Преследващ или примирен?

• 4 792
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Напротив, аз мисля че трябва животът ти да се върти само около битовизмите, за да не забелязваш и да не се замисляш за околните,в т.ч.партньора ти. За техните и твоите успехи и неуспехи, чувства, преживявания, отношенията ви и т.н.

Палмира, значи ако следваме логиката на преждеписалите, ти си балансирана  Grinning

# 46
най-дебалансираният човек съм. но това е поради други причини.

# 47
Определено съм от "преследващите"..имам късмет да "вирея" около интересен, различен,
изключително умен и успешен мъж. Но той си ме избра.
Харесва ми точно тази разлика помежду ни - защото ме стимулира постоянно и ежедневно.
От друга страна- има доста неща, в които аз наистина съм по-добра и това създава успешен баланс помежду ни.
Иначе би било комплексиращо.. Sunglasses

# 48
"Дилянка,аз не пиша разни работи,за да се харесам на всички...или за да обиждам...тъничко,както си писала.   Peace
Обикновено пиша това,което мисля.Освен в някои майтапчийски теми...
И тази тема не прави изключение...
У нас наистина битовизмите не се коментират,обсъждат и прочие...нещата ги върши този,който забележи ,че има нещо за вършене.Няма разговори на теми :"
Кой ще гледа детето?
Кой ще чисти?
Кой ще пере....простира...изхвърля боклука ....глади....прибира...и т.н.
Нещата просто се вършат.   Peace
Същото е и останалото ,което съм написала...няма борба за надмощие,никой на никого нищо не доказва...просто се обичаме и се стараем на другия да му е добре.
В този ред на мисли как точно да се причисля към една от двете категории?
МЪжът ми е абсолютен добряк...от хората,дето и на мравката път правят.
Е, аз не съм такава.   Mr. Green  И в това отношение се опитвам да го преследвам...ама едва ли ще успея... Laughing
А той пък се опитва да прави нещата по моя начин...падам си малко перфекционистка...
Затова и не мисля,че някой се е примирил с нещо...а по-скоро се чувства стимулиран от другия.

# 49
  • Пловдив
А къде пише,че трябва да има борба за надмощие?
 Човек описва най-добре това,което му липсва... Whistling
Сериозно: ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ-кой е бил "по-скоро преследващ" и кой "по-скоро примирен" в началото на връзката и на къде се развиват нещата- т.е. чии интереси са ръководещи,чии умения са били по-благоприятни?
Моля,ако не разбирате въпросите-питайте,НЕ търсете скрит смисъл,НЕ описвайте "балансираната" си връзка.
Благодаря за вниманието Peace

# 50
Сериозно: ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ-кой е бил "по-скоро преследващ" и кой "по-скоро примирен" в началото на връзката и на къде се развиват нещата- т.е. чии интереси са ръководещи,чии умения са били по-благоприятни?

Дилянка,
това, че са ме "преследвали" в началото на връзката и че винаги всичко е било според моите желания, интереси и тн. не означава, че генерално погледнато нещата всъщност не са "обратни"..))
Именно затова се поставих в категорията преследващи..))

# 51
Замислих се.
Аз определено не съм пасивна в харесването, не мога да си представя, че ще се оставя да избирам само сред тези, които са посмели да заявят интерес. В този смисъл се определям като преследваща, т.е. активна.
Обаче ако питате милото, той е бил преследващ, а аз не съм се давала.
Парадокси разни.

# 52
  • Пловдив

magarcho Peace
Предният ми пост беше уточняващ,а на теб ти благодаря за мнението Wink

# 53

Моля,ако не разбирате въпросите-питайте,НЕ търсете скрит смисъл,НЕ описвайте "балансираната" си връзка.
Благодаря за вниманието Peace

Ето питам , не разбирам. Какво значи нечии интереси да са водещи? И какво значи умения благоприятни? На всеки собствените му интереси са важни, то иначе няма да са лични интереси и е нормално всеки да използва собствените си умения. Благоприятността за кое точно те интересува -за това да се случат нещата от двама индивида да се стигне до връзка или да се сравнява развитието и просперитета на всеки един?

# 54
  • Пловдив
"Да се случват нещата от двамата индивида"

# 55
Ами конкретно за началото на връзките гледам на собствените си умения като сякаш с по важна роля. Понеже харесвам по срамежливия тип мъже. Тези нахаканите, супер самоуверени и настоятелни ме отблъскват. Но пък за първата крачка - запознанството я считам за изцяло мъжка територия, т.е. по принцип не бих показала първа интерес на непознат мъж. Това си ми е аксиома на линия на поведение. Така че още повече се обърквам преследваща ли съм или примирена.  Simple Smile

# 56
Паси, и аз умувам цял ден каква съм (в началото де).. newsm78
Писах по-горе, че  той беше по-преследващият, но всъщност - аз го провокирах на няколко пъти, за да се престраши.. Sunglasses
Като се замисля - и предните връзки са започвали все с провокации от моя страна, а пък после се правя на "невинна".. Joy hahaha

# 57
аз не се чувствам във връзка 'преследван-примирен', в началото също интересът беше доста взаимен и нещата при нас се случваха много спокойно и логично. Ние буквално от деня на запознанството ни се държахме, като двойка и никога не сме били в сценарии от този род.

# 58
аз не се чувствам във връзка 'преследван-примирен', в началото също интересът беше доста взаимен и нещата при нас се случваха много спокойно и логично. Ние буквално от деня на запознанството ни се държахме, като двойка и никога не сме били в сценарии от този род.
Точно!    Peace

Ето,ти също не можеш или не искаш да приемеш,че има хора с балансирана връзка и не си играят на преследвани и преследвачи.
Аз лично го смятам за загуба на време и нерви.

# 59
   Не сме  влизали в такива роли. От самото начало си бяхме балансирани.

Общи условия

Активация на акаунт