Преследващ или примирен?

• 4 794
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Съществувам си и без да се набутвам в нечии чужди и тесни рамки.

# 61
Балансът е нещо относително. Аз например имам с около 30% по висок IQ  от мъжа ми. Обективно, той е по успял в кариерата. Сега как да отговоря, кой е преследващ и кой е примирен на интелектуално-работния фронт?  Wink
Мисля, че са нужни дълги часове на професионален психоанализ или поне много близък, но същевременно страничен поглед върху една двойка за да се определят действителните роли. А, и те според мен не винаги съответстват на обективната действителност. Т.е. ти може да си по умен, но да се чувстваш по глупав.
Може да се поспори колко по-интелигентна си от мъжа си, щото и тези тестове не претендират за универсалност.

Изобщо балансът се разбалансира на моменти и единият става доминиращ, другият примиряващ се. После идва друга подредба на житейските обстоятелства и социалните роли търпят промяна.
Важното е да има взаимен интерес и желание за влизане в играта на свалката.

# 62
... Ние буквално от деня на запознанството ни се държахме, като двойка и никога не сме били в сценарии от този род.
стана ми интересно - нямаше ли някакъв флирт, закачка някаква преди това? просто така се видяхте, и хоп-двойка  newsm78

не мога да си представя такова нещо, честно. Thinking

# 63
  • Пловдив
И аз се зачудих...Двойка,но в кой етап на съвместното си съществуване? Защото(според мен) нещата са различни през месеците и годините заедно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт