AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 765
  • 695
  •   1
Отговори
# 615
  • София
  Включвам се по темата за часовниците.  Simple Smile

Имам 3 . Този, който нося, забравих как се казваше. Момичетата, занимаващи се по-отдавна може да се сетят кой е - верижката е като гривна с камъчета в зеленикави оттенъци. Имаше и такова колие - синджир с камък в зеленикаво. Работи си часовника вече втора година, пу, пу, пу.
 Имам и два от онези  с дългите каишки, дето ги чакахме 2-3 месеца да пристигнат. При мен дойдоха от първия път, де.
 Другият ми часовник е с парфюма на Рийз /Ин Блуум/ - циферблата е като цвете. Нежен часовник, като бижу. Но го нося рядко.

За мъжките нямам никакво мнение. Само веднъж са ми поръчвали мъжки часовник.

Напълно съм съгласна за часовниците. Не се развалят, чак омръзват. Имам всички мидове, когато са ги пускали като подарък или мотивационно. Иначе не бих си взела. Даже от лиламия имам още 2. Все ще ги подарявам, ама не съм решила на кого  Joy Трупаме си, трупаме.

Щях да забравя - синът ми печели от лотарията  newsm44 Само че, интересно за мъжките имена дали пак ще дадат спирала, червило и т.н. Joy newsm78

# 616
Тъкмо сега гледам рекл. листовка и си пише ,че е Фар ауей дриймс. Друго ли ти пише в имейла?
да,пише Реър голд на кирилица, писмото е от координатора с покана за обучение по бяла и декоративна козметика. Може да е грешка или става дума за някаква друга екстра. Щеида на 16-ти както са го обявили в новия офис/преместиха го скоро/ да видим какво ще излезе.
И аз подарявах часовници и пак останаха. И аз си трупам и скоро май съвсем ще се затрупам. perko

# 617
Тъкмо сега гледам рекл. листовка и си пише ,че е Фар ауей дриймс. Друго ли ти пише в имейла?
да,пише Реър голд на кирилица, писмото е от координатора с покана за обучение по бяла и декоративна козметика. Може да е грешка или става дума за някаква друга екстра. Щеида на 16-ти както са го обявили в новия офис/преместиха го скоро/ да видим какво ще излезе.
И аз подарявах часовници и пак останаха. И аз си трупам и скоро май съвсем ще се затрупам. perko
И аз съм от същата зона, даже лично участвах при преместването и подреждането  Sunglasses. Коя ти е координаторката, това сигурно си е нейна мотивационна, щото аз нямам такива екстри.
И да кажа за часовниците, доста имам, читави са си всичките и обикновено са много сполучливи. Чанти и бижута почти, въобще никак не си купувам. Не обичам жълти бижута, нося си едни от бяло злато от години и много мразя да ги свалям. А чантите ми трябва или да са от естествена кожа или платняни спортни. Дори преди години се класирах за чантата от Унгарото(хич не беше лоша и ест. кожа), стоя, стоя в шкафа и я откарах на майка ми да се фръцка. Купувала съм си някои пътни и плажни чанти, а също и повечето козметични чантички са много добри.
По този повод малко ще отклоня, имам карта от Бюти зоната, в която трупаш по точка на всеки 10 похарчени лв. Чат пат като ходя питам за подаръците към тези точки и като ми покажат някакви убити несесерчета, които са горди, че ми подаряват срещу около хиляда лв. похарчени при тях, та направо ми иде да им се изсмея в лицето. При нас въпросните чантички или ги взимам  като подарък към някой продукт или ми излизат на смешна цена. А и най-важното е, че нашите са далеч по-красиви, пък нищо, че на тях не е изтипосана името на някоя скъпа марка козметика.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 22:44 от jhony

# 618
Относно часовниците съм доволна .На някои им се разлепиха каишките, но си ги залепих и готово .Моите са 6 и един на мъжа ми. Blush Само че той не хареса каишката и даде 35 лева за нова ,от естествена кожа. Много си харесва часовника и го носи с удоволствие. Казва, че е точен до секундата. Дори по-точен от швейцарския му ,който струваше десетки  пъти  повече . #CrazyЧасовниците им са  хубави и евтини .А пък като са и в СИП най-добре. Joy

# 619
Относно часовниците съм доволна .На някои им се разлепиха каишките, но си ги залепих и готово .Моите са 6 и един на мъжа ми. Blush Само че той не хареса каишката и даде 35 лева за нова ,от естествена кожа. Много си харесва часовника и го носи с удоволствие. Казва, че е точен до секундата. Дори по-точен от швейцарския му ,който струваше десетки  пъти  повече . #CrazyЧасовниците им са  хубави и евтини .А пък като са и в СИП най-добре. Joy
С какво си залепи каишките, as_q? Червеният часовник още работи и не ми се ще да го свалям, каишката ми е точно по китката и ми е първия... та ми се ще да се погрижа подобаващо за него. Simple Smile

ПП Много мразя и аз да ми пращат SMS- и, че им дължа пари, след като съм си платила в срок фактурата. Само ме стресират. Веднъж, баш на раждения ми ден, още от 7 сутринта ми пращат нишани, че им дължа пари, като още преди два дни се бях издължила, държа да отбележа,  два дни преди крайния срок. Ходих пак в ДСК, чаках си реда за да им обясня, че съм си уредила сметките с тях и не ща да ги чувам до следващата сметка. Разбрахме се, но си спрях телефона, щото през час ме информираха за това, че съм им "длъжница". Хубаво е да те подсещат, ама с мярка!

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 00:05 от ASTILLA

# 620
Някоя от вас поръчвала ли е чантата Julia и ако да може ли да качи снимки да видя как изглежда ? newsm78

# 621
Калко беше минималната поръчка и таксата за обработка на документи? И да ви питам СИП и каталозите влизат ли в образуването на сумата, че имам с тях общо 35 лв, а мисля че мин.беше толкова?

# 622
  • Sandanski

Приемат поръчки от 30 до 49,99 лв., за които има 15% отстъпка.
За тези поръчки ще бъде удържана такса обработка 3,75 лв.

От нетната и от Сип няма отстъпка ,мисля че не не влизат  и в %. Thinking

# 623
Благодаря ти *Lea*,то да ми приемат поръчката,че не ми се отказва на клиентката Confused, а че няма да изкарам нищо с този процент то е ясно Laughing

# 624
Снощи една клиентка ме попита нещо. Тониците на solutions ще се сменят ли? Нали идва нова серия ама не видях да се сменят опаковките и на тониците и тя се притеснява да не изчезнат изобщо и пита да се запаси ли с два три? Аз и казах че малко ме съмнява да изчезнат ама все пак да питам и вас?

# 625
ASTILLA , мъжът ми ги лепи с лепила от тези ,тип секундни. Нещо като "Капчица" ,ама беше друго името. Довечера ще го питам  как се казва .Капва една капка, притиска и готово .

# 626
Незнам за смяна на тониците,но една клиентка е разочарована т.к. тоника за мазна кожа plus pure pore-fection изчезна, а матиращия не го хареса Cry и сега се чуди кой да ползва Thinking

# 627
  • Бургас
Въпросният зелен стар тоник Пюр Пор... сега се подвизава в оранжевата серия. Преди се възмущавах от това дори, защото изведнъж продукт за мазна кожа, се появява като такъв за нормална кожа, но с абсолютно същите съставки Rolling Eyes А този, който се появи на негово място, съдържаше доста по-силни съставки и плодови киселини, без да е упоменато, че това може да се отрази зле на по-чувствителни кожи (защото и мазната кожа се случва да е чувствителна) и че задължително трябва да се ползва крем с висок фактор след това, тъй като се излющва повърхностния слой на кожата Tired От матиращия пък нямам впечатления, така че съм пас Peace

# 628
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да се включа и аз по темата за часовниците-Според мен са добри доста, работят си нямат проблем с това, повечето от тях, трудно мърдат и се изхабяват бавно, от моята колекция нямам нито едно паднало камъче, което е често срещано явление в масовата бижутерия. По- старите колекции на Ейвънски часовници, бяха по-кофти качество и бързо се прецакваха, според мен.. сега виждам напредък.. Но общото крайно мое становище, е че този вид бижута, не заслужават надутите цени в каталозите и аз лично купувам или на обвързана промоционална оферта или ги чакам в нетна или специални предложения!!! Mr. Green
Прилагам снимков материал:

# 629
Въпросният зелен стар тоник Пюр Пор... сега се подвизава в оранжевата серия. Преди се възмущавах от това дори, защото изведнъж продукт за мазна кожа, се появява като такъв за нормална кожа, но с абсолютно същите съставки Rolling Eyes А този, който се появи на негово място, съдържаше доста по-силни съставки и плодови киселини, без да е упоменато, че това може да се отрази зле на по-чувствителни кожи (защото и мазната кожа се случва да е чувствителна) и че задължително трябва да се ползва крем с висок фактор след това, тъй като се излющва повърхностния слой на кожата Tired От матиращия пък нямам впечатления, така че съм пас Peace

изобщо блъскат гликолова киселина къде ли не  Crossing Arms

За часовниците - имам 1-2. Единият е със син циферблат и каишка със сини цветя - и не мога да му видя стрелките. Отделно че каишката се захаби - стана една мръсно бяла.
Другият е метален, с метална каишка от квадратни пластини с големи кръгли дупки - не си спомням как се казваше. За 3 месеца му се олющи сребристото и сега жълтее. Но беше много ефектен и дори още е точен.

Общи условия

Активация на акаунт