"Системата минус 60" - тема №22

• 47 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Момичета аз имам въпрос към по запознатите,как трябва да се храним след като стигнем желаното тегло,т.е. има ли някакво така да го кажа "захранване" за да задържим килограмите? sun

# 106
Росита, защо ядеш оскъдно на вечеря?

1. Защото не съм много гладна, а мога да вечерям най-късно до 17:30 ч. После вземам детето от градина и се прибираме след 18:30 ч.
и/или
2. Понякога се чувствам гузна за повечето ядене наобяд или сутрин.

Вечерята ми е обикновено е 1 кисело мляко или 2 ябълки/ или 1 грейпфрут или портокал.
Снощи по изключение беше една пържолка на скара.

# 107
Rosita, трите хранения трябва да са горе-долу равни, иначе нарушаваш принципите на системата.  Peace

Сиси, радвам се да те видя пак тук!  Hug
Не се отчайвай, има и по-зле - аз непрекъснато съм сама с децата. Crazy Всичко е въпрос на мобилизация и позитивно мислене. Ще се справиш, сигурна съм - ти пък си един от най-позитивните хора, които познавам!  Heart Eyes  

djudjanka_tsapo, ако знаеш руски, има книга на Мириманова "Система Минус 60. Жизнь после похудения", ето ти линк да си я свалиш и прочетеш: http://knigi.tr200.net/v.php?id=511985
Има и други книги, на български са преведени само 2, а нейните са поне 8. Аз все се каня да ги прочета и забравям, чела съм само още една нейна - за проблемите и справянето с тях. http://www.mirimanova.ru/books
Но общо взето, няма захранване след системата. Гледаш да се храниш що-годе по принципите на системата, да вечеряш рано, да не ядеш прекалено много и прекалено калорични храни и това е.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 15:07 от Анонимен

# 108
Rosita, трите хранения трябва да са горе-долу равни, иначе нарушаваш принципите на системата.  Peace

Това съм го запомнила, просто си споделих проблема Peace

# 109
Алиена, честит празник на твоя малчо, нека много ви радва!  bouquet

Менюто ми за днес:

З: Сандвич с шунка и зеленчуци към 9
О: към 13.30 Салата краставици, моркови и пресни тиквички с млечен сос, рибни филета на фурна, пак с някакъв млечен сос и копър, много вкусно беше
В: Най-вероятно домати с катък

Към обяда имаше и половин биричка  Crazy
все още не съм се теглила, надявам се да се е размърдало положението, в понеделник ще се отчитам

bouquet

# 110
  • ул. "Мечтание"

Ако се напънеш да ядеш повече на вечеря, може да не се стига до този вариант и да намалиш от самосебе си хапването за закуска и обяд.  Wink

# 111

Ако се напънеш да ядеш повече на вечеря, може да не се стига до този вариант.  Wink

Извинявам се, но ако мога да уточня нещо  Simple Smile. Четох, че ако хапвам добре на закуска и обяд, по-лесно ще издържам след 18, а всъщност не съм разбрала правилно , т.е. според твоя отговор, ако ям повече на вечеря, ще се справям да ям по-малко сутрин и наобяд, така ли? Simple Smile

# 112
  • ул. "Мечтание"
Ако не опиташ няма как да разбереш. Simple Smile
Идеята както знаеш е да ядем равномерно на трите хранения. Ако на едно от тях се храниш оскъдно, в случая на вечерята, сутрин ще си озверяла от глад (дори и да не го усещаш). За мене е логично, ако ядеш повече на вечеря да се нормализира приема на храна през останалата част от деня. Разбира се на вечеря не трябва да се тъпчеш (както и на закуска и на обяд), но мисля, че ако хапваш по обилно вечер ще ти е по-лесно. Когато ядеш много на обяд и на закуска, единствено не ти се яде особено много на вечеря и се завърташ в един порочен кръг.

Ох, ама че оплетено го обясних!  ooooh! Надявам се, че ме разбра.

# 113
Разбрах, благодаря Hug Аз започнах да свиквам на режима, просто напоследък нещо ми се хапва повече Simple Smile

# 114
  • ул. "Мечтание"
Тогава си хапвай повече. Нали е системно. Слушай тялото си.
Нормално е сега да ти се яде повече, пролета идва и ни трябва повече енергия.  Peace

По-добре да се насвиниш с нещо системно, отколкото да изядеш една хапна нещо несистемно - ни ще си се наял на несистемното, ни ще ти е добре, че и ще ти е гузно.

# 115
  • Габрово
Момичета искам да питам за масажите:
1. Вие какъв лосион използвате?
2. Какво количество лосион смесвате с мумио? (горе-долу)
3. Променя ли се ароматът на лосиона от мумиото?
4. Това с кафето всички ли го правите? Не става ли малко кафяво в банята Simple Smile Изобщо малко повече подробности в тази насока... Знам, че е обсъждано най-вероятно, но... Embarassed

# 116
Кантарът показа -1.5кг, което е абсурдно... (той си дава отклонения, но пък и вечерта след масажа с кафе... "изцедих" доста течности) - ще видя след няколко дни, за сега не му обръщам внимание :Р

Днес:

з: 4 ръжени сухара, сиренце и голяма краставица
о: задушено пиле с див чесън и сметана
в: плодове с мляко (най-вероятно) Rolling Eyes

# 117
Момичета , преди час станах леля на малко момиченце , не знаем още как се казва и колко тежи , само знам , че са добре мама и бебе  Heart Eyes Да ви почерпя :

Да си запазите почерпката утре за закуска  Mr. Green

# 118
  • София
Ави, честито! Да е жива и здрава племеничката ти и да расте щастлива!

# 119
  • София
Имам питане newsm78 как да си местя кг на линийката?

Общи условия

Активация на акаунт