Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 637
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък чувам все по-често "Мамо, стига си купувала още .../каквото и да е повече от 1бр./Трябва да си пестим парите".
Последният път беше за едни соларни лампички: "Мамо имаш вече достатъчно лампички, да оставим тези?"

Ти си благословена! Simple Smile))

Hug  bouquet Браво на детето, много да го къткаш Simple Smile))

Happy mama  и Morgana Готино е да имаш подрастващо момиченце и да го гледаш как се кипри, като се стопли времето Simple Smile))

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 17:41 от Геррри

# 676
пък мойто син на път за магазина с играчките каза: мамо, като ти върнат рестото ми го дай и аз ще те почерпя!

и още: много съм добър, толкова съм добър, че мога да разтопя сърцето на всеки! за 10 минути!

ай, отивам да спя 40 минути докато се сготви манджа, 4е два дни корнизи слагам, а след тях пердета.
са осанаха ми зака4алките, дет съм ги измислила, ма след дрямката ще да е.
или утре.

# 677
milk, супер як зет ще ми бъде някой като твоя син! Simple Smile
Ще ми разтопява сърцето, а и с кеф ще му давам всичкото ресто на света Simple Smile))

# 678
  • София
Геррри, из дън душа и сърце мразя розовия цвят и ревах 5 месеца докат бях бременна като разбрах, че ще имам девойка! И то точно заради това кипрене и изобщо висене пред огледалото като истинска кухоглава блондинка Sick Sick Sick И вече гледам да редуцирам стоенето пред огледало...но става все по-трудно.....Та никак не ми е готино...и все по-лошо ще става....но засега гледам да не мисля за времето, когато ще поиска - 1. оскубване на вежди и друга епилация; 2. изрусяване на и без това русата й тиква; 3. мацане с тонове грим в стил - "отивам баце, на чалготека да ловим пичовете" и 4.това се надявам да не ми идва до глава - пластика със силикон - за цици няма да е..всички сме пищни..ама ще поиска за устни.....та девойка ли? кипрене ли?... Sick Sick Sick
Отивам да я натисна да чете...да запълни малко вакуума в русото тикве.... Joy Joy

# 679
Morgana, ти ме утрепа от смях Simple Smile))
Твоята не е ли малко младичка за такива разкрасителни мераци?
За сведение, моята, която също драйфа от розово,
вече второ лято ме моли да си обръсне краката и да си направи кичури, но тя е на цели 12 години! Simple Smile))

... Сериозно - за четенето добре правиш! Четене и интелектуални предизвикателства - да не мисли за друго Simple Smile))

# 680
  • София
Геррри, тя е малка...ама това ме чака....до 12 години като стане ще види какво ще е поискала....Вече обу черни ботуши...тази зима..И малко розовото взе да отстъпва...ха дано!
Сега ако вземе и да почете още малко....супееер...И ако от чалгата и дрогата я опазя...Какво остава? А, има има..да ме направи баба на ранни години... Joy Joy Joy Joy добре, че я родих късно та няма как да са много ранни Joy Joy Та така си минава живота... Wink

# 681
Morgana, не се коси - опасното е само дрогата.
Ако залитне по чалгата, няма какво да направиш, все пак е някакъв музикален вкус. За ранните внучета - пак не е толкова за яд - все пак мъници ще се родят. Опасното е само дрогата, че от там връщане няма.
  bouquet

# 682
Morgana ,

Ние вече излезнахме от розовия период . Grinning
Тази година имаше само една блуза и един суитчер в розово .
Новите тениски са основно в черно .

За чалгата - слава Богу , че поне по това дъщеря ми  не прилича на БНД ! Hug
Че иначе трябваше да се гръмна ! Crazy
Ако трябваше да слушам Тез червени домати ... #2gunfire
Или Водка с утеха  Joy Joy Joy

luda ,

И аз като Гери , ще ти кажа , че си благословена с това дете !  bouquet  bouquet  bouquet

Иначе по повод пазаруването , на мен статията ми напомни за моменти , когато ми е идвало да избягам . Twisted Evil
Виж това , виж онова , не мога да си събера мислите и да си спомня какво трябва да купувам , не млъква за секунда ! Sick

# 683
Гледам си пишете за розаво. Моят син има нова тениска розава.  Mr. Green Ама не се сдържах и я купих. Седи му перфектно. След малко ще кача снимки във Фейса

# 684
Гледам си пишете за розаво. Моят син има нова тениска розава.  Mr. Green Ама не се сдържах и я купих. Седи му перфектно. След малко ще кача снимки във Фейса

Корина ,

Забелязвам , че от миналата , може би и от по-миналата година виждам доста мъже с розови тениски , явно е мода . Grinning
Не е лошо , но когато това е основния цвят ( при момичетата ) просто омръзва . Peace

# 685
  • София
Morgana, не се коси - опасното е само дрогата.
Ако залитне по чалгата, няма какво да направиш, все пак е някакъв музикален вкус. За ранните внучета - пак не е толкова за яд - все пак мъници ще се родят. Опасното е само дрогата, че от там връщане няма.
  bouquet

Геррри, ако дребната залитне по чалгата, то аз официално ще се  #2gunfire с патрони за глиган както се пееше! Може да залитне по рап, по нещо си друго, но не и чалга...Та доматите червени и не знам още какви си къдри за тоя ме заряза, оня ме не знам какво направи - просто  Sick Sick

А и за ранните внуци - моля Ве те, аз едвам моето изгледах и съм се зарекла - повече бебета около мен - не Naughty Naughty Naughty Може само да помагам за нещо в домакинството, но бебета и техните врясканици - never ever! Naughty

Дрогата си е страшно, та страшно....но засега работя за превенцията и на трите напасти....да видим какво ще се произведе Wink Wink

# 686
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, да се похвалим.  Grinning
Ако разгледате тази статия ще ни видите и нас, познайте кои сме!  Mr. Green

Това е нещо като превенция срещу една от напастите споделени от Моргана и аз изпитвам ужас от нея, заедно с дрогата и болестите предавани по полов път (в това число и бебетата  Mr. Green).

# 687
Не съм, много голям е станал Стоян! Mr. Green
Браво на вас, сподели отзиви от първа ръка как мина концерта.  bouquet

# 688
Ей, няма кво ново да кажа! Все закъснявам да напиша първа това, дето ми идва на ума, и все някой ме е преварил Simple Smile))   Party  bouquet  bouquet  bouquet

Отивам на разходка в роклята, пардон, в полите на Витоша, да видим докъде ще стигнем Simple Smile))

Усмивки и щастие на всички! Simple Smile

# 689
Браво , Не съм ! Hug

Ама как не можаха най-малкия фен да го снимат в лице , да се види какъв сладур е ! Heart Eyes

По темата за дрогата , да , наистина е много страшно .  Twisted Evil
Да пази Господ ! Praynig
Аз от много малка й говоря .

За сексуалното възпитание , също . Нямаме теми табу .

Дано да е разумна ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт