз съм каката Wink ) и имахме две бюра, едното беше до прозореца а другото вградено в секция, която условно разделяше стаята на две. Та така изкарахме, дори после и висшето си образование на това бюро.
Но зависи каква им е разликата, освен това първолакът ще е само сутрин на училище. Не знам. На Гого по тази причина решихме да му правим стаята, когато става първокласник и тогава ще решим.

# 13
  • Русе
 За разликата в годините - ами при нас е малко повече от 2 години .
Баткото е 2-ри клас , той вече си има бюро . Искам и двете бюра да са до прозореца , но няма как .
Мислехме двете да са едно срещу друго , или подредени по дължина и опрени в една от стените - тогава ще се разчита изцяло на изкуствено осветление . Това второто върви с едни рафтчета на стената над бюрата и към тях закрепени луминсцентни лампи , плюс настолни  newsm78 .... абе мислим си . Ще го направим , само желание и пари да има .

# 14
  • Русе
  Миналата година се бяхме подгонили и ние покрай първокласника. Преподредихме му стаята,бюро,стол,шкафчета. Изобщо не съм го видяла да седне там. Пише си домашните до мен на масата, или където свари,само не и на въртящия се стол пред бюрото,със специално избрано положение за естествената светлина.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт