Мъж Телец - 4

• 41 573
  • 804
  •   1
Отговори
# 555
Да, понякога залитаме Grinning

# 556
Да, понякога залитаме Grinning

Лаконично по телешки  Grinning

# 557
Следващия път пак като те удари емоцията - преди да направиш или помислиш някоя щуротия - вдишай и издишай 10 пъти дълбоко ...... ще видиш как мозъкът ти ще се успокои!!!! Емоциите са ми играли кофти номера и повече няма да се поднасям на тях ...

# 558
Следващия път пак като те удари емоцията - преди да направиш или помислиш някоя щуротия - вдишай и издишай 10 пъти дълбоко ...... ще видиш как мозъкът ти ще се успокои!!!! Емоциите са ми играли кофти номера и повече няма да се поднасям на тях ...

Joy опитвам се , броя до 100 да ми мине  ама нали съм зодия рогач - трудно ми минава емоцията  Grinning,  умея да се контролирам слава богу , не съм конфликтна дори съм много деликатна и съобразителна.

# 559
Е и аз съм мила и уважаваща, но уви понякога ме избиват лудите и после си патя... ей за това 3 пъти мери 1н път режи .... преди да направиш нещо или да кажеш успокой се и чак тогава на трезво мисли - никога не следвай гневните си мисли Simple Smile
Ох, все едно за себе си давам съвет Simple Smile за щастие успявам да удържа коня!

# 560
Аз много викам особено, ако е за работа и нещо не е свършено, както трябва т.е. както аз искам. Първите десетина пъти всичко минава както трябва с много търпение и тон в границите на нормалното. Но, на единадесетият път за едно и също нещо избухвам и започвам да ги обиждам. Но, не ги уволнявам или дори не ги глобявам. Факт е че въпреки това на дванадесетия път грешката пак я има - аз пак викам грешката се коригира и така до тринадесетия път Grinning Много е уморително да следиш всички на моменти си мисля да се отърва от всички и да си работя сам. Също си мисля че в България вече няма кадърни хора, да не говоря да си вършат работата съвестно. Кухи кратуни колкото искаш и със самочувствие. Подли и глуповати тарикати. Ей тва е българският работник и служител. Докато аз бях от другата страна се чудех защо се нервира началника. Вече ми е пределно ясно и един ден ако стана служител (надявам се да не стана) определено ще съм по- добър от всички. Grinning

# 561
Аз много викам особено, ако е за работа и нещо не е свършено, както трябва т.е. както аз искам. Първите десетина пъти всичко минава както трябва с много търпение и тон в границите на нормалното. Но, на единадесетият път за едно и също нещо избухвам и започвам да ги обиждам. Но, не ги уволнявам или дори не ги глобявам. Факт е че въпреки това на дванадесетия път грешката пак я има - аз пак викам грешката се коригира и така до тринадесетия път Grinning Много е уморително да следиш всички на моменти си мисля да се отърва от всички и да си работя сам. Също си мисля че в България вече няма кадърни хора, да не говоря да си вършат работата съвестно. Кухи кратуни колкото искаш и със самочувствие. Подли и глуповати тарикати. Ей тва е българският работник и служител. Докато аз бях от другата страна се чудех защо се нервира началника. Вече ми е пределно ясно и един ден ако стана служител (надявам се да не стана) определено ще съм по- добър от всички. Grinning

Редбул значи и ти като моя Телец го раздаваш шеф  Wink , само че той работи на две места , на едното е на много отговорен и висок пост а на другото си е шеф и отделно си има собствен бизнес - абе това мъжът Телец си е предприемчив и отговорен мъж , няма две мнения по въпроса  Grinning Аз се чудя как смогва със всичките тия задължения и отговорности , затова го разбирам и гледам да не го натоварвам с моите капризи . Снощи си пишем във ФБ и той ми казва " толкова много работа имам , идвай да ми помагаш моля те "- уж на шега но аз го приех на сериозно и съм решила наистина да се включа и да съм му полезна. И какво правя , значи аз се обучавам по интернет , дори се записах на обучение по тази специалност и снощи го изненадах . Той ме попита какво правя а аз му отговорих че чета и се уча за да му помагам и когато му изпратих линк какво уча той радостно възкликна - супер с това наистина ще ми бъдеш полезна , дори ще ти помагам , идвай в нас да те обучавам , хайде чакам те .Може би това което разбра че правя наистина го трогна и впечатли , показа го защото ме подкрепи . А на мен това ми подейства много мотивиращо и още повече се нахъсах . Grinning Много ми е трудно но съм ентусиазирана и го правя с голямо желание . Редбул това дето ти си го написал 1:1 са думи и на моя телец , дори се позамислих малко  newsm78 и той като теб е строг и изисква служителите му да са на 100 % в работата - виждала съм го в образа на шеф , няма нищо общо с това държание както е с мен - със служителите е делови и  , дори ги скастря строго/ по телефона / а в същото време ме е гушнал собственически  но нежно . Wink

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:50 от tarpelivkata

# 562
Ооооо, това как си го мечтая... просто... Искам и аз жена, която да ми помага в това, което правя. Тогава ще нося света! Но, до сега не ми се е случвало - все ме използват Grinning
Сбъднала си му мечта Grinning Като започнеш да се справяш с работата ти ще си  човека за него Stuck Out Tongue

# 563
Ооооо, това как си го мечтая... просто... Искам и аз жена, която да ми помага в това, което правя. Тогава ще нося света! Но, до сега не ми се е случвало - все ме използват Grinning
Сбъднала си му мечта Grinning Като започнеш да се справяш с работата ти ще си  човека за него Stuck Out Tongue

Страхотна мотивация Редбул , благодаря  Hug , пожелавам ти да я намериш  мацката, и да е до теб във трудните моменти   Grinning Ще я намериш със сигурност  , защото притежаваш качествата които една такава жена -  всеотдайна и силна, би оценила в теб  Wink Успех !  Peace

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:13 от tarpelivkata

# 564
Ще срещна аз... мърмърици Grinning С тия простите дето ме обграждат... Grinning

# 565
Ще срещна аз... мърмърици Grinning С тия простите дето ме обграждат... Grinning

Не търсиш правилно и на подходящото място тогава  Grinning извисените жени не се намират лесно , но когато я откриеш ти ще го усетиш като духовно привличане първо  и след това физически  Wink

Хубаво е и това да се има впредвид за жените които си падат по мъж Телец : Ако искате да го впечатлите, трябва да му дадете перфектната комбинация от уравновесен характер, отдадена любов и добър секс . Само тогава ще задоволите всичките му нужди и ще го задържите до себе си. Успеете ли, ще се радвате на внимателен и грижовен мъж до себе си, когато обаче не трябва да карате да ревнува.  Grinning

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 11:56 от tarpelivkata

# 566
Това е точно, но ми се струва доста непосилно за дамите Grinning Те горките се чудят какво става пък камо ли да имат контрол върху това което правят. Визирайки коментарите в темата... Grinning

# 567
Това е точно, но ми се струва доста непосилно за дамите Grinning Те горките се чудят какво става пък камо ли да имат контрол върху това което правят. Визирайки коментарите в темата... Grinning

Една интилигентна жена разбира за какво става дума иначе няма смисъл да си хабиш енергията и думите - който е в час ще бъде с Телеца  Wink който не е просто отпада . Grinning

# 568
Да де, ама те май си седят по къщите Grinning

# 569
Интилигентните жени са навсякъде  Редбул , едва ли стоят вкъщи и шият гоблени  Grinning , но ти трябва диалог за да я прецениш , ФБ според мен е добър вариант да си намериш такова момиче , само че мацката да я познаваш реално все пак / но не е задължително / , както стана при нас - невинна закачка , неангажиращ диалог в началото и като усетиш че това е момичето действаш смело .
Редбул едно въпросче , значи днес неволнно станах отдушник на една от служителките на моя Телец - мацката ми е приятелка но дори не подозира за нашите отношения със шефа й.Оплака ми се как той бил много строг и дори я предупредил че ще има рязане от заплатата за закъснение , че не издържала на такива изисквания и си търси работа - стана ми гадно два пъти , един път за нея и втори път че го споделя с мен , предателство ли е това от моя страна кажи , защото цял следобяд мисля затова . Аз й обясних че навсякъде началниците изискват да си на 100 % в работата  ,да бъде търпелива и да си извоюва уважението му,  да се докаже като компетентна служителка се иска опит и време все пак/ тя е от няколко месеца и няма никакъв опит в тази сфера / . Но и на него не му е лесно , споделял е с мен отношенията със служителите и ми е казвал че когато отсъства от града те се отпускат и се скатават от някои задължения- аз го подкрепям все пак .Аз също работя за  него от два -три месеца ,но не съм му подчинена , работя  на друго място .

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:59 от tarpelivkata

Общи условия

Активация на акаунт