Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 659
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Aко зависеше от нея би живяла само на бонбони, кашкавал и шунка.
И при Алекс е така.Само бих редактирала бонбони, таратор и ябълки. Mr. Green
Нищо ново при нас  Whistling

# 661
Гери ,
...За да не плаща квартира и да ползва всички екстри у нас . Безплатно , естествено . #Cussing out
Това е целта на занятието . Twisted Evil

Ама няма да го огрее  Mr. Green

Абсолютно същото! Simple Smile Нашия като видя, че мацките не са приритали за него и рухналата къща, където живее, и че никоя няма да му спонсорира ремнота, докато той виси в сайтовете за запознанства като свободен елемент, и взе да мрънка: "Напоследък много ми харесваш. Ще преосмисля решението си..."  Joy Joy Joy

Ама пък ми остави страхотно детенце! Страхотно!
Някой ден, като имам повече време, ще кача снимки, муцунката й с муцунка Simple Smile))

# 662

бонбони, луканка и кашкавал - задължително заедно  Shocked

# 663

бонбони, луканка и кашкавал - задължително заедно  Shocked
сок, пица, шоколадови яйца

# 664
Мм, пицата ни е любима....И спагетки-ако може-закуска-обяд -вечеря, чудесно щеше да е

# 665
Аз моята за да я излъжа да хапне някой плод се принудих вчера да й направя мелба с много малко сладолед+ягоди+киви с уговорката, че кивито е зелена ягода Laughing. А тя ме погледна изпитателно и каза: "Това не е зелена ягода, това е киви!"  Crazy

Лека почивка на всички. Отивам си, че пак останах последна в офиса.

# 666
Мм, пицата ни е любима....И спагетки-ако може-закуска-обяд -вечеря, чудесно щеше да е
Така и аз мога без проблем  Mr. Green Поръчвам си.

Морската, луканката с бонбони е превъзходна  Crazy hahaha

# 667
Нашето меню по избор на дребното би било спагети, хляб и шоколад.  Mr. Green

# 668
  • София
Ух, че гадно да си отработваш почивните дни  #2gunfire
Гледам детското меню споделяте....ние можем да живеем основно на пица, шницел и краставици....може и дъвчащи бонбони за разкош..и задължително Нести горски плодове Wink Wink Wink
Вие сте лесни с хранителните магазини...при нас нещата вече загрубяват. Миналата седмица влизаме в един детски магазин, който е нещо като аутлет. Моята оглежда закачалките и делово се мята към една, вади една рокля и казва - Ей, тази харесвам и никоя друга Joy Joy Joy Е, ако не друга - има вкус девойката....наистина много хубава рокля получи по случай завършването на първи клас Hug

# 669
А моята дъщеря редовно ми казва да не купуваме само за ядене (след като всичко сме напазарували), дай по-добре да купим дрехи. Simple Smile
А си има толковаааа многоооо. Simple Smile

# 670
Morgana и Rosita, да са ви живи и здрави щерките, да ходите да им купувате сладки роклички и да им се радвате докато са облечени в тях Simple Smile))
Я да видите моята голямата като се опне само с едни дънки, онова с качулката, дето му викат суитчър и някви смачкани маратонки... Винаги с огромно неудобство й посочвам, че е време да смени тоалета, така, за разнообразие. А тя се чувства страхотно щастлива, каквото и да е навлякла...

# 671
# 672
  • в моя свят на мир и любов
Аз пък чувам все по-често "Мамо, стига си купувала още .../каквото и да е повече от 1бр./Трябва да си пестим парите".
Последният път беше за едни соларни лампички: "Мамо имаш вече достатъчно лампички, да оставим тези?"

# 673

Я да видите моята голямата като се опне само с едни дънки, онова с качулката, дето му викат суитчър и някви смачкани маратонки... Винаги с огромно неудобство й посочвам, че е време да смени тоалета, така, за разнообразие. А тя се чувства страхотно щастлива, каквото и да е навлякла...

И моята е така , Гери . Hug
Пола и рокля да не види  Sad

Добре , че като беше малка съм й обличала роклички , сега не иска .

# 674
  • София
 ooooh! ooooh!Чакам момента, в който ще стане всичко в черно, със суичър и джинси....и се моля да доди по-скоро Praynig Щото другата крайност е нещо средно между Барби и чалга фурия, което определено ме потриса.....Като гледах пуберките в гимназията тази година - повечето бяха като излезнали ей сегична от чалготеката......Е, предпочитам paint in black да е....като ако е възможно да не се залита и в ЕМО посоката прекалено....ноооооо....ще видим....
Днес един почивен ден и не знам за какво ще да е по-напред...заминавам по задачки и слънчев ден на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт