Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 843
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
ЕЕ Дени ,радвам се ,че се разписа.Неволите ти с бг майките са забавни отдалеч , обаче за градината ми завидях сериозно.Нашата градина не е лоша ,но такива занимания и в "розовите " си сънища няма да сънувам.В най-добрия случай куклен театър и вече като по-големи ще ги водят до етнографски ковплекс и музей....
Жули вече е на градина.Почивката свърши не беше лошо-в смисъл хотела и аквапарка хубави,обслужването в редторанта по български тертип ,което ни изненада неприятно,защото в Турция едното нещо ,което ни привлича е чудесното обслужване. Grinning
Ирка ми се губи .Сиска също..Много е изостанала темата ни.
Ани не видях снимките с Елла?!
Ванила да си жива и здрава на патерица   bouquet

# 616
  • София
Еми дето се вика: това е стандарт... Няма скоро да ги стигнем в това отношение. Пълни по-често сървърите, Дени, хем и темата ще живне, а белким и други хора си променят малко мирогледа.
Танче, ами то това си е най-важното - да сме здрави, другото ще се нареди  Simple Smile
Аз както знаете, не съм много по писането, но си ви чета редовно и затова и на мен ми липсват постовете на много мами.
Аз дойдох с децата за една седмица в Чирпан при нашите, но то пък взе че ни хареса тук и останахме за още една седмица, че кой знае кога пак ще имаме такава възможност - хубаво време, спящо бебе в количката на двора, Румен щъкащ наоколо и мама с лаптопа на пейката съответно. После май още една седмица ще сме в София в комплект и от октомври Румчо заминава на градина, колкото и да не му се иска. Отделно и воденето ще е малко трудно, че не е наблизо, но ще се организираме някак.
Люси, Пейзи, как са коремчетата?
 Simple Smile

# 617
Дени, пиши по често, че постовете ти са наслада за ухото.
В нашата градина извънкласните дейности са подобни, жалко че не се включи по рано да предложа някои от вашите изяви - да видя как ще се приемат. Аз нали съм в родителския колектив и миналата седмица гласувахме извънкласните дейности за предстоящата година. Някои от по интересните са  - посрещане на есента в гората; посещение на 3Д филм; игра в МОЛВарна в Капела; мюзик айдъл; ски почивка в Чепеларе; пикник с родители и деца; освен традиционните тържества     - именден на групата; нова година, осми март, ще има и едно посветено на лели чичовци,вуйни и каквото се сетите още; концерт на сцена и т.н.
Виж това за боулинга ми хареса     - тук има хубава боулинг зала; и посещение на конезавода е добра идея. Може да ги предложа за догодина.  Peace

Мимоз, не знам как да посоча конкретна снимка във фейса. Както и да копирам линка , излиза цялата папка. То май само 2-3 снимки има с Елла. Ирка направи по хубави. Тя също ще качи снимки от срещата.  Heart Eyes

# 618
Здравейте,
днес е края на супер късата работна седмица!

Трябваше Дени да се разпише за да се раздвижи малко темата ни  Laughing Дени и аз благородно завидях за богатата програма на Марто, сигурно сутрин тича натам от нетърпение какво ще му се случи през деня! Ани и вашата програма е учудващо богата за тези ширини, така че, явно всичко май е въпрос на добро желание и организация!
Танче радвай се на това което имате, то е най-важното!
Бъбъл наслаждавайте се на тишината и спокойствието там докато можете, мръсната и шумна София няма да ви избяга!
Дано се разпишат и бременните ни мами да споделят как са!
Мимозата ако има време да показва снимки!
Ирка да се появи най-сетне, че ми липсват постовете й и чудесното и дар слово да разказва как е минало лятото им!
Приятна почивка на всички!  bouquet
П

# 619
Добър вечер!

Влизам да ви почерпя виртуално, че днес малката Инка стана на половин годинка!!!!
Отлетя си бързо времето.... и съвсем неусетно!

И за развеселване да ви споделя една пресна-пресна случка:
Навярно знаете рубриката по "Дисни чанъл" да станеш стилен. Излиза някакво девойче и обяснява от старите дрехи как да си направиш нещо модерно и стилно. И един ден даваха как с ножица реже някакви стари дънки... И онзи ден гледам наш Николчо взел ножицата и се опитва да си среже панталоните. Викам му: "Какво правиш?", а той ми отговаря: "Правя се стилен!"  Mr. Green

Весели и щастливи празнични дни от нас. Simple Smile

# 620
  • София
Честита половин годинка на Ивелина! Да е все така усмихната и кротичка, да радва мама, тате и бате! Танче, този път си била бърза и Никола не е успял да се направи на стилен, ама другия път, не се знае  Grinning

# 621
Честита половин годинка на Инка! Да расте здрава  и щастлива и да има прекрасно детство!

Аз съм се отдала на мързел. Но от утре се хващам в ръце, че имам доста работа.

