Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 637
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Абе, днес ще вали ли?

Концерта беше страхотен, четох коментарите в статията и някои се оплакват от звука, ние бяхме на трибуните и звука беше много добър, най-важното е, че пяха чудесно, рядко се случва изпълнител толкова добре да пее на живо! Единствено изпуснахме последния бис, тъй като побързахме да излезем преди навалицата, слушахме го извън стадиона.
 А Стоян се държа страхотно, малко се притеснявах дали няма да се уплаши, нооо той е истински змей и хубавата музика не може да го уплаши - игра си, хили се, опита се да открадне фантата на човека зад нас, танцува с мен, а накрая си заспа като пич!  Grinning Георги пък си кротува през повечето време, гледа с интерес, после се умори, омръзна му и се размрънка, но и той издържа до края.

Абе, радвам се, че се престрашихме и отидохме, малко разнообразие! А как ми се ходи на хубав хард рок концееертт! Ама с бебето няма как на такъв, освен не във, а около стадиона.

# 691
Не съм видях ви на снимката - браво на Стоян, геройски е издържал концерта. Мен ме навиват за Мейдън, дали да не заведа и малката. Joy  Hands Clap

# 692
kalinchita ,   Hug

На твое място не бих се колебала , голям фен съм им ! Heart Eyes

# 693
Не съм, голям фен е Стоян! Браво на него  Hug Сладур!

Май ще вали  Thinking Облачно и начумерено е при нас.

# 694
И аз съм фен на Мейдън, но ме притеснява цената на билета. Пусти пари, все не стигат.  #2gunfire
Мисля да пратя в частна детска градина поне за половин ден. Досега никога не е ходила на градина или на ясла и умира да бъде с други деца. Само ми мрънка, че иска и тя на детска градина. Преди няколко дена започна да бълнува насън:"Ура, аз съм приета на детска градина. Ще ходя на детска градина. Ура!Ура!" Heart Eyes

# 695
Ох , милата ! Heart Eyes

Запиши я тогава !  Peace
А какво стана с другата градина , ще я приемат ли ?

# 696
Добър ден момичета Simple Smile
Гледам за рок феста си говорите. Мен все още ме е яд за миналата година,че не взех Додо с мен.За съжаления тая година ще пропусна.Поканиха ме рокерски събор - ще си припомня младините ахаххахха .
На моето дете вече му дадоха удостоверение за завършена предучилищна.Утре ще чакам резултати от училището.
Помагайте с идеи - в четвъртък юнака има РД . Ще го правя в една пицария до нас. Какво да им нося на децата та да се забавляват. За 1 път ще празнуваме в заведение и не зная как и какво да правя  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 697
За другата градина все още чакам да видя дали ще я приемат. Дори и да я приемат мисля, че няма да стане преди септември.

# 698
  • София
И аз съм фен на Мейдън, но ме притеснява цената на билета. Пусти пари, все не стигат.  #2gunfire
И аз така.....е, веднъж вече ги видях на живо...А и тази година са изнесли концертите чак в Банкя - това също ме притеснява.... Миналата година се разходихме с дребната отвън на концерта на АС гръмотевичко ДС щот пак паричките ми идваха повечко....а и после нямаше как да се прибера. Аз все още не смея да рискувам да я водя дребната с мен на концерти....Като й писне не знам какво ще я правя...А и най-големия проблем отново си ми остава прибирането после - просто няма таксита, а пеша няма как да вървим толкова много....
Ух, днес не ми е никак, ама никак ден! От сутринта тръгна накриво....а сега майка ми нещо се е скарала с дребната - прибирам се и горкото дете подуто от рев....След малко ще разбера всички версии...

# 699

Ух, днес не ми е никак, ама никак ден! От сутринта тръгна накриво....а сега майка ми нещо се е скарала с дребната - прибирам се и горкото дете подуто от рев....След малко ще разбера всички версии...

При нас е обратното , обикновено бабата е подута от рвв . Twisted Evil

Миналата седмица замина на село за лятото , да си почине малко от нас и ние от нея . Grinning

# 700
Здравейте, да се похвалим.  Grinning
Ако разгледате тази статия ще ни видите и нас, познайте кои сме!  Mr. Green

Знаеш ти каква вода да пиеш ЕЙ!  Hug Hug Hug
Малкия много кротък. Хихи. А защо не го снимаха в лице???Нищо той и така се вижда че е пич.

без да хвърляте камъни по мен мога да си кажа, че от тийн години до сега все с чалгата си растя. Едно време кралят на попфолка пееше в една кръчма. Все си бяхме там с приятелки. купони без спир. Пък пораснах човек.  Blush Вярно, руса съм, ама розаво не нося.  Joy Наркотици и алкохол НЕ!

# 701
  • София
Корина, няма лошо, всеки сам решава какво му харесва...Ама за моите ушета ще е много болезнено ако дребната ми ги надува с източните ритми....Както на повечето хора им падат ушите от моята музика, ама както се казва - въпрос на вкус. Но не това е страшното. За мен по-страшното е, че девойките държат много да приличат на мометата от поп-фолка...а те мека казано не са най-добрия "стайлинг" за една тийнеджърка....особено потрисащо ми е по-пълничко момиче да се е сложи в полица с ниска талия...и мястото между полата и блузката е едно месце, което прилича на...содена питка....И вечерният грим, плеснат в 8 сутринта и всичките пайети и брокати, които обичат да си кичват...е, това ми е в повече...Та ако може облеклото да не е толкова блестящо и музиката да е по-твърдичка..ще съм благодарна....А ако поиска татус - нека да е поне след 16 годишна възраст. Тогава лично ще я заведа в добро студио, за да е направено всичко като хората...

# 702
Ааа разбирам те напълно. баща ми като чуеше нашите ритми изпадаше в ужас. Имаше една Еми Стамболова й се радваше, че била с народни ритми. Не, че подскачаше от радост приемаше я спокоооойно.  Joy
А само за бележка-той е от "децата" на рока. Пърпъл, Уайтснейк, Ролинг стоунс... Едни грамофонни плочи с тонове. Но! пък имаше и Бело Дугме.
Айде поздрав за лека нощ.

# 703
аз мейдън си го взех. преден раз.
сега ще го пропусна от щот сме на море.
пък морето ми е планирано от ноември, и платено във февруари.
така че, щом не са ме питали изпредварително - ше ме 'спуснат.

обаче обмислям аз още уайтснейк. джудас не са ми фаворити, да не говорим за останалата серия в деня. да мисля още.

засега на линия ми е пепеляшката. от щот да не забравям, как се ходи на такива мероприятия.

не съм, радвам се 4е ти е харесало. хубаво е да има такива емоции.

# 704
еееее, корина изволи, ама бело дугме си е класика.

и ван гог исто йе.
пък и Горан е 'убав.

и рибля чорба, бих отбелезала, ма по редко. мда.

Общи условия

Активация на акаунт