Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Корина,  newsm59    Gift newsm38!
Изглежда и ти си от "нашта партия"( Cameron , Kalli и  Luda знаят коя Mr. Green)

И от мен виц:

Един човек си върви по улицата и вижда старец на около 90г- седнал на бордюра и плаче.

- Господине, зле ли ви е, да повикам линейка, какво се е случило?
- Уааааа, татко ми удари шамаааар smile3518....
ShockedЗащо?
- Оплезих се на дядоооооо.....уааааа......

# 646
зц ще ви разкажа един истински случай, който звучи като виц.
Някакъв старец на татко от селото се разболял. Бил около 80 и отгоре години. Дъщеря му се грижела в болницата за него, той един ден въздъхнал
-Еех, Спасче, докато си ти тате, добре, ама после как ще я караме не знам.
Да се смее ли човек, да реве ли

# 647
Здравейте момичета,

Къде се изгубихте? Вижте това: http://www.vchera.bg/kak-da-se-sdobiem-magazin-vkusno-deca/.

Смях се със сълзи като го четох.

# 648
Здравейте, момичета.
 kalinchita, добро попадение. Денят ми започна с много смях.  Simple Smile

# 649
Здравейте момичета,

Къде се изгубихте? Вижте това: http://www.vchera.bg/kak-da-se-sdobiem-magazin-vkusno-deca/.

Мила Калинчице, мен това ме поразплака... Но накрая се усмихнах! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • София
Добър ви вечер!
Хайде да изпусна парата, че онези с еднаквите фамилии ме вбесиха вкупом (имам предвид дребната и БНД)....Дребната днес изобщо не си е направила труда и една дума да прочете....Слдева нова сценка - качваме се на тролея за 2 спирки и аз се оглеждам да спестя билет за нея...Тя се цепи: Мамооооу, билет няма ли да ми дупчиш? И така 2 пъти! Embarassed Embarassed Embarassed А БНД хич няма да го коментирам - като каже "Добър ден!" да гледам небето - звезди ли има или слънце......
Кофти ден, оплаках ви се...сега излитам по задачи - 1. да видя какво все пак ще прочете дребната 2. горкото куче да бъде изведено....3. след цялото домашен гърч да се пльосна в кревата да прочета и аз 2 реда Joy Joy Лека и спорна вечер....

# 651
Стига бе , Морг , дай му малко почивка на детето !  Wink
Нали току-що завърши , за какво четене говориш ? newsm78

И аз да се оплача от БНД  Crazy.
От месец - два е решил , че може да идва в къщи , когато си реши .
Ей така , да видел Деси .
Ми аз не искам , бе , нали затова се разведохме , да не ми се мотае повече в къщи ! Twisted Evil

Писах му мейл , да преустанови тази практика , сега чакам скандал по телефона ! Twisted Evil

Ужас , ви казвам , умиране има , оттърване няма ! smile3511

# 652
  • На черешата
 Хе хе,пък нашия реши, че не иска да вземе децата,когато по споразумение му се полагаше. Само дето не ги предупреди и те го чакаха. Звъняха му да питат кога ще дойде , ама той не вдига. После каза, че бил в Турция и видите ли там е мноооого скъпо да говориш по телефона, та затова не им се обадил.  Mr. Green  Rolling Eyes

# 653
зц ще ви разкажа един истински случай, който звучи като виц.
Някакъв старец на татко от селото се разболял. Бил около 80 и отгоре години. Дъщеря му се грижела в болницата за него, той един ден въздъхнал
-Еех, Спасче, докато си ти тате, добре, ама после как ще я караме не знам.
Да се смее ли човек, да реве ли
Това просто изби рибата, чудя се на кой да го разкажа вече. Почнах да се обърквам, щото викам - искаш ли един виц да ти разкажа пък то самата истина...

# 654
Ей, мацки, аз се бях зачудила защо ли моят БНД напира да се вижда по-често с детето...
Пък тук гледам, пише и за други такива случаи...
То сигурно е от хубавото време навън... Доскучава им и понеже никой не ги ще, се сещат за децата си, които са зарязали, за да си живеят живота, ама животът им без деца им се струва малко... скучен Simple Smile))
Но очаквам пак нова любов да го хване моя  - всяка година по това време среща мечтата на живота си!
...
Моргана, и моята голямата доскоро така ме излагаше по тролеите, ама сега като гледа как сме го закъсали с парите, си затваря хубавата устичка и тича с мен на прибежки, когато трябва да се возим за някоя и друга спирка гратис Simple Smile))

# 655
Гери , той нашия не само с детето напира да се вижда .
Мен ме кани на вечери от много време . Не , че съм приела поканите . Mr. Green
С надеждата да го приема отново .
За да не плаща квартира и да ползва всички екстри у нас . Безплатно , естествено . #Cussing out
Това е целта на занятието . Twisted Evil

Ама няма да го огрее  Mr. Green

# 656
Ужас , ви казвам , умиране има , оттърване няма ! smile3511
Е все пак си му намерила цаката. Действай.  Joy Joy Joy

Калинчита, защо не каза по-рано, че искаш детето да ходи на гладина в стария квартал. можеше да го запишеш на мястото на моето детенце. Нищо. Мисля, че за 2007 имаше повече открити места през декември. Имаше доста новоотворени места. Ако сега не стане изчакай декември-януари.

Ние още лежим с детенце по креватите.  Laughing Пих кафе, след малко ще го изведа по магазините.  Hug
През живота си се оплаквам от здраве, ако е страшно вече положението. Вчера накарах сестра ми да ми измери кръвното 95-80. Цял ден се чудех защо ме боли главата и постоянно ми се спи. А карах като пияна...  ooooh!

# 657
Здравейте момичета,

Мен пък ми се доплака. като знам, че в магазина съм влизала за олио и захар, а той м е молил за такива неща.  Cry Cry
Което ми напомни на случай в който една жена беше купила на детето малинки. От онези в чашките.  ooooh!

# 658
Корина, ами знае ли човек с тия градини. След вчерашното класиране в градината до нас вече е на второ място в списъка на чакащите и има всички шансове да се класира до септември. Praynig

Какво ново при вас? Аз съм на работа, а малката днес е при баща си. Учудващо тази сутрин дойде да я вземе в уговорения час иначе най-редовно казваше, че ще дойде да я вземе примерно в 10 и се появяваше след час-два. Малката облечена, нервничи, че иска да излиза, той не си вдига телефона и така.  #2gunfire

Иначе сценария в магазина ми е до болка познат защото всеки път се случва с моята да влезем в магазина и тя да започне да мъкне бонбони, солети и т.н., които ако й купя изяжда и после отказва да вечеря или да обядва. Ако зависеше от нея би живяла само на бонбони, кашкавал и шунка.

# 659
Добро утро, момичета!
Бях изчезнала за доста време, но трябваше да се работи.
Нашия БНД ми прави ОГРОМНАТА УСЛУГА да си изпълни задълженията за първи път.
Ще вземе малката в Испания за 1 месец, да е жива и здрава новата му булка, че работи и няма да умрат от глад  Laughing
На всички нас пожелавам едно страхотно и незабравимо лято  beer2  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт