ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 4

• 33 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Поздрави. Труп съм. Лягам.
Joy   .... и аз!
  bouquet

# 61
Днес избухнах рано, рано в 5. Прекалено ранното лягане си каза думата. Имам зверска мускулна треска и зверска алергия. Очите ми са все едно са ме пребили. Но денят е прекрасен. Страхотни сте. Желая ви спорна седмица.  bouquet

# 62
Добро утрро! Аз пък днес едвам станах - и още не съм пила кафе Mr. Green Изпих си алоето, сега и горещата вода ще допия и чак тогава ще ви каня на кафенце  Grinning Детето и то се успа, май закъсня за училище ама нищо. И без това и утре и после са във ваканция.

Хайде сега да ви черпя и вас със сокче от алое и кафенце, да не кажете че съм скръндза  hahaha Joy

Пожелавам ви прекрасна седмица момичета! Да се усмихвате, да се радвате и най-вече да се наспивате хубавичко  Hug

# 63
Добро утро момичета
Бистре,мерси за кафенцето и аз току -що го пия и закусих една круша
А по-късно ще си взема от прасковките ,които си сложила

# 64
....: Изпих си алоето, сега и горещата вода ще допия и чак тогава ще ви каня на кафенце  

Бистре...И аз почнах да пия Алое Вера отскоро....Та......може ли да ми разкажеш малко как се пие най-правилно,че малко не съм наясно.....Може и на ЛС да не товарим тук момичетата..... Hug

Ха,Добро Утро на всички! Лека и успешна седмица! Hug Hug Hug Hug Hug

# 65
И ние пък може да искаме да знаем как се пие  Crossing Arms

Добро утро   Laughing

# 66
Я ме светнете за това алое:)

# 67
Алое Вера...
http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p6238.html

Бистре,'начи пиши тука,че се появи интерес... Hug Hug Hug

# 68
Добро утро момичета , малко е мрачно на вън ,но пък аз ви желая весела и спокойна седмица  Simple Smile

# 69
Ох, много е хубаво човек да почива поне един ден през седмицата и да не бърза за работа  Mr. Green Днес първо, че си поспах порядъчно до почти 9 часа, си изпих кафето на спокойствие, колело карах, през банята минах без да бързам  Mr. Green, маска си направих на лицето и шията и съм се опънала в леглото с компа. Аааа, докато карах колело изгледах д-р Папазова (май най-много затова се радвам, че точно днес почивам  newsm78) Много я уважавам таз докторка и много се радвам, че с Гала започнаха всеки понеделник да правят здравно училище. От нея и от д-р Евтимова съм научила мнооооого за здравето и за организма ни. Винаги ще съм им благодарна   bouquet  bouquet Тези от вас, на които не им е безразлично собственото им здраве и това на близките им горещо ви препоръчвам да гледате - има какво да се научи от всяко предаване  Peace
И в тази връзка да ви кажа нещичко за алоето  Simple Smile
Аз започнах да пия алое преди пет години заради кожен проблем по лицето. Към този момент от него вече няма и помен, но и аз не съм престанала да си пия сутрешната доза алое ( това прозвуча като доза наркотик  Mr. Green) но съвсем не е так. Просто организма бързо свиква с хубаво и полезното за него. Мастерче, на въпроса ти как се пие алое ще ти кажа - зависи какво целиш да постигнеш с пиенето на алое. Ако е само за профилактика най-добре е да се пие сутрин на гладно определено количество, аз пия по 50 мл. Моята дъщеря също пие горе долу толкова. Понякога директно от бутилка пием, кой ще го сипва по чаши и ще губи сутрин ценно време  Mr. Green Обаче ако е с друга цел, примерено за подпомагане на някакъв проблем или състояние, или след прекарана болест, оперативна намесе или друго тогава вече нещата се променят, количеството също, както и приема му.
Като цяло алоето е невероятна клетъчна храна, усвоява се директно от нашият организъм и елиминира недохранването на клетъчно ниво (сутринта д-р Папазова говори точно за това, как недохранлането на клетъчно ниво води до остеопороза  Sad)
За себе си лично ползите, които съм открила от пиенето му са  на първо място перфектна кожа и коса, много добро храносмилане и отлична имунна профилактика. Нормализирах си кръвното - от 90/60 сега съм 110/80 и вече не страдам от пролетна умора  Peace Не искам нищо повече, това ми е напълно достатъчно като ползи  Hug
Ето ви още ползи от пиенето на алое http://www.aloeizdrave.com/index.php?option=com_content&task … 57&Itemid=180

# 70
По големите вериги магазини съм виждала алое на кубчета в буркан, заслужава ли си или? Къде да търся натурално...

# 71
По големите вериги магазини съм виждала алое на кубчета в буркан, заслужава ли си или? Къде да търся натурално...
Аз ще потърся в големите магазини,че ми стана любопитно за тези кубчета в буркан........Аз си купих от аптеката концентрат готов за пиене...
Иначе съм пила и напитки(безалкохолни с мед,плод и алое вера на парченца) с алое вера в заведение,но са доста скъпи....

# 72
Получих тайна информация отгоре:), че тези кубчетата в бурканите са бъгава работа.

# 73
Получих тайна информация отгоре:), че тези кубчетата в бурканите са бъгава работа.
хи-хи-хи-......Разсмя ме с тая "информация отгоре"..... Mr. Green hahaha

# 74
Добро утро момичета-кокичета! Заповядайте на кафенце

Тук се очертава един много приятен и свеж ден, а аз като се затворя в Била та до обяд ще изкарам вътре  Mr. Green Нито прозорци, нито нищо. Добре че съм близо до изхода, та оттам поне да идва малко светлинка.

Аз си чакам да ми се запари мюслито, днес това ще закусвам. После на работа ще пия кафе.
Много ме изнервят тез реклами отстрани на Орео бисквитките. МНого са дразнещи. Таман се зарадвах, че махнаха онез салами и кренвирши и хоп! сложиха сега тез  #2gunfire #Cussing out Както и да е, дано да ги махнат скоро.

Пожелавам ви хубва и топъл ден. Децата са вече във ваканция и вчера голямо лежане падна у нас - оставих я сутринта в леглото спяща, прибирам се вечерта Ми тя пак в леглото само че седяща  hahaha Joy И нощницата си даже не е свалила. Вика ми -" виж сега колко ми е лесно, когато си лягам само ще се смъкна в леглото и даже няма нужда да ставам да си обличам нощницата"   Joy Да живеят Ваканциите bouquet

Теди, а вие преместихте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт