CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Мисля преди да замина за море да си сложа shellac. Как мислите, добра ли е идеята? Пада ли по-лесно лака заради морската вода, пясъка ( ще се наложи да си поиграя с децата  Grinning )
nad_tab извинявай, ако си писала вече - как се отрази пясъка на педикюра ти? Интересно ми е дали се надрасква  Simple Smile

да се повторя, да побутна ...  Whistling

# 181
  • In the shadows of my mind
Здравейте, момичета   bouquet
Наскоро си закупих ваучери (предполагам всички знаят за какво точно става въпрос Simple Smile ) за shellac в салон в Студентски град. За съжаление не открих салона в списъка с квалифицираните със сертификат маникюристи, но се надявам да попадна на кадърен професионалист. И все пак това го оставям на страна - докато не ида наистина, няма как да знам дали всичко ще е наред или ще съм си дала парите на вятъра... Имам въпрос относно следното - ноктите ми са много чупливи и постоянно разслоени (за което може да съм си виновна и сама, тъй като постоянно ги чопля и беля  Sad Crazy ooooh! ) и започнах да се чудя дали може въобще на такива заобелени нокти като моите, меки и чупещи се, дали въобще може да се сложи такъв лак?

# 182
И при мен се случва, след лака ми станаха по-здрави и израстнаха толкова, че да мога да ги отрежа и да няма обелено крайче. Дали е това причината или съзнателното и всекидневно подхранване с масло, докато бях с лака, но има промяна Simple Smile

# 183
  • София

nad_tab извинявай, ако си писала вече - как се отрази пясъка на педикюра ти? Интересно ми е дали се надрасква  Simple Smile

да се повторя, да побутна ...  Whistling

[/quote]

Аги, гланца на педикюра не мръдна 3 седмици! Аз очаквах да се матира, но си остана лъскав през цялото време.... забравих да снимам  Embarassed

В интерес на истината още съм с него, почти месец, явно много бавно ми израстват ноктите! Вчера забелязах обаче, че вече не е толкова лъскав, сложих отгоре Nfu-oh 46, и в момента е като чисто нов  Laughing

Имам снимка само на ръцете, но така изглежда и на педикюра  Hug
http://img687.imageshack.us/img687/688/nfuoh461.jpg

# 184
Супер Simple Smile Това Ши ли е, че ми се стори друго шишето

# 185
  • София
Супер Simple Smile Това Ши ли е, че ми се стори друго шишето

Върху червено Ши, съм сложила лак със люспички, исках да покажа какво си спретнах на педикюра.

# 186
Боби, и аз оставам без коментар....Аз свалях на една клиентка - доколкото разбрах е била с гел лаковете на Стар Нейлз, резултата беше същият-Плочката направо оранжева, иначе падна ужасно лесно, само от накисването....Аз държа да отбележа, че цяла година съм се мъчила, защото това отдръпване на лака при повечето клиенти ми беше много мистериозно. От както си купих на CND scrub fresh-а нямам ниаккви проблеми. Да ми бяха казали от самото начало да си работя с него.... ooooh!

# 187
  • София
Момичета, някоя от вас слагала ли е CND Hot Chills. Ще ми се да видя цвета на нокти...не мога да добия представа като гледам шишето.

# 188
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам каква е разликата м/у Ший-лака и Гелиша?Кое е по-добро и по-щадящо за ноктите?На какъв принцип става свалянето при Гелиша и какви са цените?Ползвала съм Ший,но ми се ще да знам и как стои въпроса със Гелиша.Благодаря предварително.

# 189
казаха ми че най-актуалния за педикюр през лятото цвят е Тропикс -между розово и оранжево ...какво мислите не ли много ориндж?

# 190
  • София
казаха ми че най-актуалния за педикюр през лятото цвят е Тропикс -между розово и оранжево ...какво мислите не ли много ориндж?

Само шишето е оранжево, иначе е ярко розов с лека оранжева жилка... аз го пробвах на краката, но изобщо не ми хареса, много е ярък и ангажиращ newsm78
Ето снимки от нета:

# 191
Момичета, някоя от вас слагала ли е CND Hot Chills. Ще ми се да видя цвета на нокти...не мога да добия представа като гледам шишето.
Аз лично харесвам цвета, защото е с лек перлен отенък, т.е не е изцяло пастелен.

# 192
  • София
Аз лично харесвам цвета, защото е с лек перлен отенък, т.е не е изцяло пастелен.

Благодаря! Не е това което искам, ще мисля за друг.

# 193

Само шишето е оранжево, иначе е ярко розов с лека оранжева жилка... аз го пробвах на краката, но изобщо не ми хареса, много е ярък и ангажиращ newsm78
Ето снимки от нета:

супер е ! за педикюра ще е супер

мерси  bouquet

# 194
iv.elina :

по принцип като основна разлика е,че  гелиш се пили нокътя, а при шилак-не.
а пилинето е вредно за ноктите. Т.е гелиш е по-скоро като гел, а Шилак- като лак.Например много мои познати ,ползвали Гелиш се оплакват след това от цепене на ноктите, и изтъняване!
а моите нокти (с Шилак вече година ) даже се заздравиха! Laughing
Но всеки сам си избира Naughty

Общи условия

Активация на акаунт