Re: Бременни майки в чужбина - 35 тема

• 27 172
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте,момичета! Hug
Минавам да видя как сте и да кажа добрите новини-контролният тест за диебет се оказа с отрицателен и малко си отдъхнах,че така ми се беше свило сърчицето!Бебо е добре-на прегледа в понеделник беше много активен,тежи 1,300кг и е 35 см и беше обърбнат главично!Аз от тези големи жеги от няколко дни-по обед е 30С направих едем на краката и вените започнаха да ме болят осезателно и лекарите ми препоръчаха да нося компресиращи чорапи,а в тези жега никак не е приятно!Освен това съм  почти +20 кг и ми е доста тежко от сега,а има още доста седмички! Embarassed Embarassed
Галче Hug,прегръдка от мен и дано при теб всичко да е само моментно неразположение!И все така да се обичате и да се радвате на дълъг щастлив семеен живот, внуци и правнуци!
 Тони,браво на грижовните дядовци! Party
  Уини ,за имената момичетата са те ориентирали!Аз скоро си мислих,ако се наложи да го кръщаванме по тукашните закони как би звучало името на младежа и ми стана много приятно!Тук второто име е имато на майката!Почитат си майките хората,но ние все пак ще кръщамене живот и здраве по българският начин! Peace
  Лорелай,Беболинка,Цвети и всички останали мамчета,прегърнали рожбите си благодаря че не ни изоставяте и ни посещавате често! newsm51
 LadyDiDi ,на финалната права си вече миличка,стискам палци всичко да е както ти го искаш и скоро да ни зарадваш с прекрасни новини! Praynig
 Иринка, Hugрадвам се дабрите новини при вас ,само такива да носиш до финала!  bouquet
  На всички пожелавам ведро настроение и много усмивки! Hug

# 121
Галче, предполагам си знаеш, но аз пак да кажа - витамини не се пият на гладно. Дори е препоръчително да се пият след основно ядене - обяд или вечеря. Дано да не ти се повтаря случката!

Ели, честито отрицателен тест! Повече никакви притеснения до края на бременността!

Аз днес ходих на запис на тонове и преглед - трябваше да се видим с лейдито, но уви... не стана. Просто защото часът ми е за УТРЕ!  Joy По-разсеян бременен мозък няма просто! Иначе записите ги направих, пък и за късмет срещнах док на улицата и ми ги видя  hahaha Въобщеее много объркан ден хахаха Утре пак съм в болницата за УЗ  Laughing

Прегръдки на всички  Hug

# 122
Ели, много се радвам за теб Hug. И аз се чудя какво чудо ще е през лятото с големия корем. С миналата бременност точно започваха горещините и аз родих, и не съм имала такива неразположения, но този път сигурно няма да ми се разминат. Добре, че сме по на север Laughing

Диди, като каза бременен мозък, аз ги пия сутрин като стана, защото иначе ги забравям витамините Blush Може да пробвам вечер като се нахраня да ги пия.

# 123
  • Edinburgh-UK
момичета аз пак ви изпуснах,но се опитвам да ви следя,ако не съм записала в първа страничка някоя мама да ми пише на лични  Hug
първо да честитя на новите мами Meleean,Madlene i totoven честити ви рожби много да спинкат и да бъдат послушни бебета
лейди диди нелинка хайде ваш ред е ,предстой ви най-хубавото нещо в живота всяка една от вас да се  срещне с нейното  малко нежно пухкаво бебче
ели браво за хубавите новини  Hug не ги мисли сега килата като му дойде времето ще ги свалиш
целувки за всички коремчета

# 124
лейди диди нелинка хайде ваш ред е ,предстой ви най-хубавото нещо в живота всяка една от вас да се  срещне с нейното  малко нежно пухкаво бебче
[
Ох, че страшно ми стана изведнъж... хвана ме сценична треска направо за момент  Laughing А кога беше времето, когато ние бяхме от окуражаващата страна  hahaha

# 125

Ох Диди, аз дето съм след 40 дни ако знаеш каква паника ме обзе днес, та не си се представям десетина дни преди термин как ще съм (ако не съм родила до тогава от притеснение) ooooh! стискам ти палци да дочакате тати и вс. да е наред  Hug
Ели и на теб стиснати палчета всичко да е добре до края!
Ние утре сме при акушерката и дано да имаме добри новини  Praynig

# 126
Winy, всичко ще е наред! Стегна ли багажа вече за всеки случай? Ох, май не трябва да ти вкарвам лоши мисли в главата, извинявай  Hug Аз по едно време се притеснявах, че няма да дочакаме, а пък от вчера вече съм с нагласа, че ще пренося  Laughing ах, блажено спокойствие, ако можеше да продължи вечно  Mr. Green

Да ви информирам - тази вечер в София валя сняг! В средата на Април! Представяте ли си?!

# 127
Галче за витамините се препоръчва да се приемат с основната хана за деня, за да се освояват по-добре, така че сутрин на гладно не е добра идея изобщо. Аз лично вземам витамина като се наобядвам... ето и Диди ти е казала същото.   Hug
Дано гаденето ти да не е от витамините и да е било само моментно.  Hug

Елинка, честити добри новини.  Hug

Аз да ви се похваля - матката ми е достигнама максимална височина и от сега ще раста на корем само. Simple Smile Е, нали съмс двуетажна конструкция в корема, та така ви изпреварих по този параметър. Wink

... а за снега, не само валя на парцали вчера вечерта, а и все още си го има по земяа и покривите...  newsm78 Обещават до 8 С днес...

# 128
Галче, и аз преди взимах витамините с обедното хранене, както са ти казали и другите и не ми се е гадило.  Peace

Ели, дано всичко да края да е все така! Само спокойствие и хубави мисли. Hug

Диди, Уини, всичко ще е наред - хубаво е, че сте спокойни. Паниката не е добър съветник. Wink

IrinaB, и на теб честито за новините.  Hug

И тук захладня доста на фона на 23С от преди 2 дни, но пък поне не вали, та не ни спира разходките, че иначе дребното издивява само в къщи.

Хубав ден на всички ви.  bouquet

# 129
  • Plovdiv - Thessaloniki
Права е Диди - кога мина това време, когато се записахме в началото на бременността, а сега сме на опашката на раждащите. Желая и на вас спокойни последни дни и седмички до края! Hug
Да честитя годишнината на Галчето - все така щастливи да сте!
Браво за хубавите новини на Ели и Ирина!
Loreley - да се похвалиш, щом стигнеш хубавата Будапеща!
В София сняг, а тук един вятър, ще те издуха, барабар с коремището, май ще си полежа вкъщи днес. Чакам включване от моя бебешок  Whistling
Лек ден на всички и  Hug

# 130
За времето ли ще си говорим Wink

Тук днес се очаква да стане 7 градуса и е мъгливо, преди няколко дни беше 23 градуса и имаше лятна буря с гръмотевици Crazy

Благодаря ви за витамините. Днес още не съм пила и не съм имала екстри, ще видим по-късно, ако не ги забравя Blush

# 131
Здравейте, аз съм новичка тук....и вече доста ме заболя главата от четене...Има страхотни теми, за което благодаря!
Супер сте мамчета  Hug

# 132
Добър Ден и от мен.... гледам че няма 2011 Ноемвриийки бебета защо ли? Simple Smile Моята е първа бременност и много дълго чакана ... термин 16ти Ноември.
Сега отивам назад да ви чета Simple Smile

# 133
 Hug добре дошли на новите мами  Hug всичко да е наред момичета ви желая!
IrinaB. да мажеш двуетажното коремче редовно  Simple Smile
Диди аз почти стегнах багажа вчера за нула време  Laughing само разни дреболии останаха, които другата седмица мисля да купя и да съм готова  Party вчера акушерката пак ме притесни, че ще раждам слонче  Confused ами расте си голяма и това е, вече по графиката е 2800 гр  Whistling а имаме 6 седмици до термин  newsm78 основното притеснение е дали с моя гръбначен "проблем" ще мога да я родя нормално и сега като се видя с консултанта на 9ти май ще му покажа кривата на растежа на бебето и ще настоявам по съвет на акушерката за трети скан да се види този корем вода ли е, бебе ли е и ако е бебе дано се съгласи за цезарово  Praynig
едвам се движа вече  ooooh! кости ме болят, колена,  всичко дето може да се сети човек  Close

# 134
Ох, winy, ако знаеш как те разбирам. И нашия младеж си е големан в 32 г.с. беше 2500, а днес цял ден ме боли кръста и десния хълбок... ако ще е така още 5 седмици не знам как ще оцелея. Tired ooooh! Тежи вече, та се нетрае...ама след седмица влизам в 9-тия и да видим.

Добре дошли на purplethorn и Stasy_Mirji. Hug

Общи условия

Активация на акаунт