131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
ох

поредния  изтормозяващ ден. детето ми не яде нищо освен плодово пюре, пък в тях все пак слагат захар, зеленчуковото го плюе, и домашни пюрета не иска....

Иначе от мен добре си поцоква... Зъбите я мъчат.

Няма кой да ме отмени, тя си иска мене. Баща й го нямаше 2м, и тя през нощта не го иска в стаята, ревнува. Щом заспи и тогава го пускам и него, но събуди ли се нощем яко рев от него. Не мога мислите да си събера, сори, ако нищо не ми се разбира....

# 166
Деси, честит празник на мъжа ти! Да е жив и здрав, много да ви обича и глези, както и вие него Hug

Алвера, браво, много се радвам, че нещата се нареждат добре при теб Hug. Това с борсата звучи много добре Mr. Green

Шило, много е сложна системата у вас, щом и таткото не може да влезе в спалнята Rolling Eyes. Не знам какво можеш да направиш, за да промениш нещо, но дано е временно и скоро да бебка да започне да приема компанията и на други хора Praynig

Поздрави на всички Hug

# 167
УГО да ти е жив и здрав рожденника и още дълги години да празнува този ден. Желая му добро здраве и винаги да е обичан от близките си и късмет във всичко   bouquet

Аз не съм се отказала, но просто имам труден период - тези дни ще гледам да пиша, но не обещавам понеже нямам желание за нищо.
На всички  Hug

# 168

Шило, много е сложна системата у вас, щом и таткото не може да влезе в спалнята Rolling Eyes. Не знам какво можеш да направиш, за да промениш нещо, но дано е временно и скоро да бебка да започне да приема компанията и на други хора Praynig

иначе сутрин като се събуди и му се радва и го зака4а, но нощем не го иска  Simple Smile   а той ужас, как я ма4ка, целува я и тя става цялата 4ервена, нали е нежна бебешката кожа. Все се карам с него да не я мачка, но той не разбира... Иначе аз си я мачкам де  Embarassed  ама нямам брада все пак и не боцкам.

Добре, поне че като е на кеф тати ми помага за домашната работа, че иначе съм жив зян.

Алвера,  явно си облек4ена, 4е се отърваваш от работата Simple Smile  и аз бях много щастлива, че излизам майчинство, положението ве4е беше започнало да става нетърпимо . А после дойде и нов шеф, разкарал е вече 90% от коелгите и назначил нови. Сигурно сега ме дебант, кога ще се върна, та и мен да разкарат Simple Smile  Не ми дреме

# 169
Moмичета,благодаря за пожеланията към половинката  Hug  bouquet

Кате дребната още ме ревнува от баща си и от каките ,дано при вас да мине по-бързо . Praynig

От вчера съм на курс по първа помощ към червеният полумесец,курсът ще е 2 пъти седмично,накраш ще получа и сертификат Blush,ако мина изпитите де. Grinning Уж курсът беше отворен от 14 нагоре,но се оказа,че аз съм единственото родителско тяло.
Рожденният ден мина супер,дреби поднесе подаръка,а той беше купен от седмица и жсеки ден питаше дали да го покаже на баща си,но все пак успя да избържи до вчера.
алвера успех с новата работа  Hug ,как е щерката  newsm78
При нас е студено,по планита отсреща се вижда сняг,а навън е мъгла......Вече се чудя къде съм  Mr. Green

# 170
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Отчитам се- работата щеше да ми хареса, ако беше след 2-3 месеца. Сега се чувствам много изморена, липсва ми ентусиазъм, така че отказах. Ще започна по-сериозно да си търся работа след юни.
Уго, щерката е добре, вече нищо не личи на крачето. Днес е с кака си на Рилския манастир по покана на кандидат-сватята  Simple Smile, която има рожден ден утре и  ще го отбележи по по-нестандартен начин днес  Simple Smile

# 171
Добро утро , да се отчета , че тия дни нямам време даже да ви прочета .
Уго , много здраве на половинката ти и щастие !   bouquet
Шило , напълно те разбирам .
Аз съм сама с трите от както са родени , мъж ми е все на вън по задачи . Всичката работа е моя задача , имаше период в който имах сестра ми при нас и макар и да се карахме за глупости ми беше от помощ и от време на време се измъквах на разходка . Но щастието при мен не трае дълго и тя се премести . Виж ако можете разбира се да наемете някого за няколко часа и излез само с половинката ти . А детенце не се притеснявай че яде само кърма , чоите до година на това са карали основно .
За спането по-добре го отдели с време , че после е зор . Аз 13 години така съм мъчила родителите ми и чак сега го осъзнавам .
Бягам , че е късно после пак ! Лек ден .

# 172
Как сте?

Цял ден няма и помен от вас...  newsm78
Дано да си изкарвате хубаво  Simple Smile

Минавам само да се разпиша на бързо и ви пожелая приятна вечер и весел уикенд  Hug

# 173
Привет, момичета. Заети момичета. Добре, че има кой да ви рабере. Mr. Green

Уго, честит празник на птерица на половинката. Ааа, Ди се е справила все пак с нетърпението.  bowuu bowuu И да покажеш сертификата от курса. bowuu

Алвера, успех, ще намериш друга, почини си сега. Смяната на работа си е стрес каквото и да казват.

Шило, моята вече си казва директно - тати гаден защото има даген. Mr. Green

Какво ли прави Люспа?

Аз също като Ники не съм в насторение. Причините са комплексни, така че ме извинете за краткия пост. Чета ви и чакам някой да ме расее с нещо. На всички прегръдки.

# 174
Привет арабелки   bouquet

Не ме пуска това гадното настроение и това е. Но си има причина. Ще ви кажа но сега не ми се пише. Пиша само да кажа на АМАЛчето едно  Hug пък белким ни се оправи настроението.

На всички ви също много много  Hug  Hug

# 175
И аз в клуба на лошото настроение...нагазиха ни някакви настинки  Tired

# 176
ОЛДИ и на теб  Hug Hug за  оправяне на настроението. Моето е мнооооого скапано - няма кой да ме прегърне  Mr. Green

# 177
Добро утро!!!

Дано с това кафе и закуска ви оправя насторението, то и аз не съм в цветущо такова, ама се опитвам да се правя на позитивна  Praynig Peace Praynig Peace

Лек ден и дано имаме днес повече усмивки!!  Hug Hug Hug

# 178
Добро утро,

момичета, я, се стягайте - идва пролет, а скоро и  лято, слънце, хуабво време - да не съм чула за лошо настроение  Hug Не че и на мен не ми паднаха гемиите след едно трагично събитите в началото на седмицата, но .... животът продължава.

Сега се радваме на почивните дни и почти 20 градусовото слънчево време  Laughing Вчера правехме вечерен грил, както винаги много вкусен, благодарение на половинката. Един египетски приятел за пръв път опита нашето барбекю, остана без ума и дума и предложи или да се премести да живее при нас, или от сега нататък всеки уикенд да го каним на барбекю.  Crazy След това, случайки Марсел Калифа, стигнахме до извода, че египтяните, тъй като си имат пре много техни звезди - певци, актьори и т.н., и рядко познават, да речем идващите от Шам, нашият гост чуваше за пръв път именно Калифа... та по този повод един поздрав:

# 179
Май периода е такъв... проблемен и съзлив ( при мен ) Да минава скоро, че вече ми писна да съм без настроение  Confused

Айа, Дано наистина от слънчевото време настроението дойде само и не ни напусне  bowuu bowuu Марси за поздрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт