спелинг бий

• 4 423
  • 29
  •   1
Отговори
Моя синковец е на това състезание днес.За първа година се провеждало по неговите думи.Той май се вълнува да се класира главно за да оттърве още един учебен ден.Ще го видим каква ще я "втаса".Имало и някаква награда ама не ми е ясно особено.Има ли други които ще участват?

# 1
За пръв път го чувам. Какво е?

# 2
  • Карлово
А моето дете не иска да ходи в петък, но го задължават. Hug

# 3
Аз също за първи път чувам, че се провежда подобно състезание у нас.
От името му предполагам, че на детето се казва някаква дума и то трябва да я каже буква по буква.
Но не знам това състезание за думи на български или английски е.

# 4
На английски е.Спелуване.Казват думата и дедето трябва да я каже буква по буква.Хубаво защото по този начин се проверява и правописа на английски.Ще докладвам как е минало като се прибере.

# 5
Да не би да става дума за това?

# 6
Моичкия се класирал за втори кръг.От 108 деца 10 се класирали.утре е втория.Той най-много се кефи че утре нямало да е на училище заради състезанието и щял да оттърве контролно.

# 7
Браво на него. Тъкмо тренировка за изпита в Аркус другата неделя Simple Smile

# 8
Ще стискаме палци заедно в неделя. Wink
Вас щом като не ви е приоритет поне ще видите нивото й.Желая  отлично представяне и на дъщеря ви.

# 9
Браво на детето Peace
Ето ви един хубав филм по темата:
http://www.imdb.com/title/tt0387059/

# 10
Браво на детето Peace
Ето ви един хубав филм по темата:
http://www.imdb.com/title/tt0387059/
Тъкмо се чудех с какво да разнообразя ... от обира в Сливен #2gunfireБлагодаря

# 11
Благодаря ти, asya asya . Другата неделя ще се печем на един огън и макар и да не ми е приоритет това училище, все пак няма да ми е безразлично и много ще се вълнувам. Все пак е първо кандидатстване на първото ми дете Simple Smile

Izma , аз точно за този филм се сетих, когато видях темата. Гледах го неотдавна и много ми хареса. Хлапето беше удивително.

# 12
Филмът наистина е хубав Peace
А тези състезания са нещо нормално за отвъд океана(аз съм в Канада). Преди известно време гледах едно такова по телевизията - бая се озориха децата с някои думи Rolling Eyes
Тук като си казваш някъде името и трябва да се запише - задължително го спелваш.

# 13
Мамчета,никак не ми е присъщо самохвалстото ,но позволете да се се отчета .От втория кръг  сина ми е на първо място Grinning.Това е първо място за града в който живеем  Grinning.За да запазя анонимност няма да кажа в кой ,а само че е областен.Състезанието се провеждало от американска организация по цял свят.Следващия кръг е на 16 април.

# 14
  • София
Поздравления за детето smile3501 ,а в такива случаи самохвалството е позволено Wink  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт