Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 642
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Корина, няма лошо, всеки сам решава какво му харесва...Ама за моите ушета ще е много болезнено ако дребната ми ги надува с източните ритми....Както на повечето хора им падат ушите от моята музика, ама както се казва - въпрос на вкус. Но не това е страшното. За мен по-страшното е, че девойките държат много да приличат на мометата от поп-фолка...а те мека казано не са най-добрия "стайлинг" за една тийнеджърка....особено потрисащо ми е по-пълничко момиче да се е сложи в полица с ниска талия...и мястото между полата и блузката е едно месце, което прилича на...содена питка....И вечерният грим, плеснат в 8 сутринта и всичките пайети и брокати, които обичат да си кичват...е, това ми е в повече...Та ако може облеклото да не е толкова блестящо и музиката да е по-твърдичка..ще съм благодарна....А ако поиска татус - нека да е поне след 16 годишна възраст. Тогава лично ще я заведа в добро студио, за да е направено всичко като хората...
Peace  Peace   Peace  Моргана, тук вече съм на 100% от твойта партия.  Mr. Green  Дребният отсега го уча що е то хубава музика и А е залитнал към чалгата, ще го върна много бързо в правия път!  Naughty  Но под моя покрив чалга категорично няма да слуша, каквото ще да става.  Crossing Arms  А на татус ако държи, също ще го заведа при моя татуист.  Mr. Green  Но ще има мониторинг какво си татуира с цел да не му писне след година-две. Wink

Не съм, а не му ли беше силна музиката на Стоян? Мен единствено това би ме спряло да заведа детето. И също ми е интересно, за децата взимат ли пари за вход?
Аз, за огромно съжаление, не успях да събера пари да отида на концерта и много, много, много ме е яд....  Cry  Сега леко ме е яд, че не взех на заем от кредитната карта, но така или иначе имам толкова много да връщам, че не ми се олекваше с още 100 лв. Уфф, добре го беше казал някой, че парите са си важни и с тях много от проблемите по ежедневието ми биха изчезнали.

# 706
  • София
Камерън, за децата май до 10 години входа е свободен, но трябва някаква декларация, че родителите са съгласни...Независимо, че то влиза с някой родител. Но не съм много сигурна точно как беше.
А дребната отдавна е вкарана в правия път Wink Wink WinkЛюбима група - Мейдън...абе и Металика става...а аз като фен на последната вечно скачам - как така става?! Shocked Shocked Те са си върха Wink Wink Новата страст - Nightwish - всички клипове и по много пъти...до подлудяване на съседите....И най-често вечер в банята врещи - "...Ааааз сам си избрах тази съдба на вечната черна овца..." със страшен главотръс и косомят направено всичкото това Joy Joy Joy Joy Joy Та засега чалгата не е на дневен ред...

# 707
Морги, супер сте! Simple Smile))) Аз съм супер фен на Nightwish и Металика, но дребното още не го подлагам на техните песни, че има проблем с ушите и трябва много да го щадим. Но иначе знае, че Фреди Меркъри от Куин е любимият ни певец, дори му разпознава песните вече.  Peace  И в колата слушаме "радио 1 Крок".   Mr. Green  Чалга май никога не е чувал.  bowuu
А за децата по концерти, в Щатите имат едни големи слушалки-заглушители, които задължително им слагат, ако ги водят по стадиони или места с много шум. Ето такива.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 23:34 от Cameron

# 708
  • София
Камерън, това за слушалките не го бях чувала...Стана ми интересно - виж как хитро е решен проблема със силния звук! Laughing Тук няма такива глезотии по концертите...за съжаление....
А, хареса ми, че слушате Радио Крок Hug Hug
Дребната е чувала чалга като ходи при опозицията, но каза, че я дразни страшно много...понякога като слушала "селска музика" там също й приличало на чалга и я дразнело.... Joy Joy Joy При което БНД "компетентно" заяви - Ама, ти си българка, ТРЯБВА да ти харесва народната музика! И аз паднах от смях тук вече Joy Joy Joy

# 709
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Еййй, супер са тези слушалки!

Камерон, не му беше шумно, то ние и не бяхме долу, а горе на трибуните, та музиката не беше чак толкова силна, щом си заспа детето, значи не му е пречила. Иначе деца до 7г влизат без билет, само се попълва една декларация, на някои концерти искат копие от акт за раждане.

Аз минавам да се оплача - Георги се разболя, тази вечер вдигна Т. Горкото ми момче, толкова чакаше 1юни, а сега никъде няма да може да отиде. Егати и късмета. Сега чакам утре-вдругиден и малкото да цъфне, ехххх начиииии!  Crazy Tired

# 710
Честит празник на всички деца !!!

Cameron Hug

И на мен Фреди ми е любим , the most favorite !!! Heart Eyes
Даже , колкото и да не ви се вярва , още си имам един негов плакат !

За щастие и Деси много го харесва !   bouquet
Иначе аз слушам Star FM .  Peace
Точно музика по мой вкус !!!

И хард и по-мелодични от рода на Пинк Флойд , Мерилиън , Ейша ...  bouquet

Не съм ,

Да оздравявате бързо !  Hug

# 711
Честит празник на всички деца  newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 09:35 от m_tania

# 712
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит празник на всички малки и големи и по-големи деца!

# 713
И аз умирам за Фреди.  Heart Eyes Жалко, че си отиде.

# 714
  • София
Честит празник и от мен на всички деца и на родителите, които още пазим детското в себе си!

# 715
Честит празник на всички пораснали и порастващи деца!!!

# 716
Честит празник и от мен, мили мами и дечица!

Нека слънцето блести
винаги за Нас и Тях,
и милувки да раздава!
Нека малките ръчички,
нека милите очички
щастие да носят, щастие да получават!

babyuu newsm32 1crib feeding Two Hearts 1stroller smile3534 wavey rotfImao newsm44 Tada  bigdance2 Tada Tada  costumed034 family 1swing  Nature Sun With Face ppp  girluu  jumpuu sling sling sun

# 717
  • Горна Оряховица
Весел празник на всички деца,както и на техните родители   Heart Eyes

# 718
  • София
И от мен весел празник на малки, големи и още по-големите деца...И аз се пиша в това число - нали и ние сме непорЕстнали деца както казваше Пипи  bouquet  bouquet  bouquet

# 719
Честит празник на всики деца. Ние изкарахме много хубаво, но сега сме много уморени и ще ходим да спим.

Общи условия

Активация на акаунт