AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 806
  • 695
  •   1
Отговори
# 510
Искам да попитам дали някой има кутия за бижута от ейвън? Гледах ,че руските колежки имат и са им подаръци за представители. http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=10967 А други са от лого колекциите: http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=13090

# 511
аз имам но не като подарък а просто си я поръчах и е бяла, не е кои знае какво..........

# 512
аз също имам една, която беше на някаква промоция само за представители - сива с бели камъчета отгоре, но е от миналата година още

# 513
аз също имам една, която беше на някаква промоция само за представители - сива с бели камъчета отгоре, но е от миналата година още
  WinkА и си ги плащахме,макар и не на висока цена,но давахме пари за тия кутии.

# 514
Леле, какви са хубави тези неща от лого колекцията.Много харесах органайзера и органайзера за мострите. И пак да кажа, че продължавам да търся чашата и трите химикала от лого колекцията от 2009 година.Моля ако някой случайно си има неизползвани да пише лс.

# 515
Сънита. Досега рових из нета за такова. Новите вървят от 25 паунда нагоре. Най-евтиното, което намерих беше използвано и доста поочукано за 10, и като сложиш още 7 за доставка и става дявол на магаре. Ако ми остане време някоя събота бих се вдигнала да поразгледам по магазините за разни такива джунджурии.

# 516
  • София
Искам да попитам дали някой има кутия за бижута от ейвън? Гледах ,че руските колежки имат и са им подаръци за представители. http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=10967 А други са от лого колекциите: http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=13090

И аз имам, мисля даже и двете кутии - неупотребявани

# 517
  • на североизток от Рая

rimar, много си подранила.  Hug
 А останалите къде сааа? Работите сигурно.  Rolling Eyes

Аз също имам две неупотребявани кутии от сивите, които си купихме за смешни пари. Бяха пуснали една малка брошурка, в която се предлагаха/май бяха по 17 лв./. Поръчаха ми едната, но дъщеря ми не позволи да продам нашата. А пък не я ползва. Ей така си стои при останалите ейвънски наличности. Щерката е като Плюшкин.  Laughing

SUNNYTA, и теб те мисля с тези чаши от логото, но не се сещам те какви бяха. newsm78 Съвсем скоро в нетните имаше лого-чаша, но тя май е от по-предна колекция, нали?  Hug

# 518
Добро утро мацки!
Ето това е , за което говоря Нели:

Разтърсила съм се, ще се гръмна.Докато не ги намеря нИ моЪ сЪ успокоя Crazy
Химикалите и чашката направо са ми изпили мозъка.

# 519
И калъфчето за ключове е сладко ,но не успях да се добера  до него,когато бе в нетна и СИП.Мн.бързо се изчерпа.

# 520
аз имам трите химикала и мога да кажа, че са най-хубавото им нещо, което са произвели напоследък, страхотно качество.... Peace

# 521
аз имам трите химикала и мога да кажа, че са най-хубавото им нещо, което са произвели напоследък, страхотно качество.... Peace

Хай ся шЪ сЪ дразним ли Mr. Green

# 522
 smile3534
и кутията за бижута имам и си я ползвам  Mr. Green

# 523
  • на североизток от Рая
    SUNNYTA, това беше една от най-красивите им лого колекции на ейвънци. Имах и трите химикала, подарих двата, но този, който си оставих не го намирам. Намеря ли го - става твой. Ще ти го пратя!
 За чашата още днес ще проверя дали я имат , където трябва. Laughing Много мила ми стана с това искане ти.  Hug Hug

Сега разгледах и старите нетни - има чаша и химикали в нетна 15/2010.  Joy Ако можехме да върнем времето назад, а?

# 524
    SUNNYTA, това беше една от най-красивите им лого колекции на ейвънци. Имах и трите химикала, подарих двата, но този, който си оставих не го намирам. Намеря ли го - става твой. Ще ти го пратя!
 За чашата още днес ще проверя дали я имат , където трябва. Laughing Много мила ми стана с това искане ти.  Hug Hug

Сега разгледах и старите нетни - има чаша и химикали в нетна 15/2010.  Joy Ако можехме да върнем времето назад, а?

Ох, благодаря ти, че си ме взела толкова присърце!Оценявам и ще се отплатя по някакъв начин Hug

Да, ако можехме... А честно да си кажа новата лого колекция с нищо не ме грабва. Само визитника и химикалките ми хващат някак периферно Учото.

А тая кампания вече може и да събера завидните 20%. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт