Re: Бременни майки в чужбина - 35 тема

• 27 162
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
Мимето* ,иска ли питане? Hug!Винаги се радваме от сърце на нови попълнения!
Добре дошла при нас и дано ти е уютно в нашата компания  bouquet!Лека и спокойна бременност и здраво и красиво бебче на финала! Heart Eyes

# 661
Мимето* ,иска ли питане? Hug!Винаги се радваме от сърце на нови попълнения!
Добре дошла при нас и дано ти е уютно в нашата компания  bouquet!Лека и спокойна бременност и здраво и красиво бебче на финала! Heart Eyes
Благодаря ти Hug
Та да си кажа макър че то се вижда от лентичките имам прекрасна дъщеря на 2г и чакаме бебче на 16 декември Peace с нетърпение чакам да ми кажат пола на бебче(много ми е любопитно) Mr. Green

# 662
  • USA
Не ми се искаше да помрачавам темата,но по-добре да е в старата докато не сте започнали нова.
Загубих мама в несправедливата борба с рака
Съжалявам ,че не ви чета тези дни,но нямам сили да се изправя.Толкова ми беше нужна особено сега.Боли...

# 663
Миличка Калалили Praynig Hug моите най-искрени съболезнования  bouquet знай че там където е твоята мама няма болка и тъга, тя винаги ще е с теб и ще те закриля от високо Hug Hug Hug

# 664
  • Cyprus, Пловдив
Мила , Kalalily   , знам че каквото и да кажа няма да има смисъл,толкова много съжалявам...Моите съболезнования  Cry  Flowers Rose Flowers Rose
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
elisalou ,как си,мила?
Мимето* , добре дошла и леко бременеене Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 23:09 от darka_

# 665
Мимето*,добре дошла  bouquetхубави мигове тук и най-хубавото бебче на финала Hug

Kalalily Praynig Hug Hug много съжалявам,знам,думите са излишни  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
мога само да повторя думите на Мимето
Цитат
знай че там където е твоята мама няма болка и тъга, тя винаги ще е с теб и ще те закриля от високо
Hug Hug Hug

Аз също съм загубила майка си .............знам какво е....... cry прегръщам те силно Hug Hug Hug

# 666
Kalalily,приеми моите съболезнования!Мир на душата ѝ Flowers Rose Flowers RoseКураж,мила!  spoko
 Мимето,ако толкова нямаш търпение ,пробвай този тест ако искаш-поне при вас ги има! http://www.gendermaker.com/  , a за останалите мамчета- можете да го откриете в ebay!
 Дарка,благодаря,че питаш! HugДобре съм-доста оттекох тези дни и ме болят най-вече ходилата,а и жегата ме мори,но иначе съм ок!В очакване съм! WinkНадявам се и при вас с Янис всичко да е наред!
  Прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 667
Мимето,ако толкова нямаш търпение ,пробвай този тест ако искаш-поне при вас ги има! http://www.gendermaker.com/  , a за останалите мамчета- можете да го откриете в ebay!
а дали познава? иначе съм виждала по аптеките такива тестове, но някак си не им вярвам Wink

# 668
Ох Калалили цялата изтръпнах като те прочетох.. Моите искрени съболезнования Sad Sad
Мисля че всякакви думи тук са излишни. Надявам се да си обградена от близки хора сега. Пази се.

# 669
Мимето,ако толкова нямаш търпение ,пробвай този тест ако искаш-поне при вас ги има! http://www.gendermaker.com/  , a за останалите мамчета- можете да го откриете в ebay!
а дали познава? иначе съм виждала по аптеките такива тестове, но някак си не им вярвам Wink

понеже неразбирам английски да си питам като малоумна,тези тестове какви са по-точно?

Kalalily съболезнования!!! много сила ти пожелавам!

# 670
Маритка Hug,за определяне на пола е този тест в ранна бременност,аз го открих късно и не го изпробвах,тъй като на мен ми казаха пола на бебо в 12+1седм на 99%!Иначе според описанието и ревюто на теста-след 6 седм определя пола,на основа на отделените хормони в урината Peace!Ако някога пак видя двете чертички,вседнага ще си го поръчам и ще го пробвам Mr. Green,а отзивите на ползвали го мами са доста добри! Peace
Маритка,липсваха ми шантавите ти постове!

# 671
  • USA
Благодаря ви за подкрепата. Сега аз имам отговорността да разкажа на мъничкото човече какъв страхотен човек беше баба му и как се бореше до последно заради нас.Тя ми казваше да не плача ,защото и бебчето в мен плаче.Опитвам се да се събера за да не я разочаровам и да му направя нещо.
А вие мили момичета никога не пропускайте възможност да кажете обичам те на своите мами. Flowers Rose Flowers Rose

# 672
Kalalily много съжалявам за майчето ти  Praynig всички думи са излишни, дано намериш бързо утеха в мислите си за малкото човече, което расте в теб!  Hug прегръщам те силно и ти пожелавам кураж!

добре дошло на новото мамче  Hug лека бременност и раждане  Simple Smile

мами, един непоискан съвет за покупките на дрешки, но от опита ми досега с беба да споделя, че по-удобна дрешка за малкото човече от пижамка с цели крачета няма! много лесно се слагат, не се нахлузват през главата (беба хич не обича), не може да си събуят чорапчетата (моята госпожица редовно го прави някак си  Shocked дори и да са и до колената) и най-вече кръста му не е гол! отдолу вместо боди аз слагам едни блузки, които майка ги донесе от Бг и ги нарича "прегърни ме" (май другото име е камизолка), като вид късо халатче е от памук и се завръзва с миниатюрни връзчици на гърдичките  Crazy пак не се нахлузва през главата и мн. лесно се слага  Wink това е от моя опит, имам купени сума ти бодита, но просто не ги слагам, не са ми удобни  ooooh!

прегръдки за всички!  Hug

# 673
Kalalily, искрени съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Не мога да си представя какво ти е! Hug Дано болката понамалее с времето...

Мимето, добре дошла - лека и успешна бременност до финала.  bouquet

# 674
winy много полезно инфо е това за дрешките. Аз наистина съм гола вода и си нямам идея какво да взимам  Embarassed Сега започнах да се оглеждам че вече има летни намаления ама не смея нищо да купя. Боди ли, гащеризонче ли, с ръкави ли, без ли, с крачоли, без? Само знам че трябва да се закопчават отпред и отдолу и да са 100% памук. А и мойта мома нали ще е октомври живот и здраве и може би някакви зимни трябва за навън.. Ужас, уж чета ама пак съм неориентирана. Сигурно ще накупя и неща които никога няма да се ползват..

Общи условия

Активация на акаунт