# 622
Честита половин година на Ивелина. Хареса ми идеята за половин торта!  Peace
Танче да ти е жива и здрава и все така спокойничка.

Даа знаем я тази рубрика! Иван искаше да си прави ръкавици от стари чорапогащници. Все пак си поиска да му дам стари.  Wink Ама аз нямам. Та и той не успя да стане стилен.

Вчера ходихме до Калиакра. После решихме да отидем до Двореца с Ботаническата градина в Балчик. Но пристигнахме малко преди края на работното време. Ивко беше много разочарован, че не успя да се кандидатира за крал. А толкова се навиваше през целия ден - двореца, трона, краля.... Не успяхме да короноваме Негово величество, но пък се видяхме с Мимоза и Жули.  Laughing Много хубаво се заиграха двамата накрая (в началото нямаше как, защото Ивко преглъщаше изплъзналото ми се Кралство). Но пък специално ще ги посетим да разгледаме Ботаническата градина!  Wink

# 623
 Joy
Ани ,Ани разсмя ме с това кралство.Жули не му е запомнила името ,но пита за Ивко ще бъде ли на Дамбата днес... Grinning Обаче вдигна температура вчера,дано при вас няма проблеми.. Praynig
И на мен ми хареса половинката торта ,на Ивелинка  Hug
Да ви кажа Ани е като родила манекенка,слаби крака ама много е слаба да знаете,не и вярвайте  ако се оплаква ,че не се е възстановила.Съвсем малко на талията има ,но на фона на 80 % от жените ,които си имат такива талии просто е супер слаба. Peace

# 624
Хубаво ли беше времето при вас? Като си представя ботаническата градина и морето, така ми се приисква да сме там. Направихте ли снимки от срещата?
Аз съм се заровила в закона за ДДС. Ще се радвам на всякакви снимки за разглеждане.

# 625
     Здравейте и от нас! Ради тръгна с голямо желание на градина, а аз активно си почивам! Тази бременност по ми тежи, много ми се спи, от почти самото начало ме боли срамната кост, а сега още повече. бързо се изморявам, а преди с километри търчах. За това не си давам зор и си почивам, колкото мога!
     Дени поста ти вярно подейства много разведряващо.
     Танче, нормално е в края на лятото да ни налегне тъга и мрачно настроение и аз съм така! Но ще мине и замине!
      И да питам между другото, някоя софийска мама да продава бейбифон?

# 626
Joy
Ани ,Ани разсмя ме с това кралство.Жули не му е запомнила името ,но пита за Ивко ще бъде ли на Дамбата днес... Grinning Обаче вдигна температура вчера,дано при вас няма проблеми.. Praynig
На следващия ден Дидо води ивко на панаир във Върбица и Ивко реши че и Жули ще е там. Харесал я е. Това ми каза.
Мимоз, голяма реклама ми направи.  Laughing Аз ще пусна снимки скоро!
А как е Жули днес? На Иван нищо му няма.

Страйпер, супер беше времето. Иван дори се поизкъпа в морето.  Peace

Пайзи, тежи си! Но пък скоро ще се радваш на малко сладко бебче!  Wink Почивай си, сега ти се е паднало.

# 627
Страйпърче времето беше разкошно,през деня бяхме на плаж с Жули ,вечерта беше много приятно тихоооооо,спокойно.На Ани мъжа и се възхити от тишината и спокойствието.В по-младите години се дразнех от спокойствието на нашия град,но сега ми е разкошно.. Grinning от ЕГН-то явно..
Жули пие антибиотик вече,криви се ,хленчи  Stop
Пейзи за кога си? Децата търчаха и ако не беше Ани щяхме да ги оставим без снимки,но укпяхме да щракнем по 1 като се чекнат и кривят  Laughing
Къде се изгуби Катя?
Люба не пише..Ирка и тя ни забрави..

# 628
  Мимоз, аз съм за 17.11, но нали ще съм със секцио и може би ще е по-рано!

# 629
Сиска и тя от както работи няма време сигурно за форума и още много други, така и не успях да накарам Деси да драсне един пост хем е в тяхната тема...  Mr. Green
Браво за срещата ви и дано Жули скоро да се оправи друго си е да живееш на или много близо до морето, можеш да му се радваш в такива инцидентно топли дни каквито имаше доста през този септември.
О Верче, то не останало почивай си и нека мъжете да се грижат за теб!
Свършиха и тези почивни дни сега чак догодина, че нещо коледно - новогодишните се падат ужасно тази година.
Ние си бяхме при майка, баща й на Мариса я взе два от дните за по 3-4 часа и тя беше супер доволна, а аз се улежах, та нямах търпение да почнат работните дни. Вчера бяхме на детски рожден ден в апартамент доста пощуряха 7 дечица бяха, но напълно достатъчно за врява до небесата.
Пожелавам спорна работа на работещите мами, спокойни деца на тези по майчинство и пишете от време на време!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт