Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 27 967
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Васиту, това гадене и мен не ме пропуска всеки ден, а вече в 15гс станах.

Чудя се, дали на следващата ФМ във Фемина, ако помоля ще ми запишат диск с бебо? Ще е страхотно.

# 121
maraya75 честит рожден ден на синчето newsm59 да е жив и здрав, много щастие да носи на всички в семейството ви и на есен най-добрият батко да бъде.
ФМ и на мен още не ми е правена, що ходя между 15-16г.с. тук във Варна и вчера си записах час за 26 април, когато ще съм около 20 г.с. при доц. Томова заради ехо кардиографията на плода, която тя прави.
Относно курсовете за бременни ходила съм на едно училище което организираха в АГ-Варна, но беше с първата ми бременност. И честно да ви кажа, въпреки че ни показваха разни техники на дишане, като тръгнах да раждам най-малко за тях се сетих. То всичко си е толкова естествено и си идва от само себе си. Но в друга насока ми бяха много ползотворни, запознах се с доста мами с които родихме по едно и също време и си правихме общи разходки.
Относно работата - не работя, по майчински съм все още и двете майчински ще ми се застъпят,  тъй че доста време ще си постоя в къщи. Но не ми е скучно, малката доста помага в тази насока  Laughing
Искам да пожелая на болните дечица бързо да оздравяват, също и на мамите с неразположения да се оправят и да няма оплаквания.  Hug  Hug Hug

П.П. BacuTy не съм iv.elina, но ако желаеш още едно мнение... Има 3 места във Варна където може да си направиш добра ФМ, клиниката на Темелков -  доц. Балев, д-р Балева и д-р Цонев; Д-р Давидков в МЦ Младост; и в Майчин дом - д-р Яков- старши или сина му д-р Боян Яков. Надявам се да съм помогнала  Peace

# 122

Kat_kat
, не каза хубаво ли беше в Испания. Само от времето се оплака, ама иначе хареса ли ти? Бебето вълнуваше ли се или не си усетила някакви разлики? Ние след месец ще ходим в Гърция за Великден и аз отсега нямам търпение, но и малко се тревожа за пътя... Ама пусто нали съм си импулсивна, ей така за 2 часа ни записах набързо, че и парите дадох Simple Smile
Да определено ми хареса това което видях,вече искам там да ходя да живея  Mr. Green .....честно казано не можах много да разглеждам заради приготовленията за свадбата..все пак там без кола си за никаде,поне там кадето бяхме ние....иначе свадбата беше хубава,но нашите си свадби са по весели  Mr. Green (нашето си е най-хубаво Mr. Green),лошото е че и много валеше и нямахме възможност и да се разхождаме....но последните три дни беше прекрасно и успяхме да си наваксаме Simple Smile ....и така,но сериозно се замисляме да ходим да живеем там след 1-2години,нека малко да поотмине кризата и при тях Simple Smile иначе бебо нз как е в неделя съм на ФМ и най-после ще го видим,че вече цял месец мина,а иначе аз нищо не усещам още Sad ,но пъм вече имам малко коремче и така след ФМ ще пиша какво е станало Simple Smile

# 123
 Thinking
Момичета зачесах аз глава, понеже гледам си снимката от последния ехограф и това, което ми прилича на плацентата е огромно  Shocked, дали е възможно ? и нормално ? Shocked

# 124
Малко вероятно е да различиш, кое е плацента ако не си специалист  Peace

# 125
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ВЕСИТУ аз смятам да ходя при Яков.Официално само там има тарифа за запис на диск.Незнам как е при Балева.

# 126
  • Варна
[quote author=Krasuna link=topic=571545.msg18193581#msg18193581 date=1300813063
П.П. BacuTy не съм iv.elina, но ако желаеш още едно мнение... Има 3 места във Варна където може да си направиш добра ФМ, клиниката на Темелков -  доц. Балев, д-р Балева и д-р Цонев; Д-р Давидков в МЦ Младост; и в Майчин дом - д-р Яков- старши или сина му д-р Боян Яков. Надявам се да съм помогнала  Peace
[/quote]

ВасиТу, присъединявам се към пост-а на Красуна. Давидков също  прави запис на диск или на флашка ако предпочиташ и това е включено в цената. При него ФМ е най-скъпа. Ако зорът ти е само пола, иди при някой от другите.  Peace

# 127
Аз ако знам,че и при Балева правят ще отида при нея.При Яков със запис е 75лв.,а при Балева е 50лв. предполагам без.

# 128
момичета благодаря за подкрепата аз на доктори няма да се давам я .За сега лежа пия неуринал и нош па и се надявам да се размина с АБ.Наистина подбирайте си лабораториите защото понякога док.са големи мърлячи и недоглеждат/е не всички/.

# 129
Ами в клиниката на Темелков какви са цените ?Че мен  от Добрич там ме пращат?

# 130
klims, и аз ходих в пирогов като ме заболя жлъчката и отношението беше същото - ама защо си дошла тука, а не в МД, изобщоооо.. Но и на тях не им е лесно, за лекарите говоря, и по някое време съсвем претръпват и стават направо коравосърдечни. Така че едно наум с тях.
Ти пий много течности сега, компоти, изстискан лимон във вода със захар и дано премине. Но колкото повече вода, толкова по-бързо ще се отмие възпалението. И не се тревожи, доколкото ти е възможно. Дори и аб да вземаш, те са съобразени. Бързо оздравяване!

# 131
Привет и от мен  Simple Smile
Моите изследвания всичките са си в мен.Док каза да си ги нося всеки път с мен.Между 16г с -18 г с ще правя БХС.
ФМ предстои да правя 21г с-23г с
Да ви питам,пиете ли още фолиева киселина?
За МОЛА утре съм на линия  Hug Hug Hug

# 132
Относно ФМ... аз бях при моята докторка в 13 г.с. огледа плода от глава до пети..всичко ми показа кое къде е --ощо взето ми направи ФМ...но без пари.. Сега в 16та г.с. ще ходя пак при нея да ми направи снимка и да опише размерите на бебо..и всичко там каквото трябва и ще ходя на БХС на следващия ден.. Незнам колко е правилно.. но моята докторка не ми препоръчва да ходя излишно на изследвания пир Балев или някой друг.. просто няма смисъл..но може да е защото ме следи на частно..неззнам и аз... за сега се чувствам спокойна Simple SmileSimple Smile

# 133
РЕНКА то въпроса не е за излишни изследвания а конкретно за ФМ.Ти при коя ходиш?ТЕЯ при Балева е 50лв.,а при Балев май беше 60лв.При Балев е абсурд да се вредиш още повече,че не си от тук,защото се ходи в петък около 6ч. сутринта и чакаш да 8ч.Принципно не работи 8 часа във петък,че да имаш шанс да се вредиш.Часовете май са около 15 на брой,така че аз нлично не се наемам да вися от ранни зори.

# 134
Ох, момичета, не мога да се стърпя и искам да ви попитам - кой лекар/болница бихте препоръчали за ЖК и за раждане в София? След днешното грубо отношение на Мазнейкова много се обърках и много й се ядосах. Къде да отида сега? Чудя се как да си взема изследванията, защото не искам пак да ми взимат 5 шишенца кръв, за да разбера какво става с мен, а и да я сменя с друг АГ за ЖК. Някой сменял ли си е лекаря? Какво се прави?
Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт