131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 890
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Ясмин, да ти е жив и здрав Каруми! Да расте весел, умен и безгрижен!

Извини ме за закъснелия поздрав Hug

Това за купуването на годините в университета са го приели. Сега на баща ми точно му бяха предложили да си ги закупи като стаж, защото е навършил възрастта за пенсиониране, но не му стигат 3 години стаж. За 3 години му искат около 3000 лева, което за мен не е никак приемливо. Предвид това, че никой не ти дава гаранция колко ще живееш след това и колко време ще получаваш пенсия Whistling

# 526
 май ми намалаява или спира млякото. Сега малката дръпна само 2-3 пъти,а не усещам обичайната тежест , както когато са пълни. Така ми е тъжно и гадно. Надявах се до 2г да мога да я кърмя.

А най-лошото е, че така и не прояде. Днеска цял ден е на 1 праскова и 2-3 маслини!!!! Всичко друго отказа. Тия дни не иска дори банан, който й е любим обикновено. Не знам какво ще правя. КАто я погледнах и ми се видя толкова слаба....

Пих чай за лактация, но не усещам подобрение. Така се надявам да е нещо временно и да си продължим с кърменето. Но от вчера се чувствам празна и пресъхнала.....

# 527
Шило, аз не вярвам, че кърмата може рязко и изведнъж да пресъхне. Най-вероятно е някакъв период, може да си се обезводнила. Пий много течности, хапвай по-начесто и ще се оправят нещата. Аз съм имала доста такива случаи. Вярно, че преди да се отбие малкия, 2-3 месеца се чувствах "празна", но пък той не се отказа да ме ползва за залъгалка. Аз обаче тогава бях супер изнервена и стресирана и изобщо не предприех мерки да променя положението. Дори се възползвах от него, за да го отбия Tired. Успех!

П. П. Друго, което забравих е, да й предлагаш по-начесто да суче, за да стимулира кърмата. И най-важното - почивка и спокойствие Peace

# 528
  • Egipet
и от мен честит рожден ден на малкия Карум и на мама Ясмин много радост  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 529
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро, кафето днес е от мен  Hug

И хубава седмица за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 530
АД-то са я видели на М. Луиза, стяга куфари за някъде явно. Sunglasses
Aз залагам за Йордания  Thinking Дано АД сама успее да се включи и обясни подробности.  Rolling Eyes

Аз уж също скоро пътувам към БГ, но никакъв багаж не съм почнала да оправям - имам списък с важни неща да купя и все нямам време  ooooh! Днес е официален църковен празник, тоест никакви магазинин не рбаотят  Close утре съм до късно на работа, остава ми срядата, но трябва да ходя и до университета - та стискайте палци за няколко часа в следоеда да успея да намеря каквото ми трябва...
Амалче, оправихте ли колата?

Ясминке
, музиката, която си споделила във ФБ определено ми оправи деня, че ме мъчи едно главоболие от ниското кръвно! Страхотен вкус имаш  Hug

Някой отиде ли на събитието на 11-ти да разкаже как е било?

Да ви препоръчам една книга, която обаче се опасявам, че е няма в БГ, но ако вие се чете нещо забавно на английски, вижте тази книга на една 60+ -годишна и малко “луда“ палестинска архитекта “Шарон и моята свекърва: Дневник от Рамала“

# 531
  • сред маслини и портокалов цвят
Добър вечер, дами!

Благодаря за пожеланията за рождения ден на моето слънчице! Да ви се връщат стократно!

Аз тия дни не съм в настроение. Заради новините от Сирия.
Айа, поради тази причина с Карумче и Елма днес цял ден слушаме музика, и дискотека си правихме. Mr. Green Та живнах малко. Още много неща исках да споделя, ама не ми се щеше да ви досаждам прекалено.
Ще си идваш значи, вземи мерки да се видим. Hug

АД-то май заминава за морето, поне така беше писала преди.

Изпокрихте се. Софиянки, айде по-сериозно-дайте да направим среща. Че докато се организираме, ще си иде лятото. Mr. Green

Отивам да си къпя чаветата, пък дано после дойде и моя ред. Mr. Green
Лека нощ! Hug

# 532
Ще си идваш значи, вземи мерки да се видим. Hug
И аз имам голямо желание, но нали съм от провинцията Flutter този път няма да се задържа в София въобще - в четвъртък планът ми е от летището директно към гарата  Sad

Сега се сещам, че АД-овата кака май щеше да има концерт на морето...дано пак не помня грешно  Blush

# 533
Ами аз съм на линия. С автобус отидох на последната среща, с автобус ще дойда, въпреки, че ако реша може и развалена да карам колата. Mr. Green Ами така е като половинката за всичко се мотае. Whistling

Айа, никак никак  ли няма да остане пролука?????

АД, приятен път закъдето и да е. Hug

Ясминке, всъщност какво се е променило в Сирия тези дни или просто натрупваневто те доведе до това състояние? newsm78 Видя ли какво пуснах сега във ФБ????? Outta Joint

Шило, не мога да помогна, не съм капацитет в кърменето.  Rolling Eyes

Уго, как вървят матурите? Ние приключихме тази учебна г. с почти отличен успех. Sunglasses Да видим какво ще стане другата и накъде ще се насочи чавето.  bouquet

Останалите девойки ка сте? Hug

Ники, Саида, къде сте? Всички се изгубихте, добре, че Любс се сеща да почерпи.

# 534
Здравейте, знам че е малко късно за сутрешно кафе, но аз си пийвам второ - капучино. Ето и вас да почерпя.

Аз имам тежък изпит след няколко дена, за който уж все чета ама не като хората. Laughing

Иначе за среща, аз съм за ако е в София.

Хубав ден ви желая.

# 535
Може ли да ви помоля да гласувате за една моя приятелка, която се опитва да спечели конкурс "Ден на Европа". Само първо  трябва да се регистрирате в сайта. След като го направите, влизате с е-майла и с паролата, с които сте се регистрирали, отивате на "Галерия" и нейната снимка е номер 21 Виолена Ненова.
http://europeday.bg/bg/contest/photos/78/

Благодаря ви.

# 536
  • сред маслини и портокалов цвят
Амал, натрупаха се нещата.
Последно мъж ми щеше да пътува днес. От вчера сутринта почнаха да звънят сестри, братя, зетьове и т.н. и да го предупреждават да отложи заради обстановката в момента. Не искам да изпадам в подробностти, не му е тук мястото.
Това, което си публикувала е доста близо до мислите ми в момента.
Като се видим ще говорим.

flowertz, ако успеем да се организираме, ще се радваме да се запознаем с теб.  bouquet

# 537
С пожелания за един мноооооого слънчев ден!!

# 538
Добро утро момичета,

тук два дни времето беше супер,облачно и духаше вятър,днес обаче пак изпече .
Сам вече мина 4 матури ,днес беше най-лесната за нея,по английски ,остават и още 3.
Миналата сутрин дребната се събуди,заяви че е сънувала че има бял кон ,с който ходи на разходки и пак заспа . Laughing
Вчера пък обесняваше ,колко си приличат хората и котките  Laughing

амалче честито   bouquet

Аз съм във вихъра на почистването,затова рядко се появявам  bowuu

алвера,ум саид,еди къде сте  newsm78

шило на едната сестра на мъжо големите бяха доста злояди,та има разбиваше с млякото фурми .

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 539
не съм се сетила за фурми, но така или иначе, ще трябва да поръчам на мъжа ми да търси от женския пазар, пък той ще ми каже, че тука докарват нискокачествени и т.н....

А някой знае ли булгур откога се дава??? оня ден й дадох 2 лъжички и ги изяде маймуната, но не посмях повече,щото нали викат, че надувал стомаха....

Общо взето тя яде храна на зрънца, царевичка, маслинки, ей такива, дето не са за бебе. Използвам ги , за да я подлъжа да отвори устата, но  кюрдка повече от 1 път трудно се лъже  Laughing  И сега нервите ми не издържаха и като успях да й накусам половин пюре за 40минути, станах,защото почувствах, че направо ще изтрещя.

Отсега роднини и познати ми надуват главата за РД на малката. Писна ми вече да ме притискат и да изкарват все едно се стискам за една торта и ми се свиди да почерпя. Защо всички отказват да приемат, че просто не искаме да го празнуваме  Thinking

Навсичкото отогре дават за някаква зверска катастрофа с автобус, имало и загинали деца!

Общи условия

Активация на акаунт