Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • в Надежда-та
Да кажат майките, които са използвали кошара за игра, за мен е излишна подобна покупка Thinking

# 466
  • София
Кошарата за игра на яна я ползвах за прането от терасата, преди да бъде сгънато и сортирано  Blush За иван няма да ми трябва категорично.
Стол за хранене - само ми заемаше място, яна е злояда и го асоциираше с електрически стол. Тук всичко зависи от детето. При някои е супер покупка.
Уолкър е практично, столче за кола още повече  Peace  СЪщо и активна гимнастика, ако нямате. Но те се ползват от сега до към 5-6 мес мах.

Бебеш, първата част не ме разплака, а целият филм. Сега гледах само първата част и не разбрах защо са сложили 6 ваксини в един ден, но както и да е. Нека не спорим.  Peace

А това, че не слагат Пентаксим, а нещо друго за пръв път го чувам. Може ли инфо?

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 16:06 от saxophone

# 467
давайте анкетата за сексуалните партньори та да си поговорим и за нещо друго освен за бебета Laughing

# 468
  • София
давайте анкетата за сексуалните партньори та да си поговорим и за нещо друго освен за бебета Laughing
  newsm47

# 469
Към ЛЛЛ  Hug моля отново за помощ-1я месец бебка наддаде 1 кг. и всичко беше ок,тогава обаче и установиха себореен дерматит и се наложи аз да пазя диета-без млечни,месо,яйца,риба...,отделно не ям и доста неща заради коликите,след 1месечна диета бебка е наддала 500гр,може ли причината да е в диетата?може ли като количество кърмата да е достатъчно,но да не е хранителна без тези неща които не ям?Какво да правя?Храня на поискване,държа бебка на гърдата колкото пожелае,не дохранвам,дори вода не пие,изпивам по 2-3 литра лактогенни чайове и вода на ден,обаче сякаш намаляват опишканите памперси,а и акото съвсем съвсем намаля Rolling EyesБлагодаря за отговора предварително Hug

Гггъбка,

Много изследвания сочат, че начинът на хранене на майката няма отражение върху количеството на кърмата. Количеството мляко, което произвеждат майките в развитите страни, е почти същото като това на майките в развиващите се, по-бедни страни.
Има и много майки веганки (без никакви животински продукти в менюто си), които успяват безпроблемно да кърмят децата си. Ако се храниш около 4-5 пъти на ден (т.е. достатъчно често и в разумни количества), пиеш достатъчно течности, успяваш да си почиваш поне по малко и генерално се чувстваш добре, едва ли има основателна причина кърмата ти да е намаляла заради храните, от които се лишаваш.
Нехранителна кърма няма, но все пак е добра идея да си набавяш протеини от немесни и немлечни храни, като например бобови, ядки и др. В малки количества тези храни е малко вероятно да имат ефект върху коликите на Симонка.
Споменаваш, че напишканите памперси намаляват – колко са в момента на ден?
Чудесно е, че кърмиш на поискване! Удобно ли е да попитам по колко кърмения има Симона в денонощие? Ако правите по-дълга нощна пауза, би било добре да опиташ да я кърмиш и нощем.
Друга идея, която вероятно би дала  резултати, е да предлагаш и двете гърди на всяко хранене.
Наддадените грамове за втория месец не са никак малко, още повече ако са подплатени и с порастване в сантиметри.
Успех и се надявам да ме държиш в течение как се развиват нещата!

# 470
  • Пазарджик
Тука всичките модели са без пари и ги пробвах наред - молфикс, хъджис, памперс оранжевите и от тия хъджис най ми харесват
saxophone   все се каня да те питам и забравям,къде бе мила тия памперси Grinning

# 471
  • София
Към ЛЛЛ  Hug моля отново за помощ-1я месец бебка наддаде 1 кг. и всичко беше ок,тогава обаче и установиха себореен дерматит и се наложи аз да пазя диета-без млечни,месо,яйца,риба...,отделно не ям и доста неща заради коликите,след 1месечна диета бебка е наддала 500гр,може ли причината да е в диетата?може ли като количество кърмата да е достатъчно,но да не е хранителна без тези неща които не ям?Какво да правя?Храня на поискване,държа бебка на гърдата колкото пожелае,не дохранвам,дори вода не пие,изпивам по 2-3 литра лактогенни чайове и вода на ден,обаче сякаш намаляват опишканите памперси,а и акото съвсем съвсем намаля Rolling EyesБлагодаря за отговора предварително Hug

Гггъбка,

Много изследвания сочат, че начинът на хранене на майката няма отражение върху количеството на кърмата. Количеството мляко, което произвеждат майките в развитите страни, е почти същото като това на майките в развиващите се, по-бедни страни.
Има и много майки веганки (без никакви животински продукти в менюто си), които успяват безпроблемно да кърмят децата си. Ако се храниш около 4-5 пъти на ден (т.е. достатъчно често и в разумни количества), пиеш достатъчно течности, успяваш да си почиваш поне по малко и генерално се чувстваш добре, едва ли има основателна причина кърмата ти да е намаляла заради храните, от които се лишаваш.
Нехранителна кърма няма, но все пак е добра идея да си набавяш протеини от немесни и немлечни храни, като например бобови, ядки и др. В малки количества тези храни е малко вероятно да имат ефект върху коликите на Симонка.
Споменаваш, че напишканите памперси намаляват – колко са в момента на ден?
Чудесно е, че кърмиш на поискване! Удобно ли е да попитам по колко кърмения има Симона в денонощие? Ако правите по-дълга нощна пауза, би било добре да опиташ да я кърмиш и нощем.
Друга идея, която вероятно би дала  резултати, е да предлагаш и двете гърди на всяко хранене.
Наддадените грамове за втория месец не са никак малко, още повече ако са подплатени и с порастване в сантиметри.
Успех и се надявам да ме държиш в течение как се развиват нещата!

Много благодаря отново за отговора Hug
Кърмя около 10 пъти в денонощие,като 2-3 пъти е нощем,почти нямаме дълги паузи,понякога се случва 4-5 часа веднъж дневно,но не всеки ден.Памперсите пак са си 5-6 напишкани но сякаш не чак толкова мокри,а и акото напоследък стана по-рядко,не е кашесто и не е обилно.Понякога предлагам и двете гърди,зависи колко насотятелна е Симонка.Незнам защо така се получава TiredОпитвам се да спазвам всички съвети които съм прочела за успешно кърмене,но пак възникват някой проблеми.Надявам се все пак нещата да се оправят,защото все още не съм съгласна да се отказвам от кърменето Naughty

# 472
  • Пловдив
Тука всичките модели са без пари и ги пробвах наред - молфикс, хъджис, памперс оранжевите и от тия хъджис най ми харесват
saxophone   все се каня да те питам и забравям,къде бе мила тия памперси Grinning
Позволявам си да отговоря вместо нея  Embarassed , щото и аз съм си купувала от там - в Димитровград.

Тути аз от тук (пловдив) си вземам пак турски - значително по евтини са- пример - премиума на памперс тройката е 19.50 за 60 бр., а обикновения пакет памперс сините - 21.50 за 72 бройки.

# 473
  • София
От сф си взимам памперсите около 28 лв пакета, а тук (в д-град) са по 16лв всички модели. Еми как няма да си тръгнем с няколко пакета, че и на приятелки съм носила.  Mr. Green

# 474
  • Русе
За тези, които харесаха раничката за носене на бубето - ибейски вариант, но издържа до 41кг http://cgi.ebay.co.uk/Infant-Toddler-Baby-Sling-Active-Carrier-D … 879#ht_6757wt_905

Peace тук в БГ къде се предлагат подобни? Много ми се иска да си взема нещо такова, защото слизам 5 ет. надолу и тогава я слагам в количката ( която стои в коридора на мазата ). Така ще ми е по-удобна за носене и нагоре, защото смъквам и вдигам едновременно всичкия й багаж, ако има и покупки и тях.  ooooh!

# 475
За тези, които харесаха раничката за носене на бубето - ибейски вариант, но издържа до 41кг http://cgi.ebay.co.uk/Infant-Toddler-Baby-Sling-Active-Carrier-D … 879#ht_6757wt_905

Peace тук в БГ къде се предлагат подобни? Много ми се иска да си взема нещо такова, защото слизам 5 ет. надолу и тогава я слагам в количката ( която стои в коридора на мазата ). Така ще ми е по-удобна за носене и нагоре, защото смъквам и вдигам едновременно всичкия й багаж, ако има и покупки и тях.  ooooh!
Бубето си беше взела мисля от джъмбо но само до 9кг май беше. мога да ти пратя линк с обява за същото в ибей което е с доставка до бг - пристигат в пощата. - това на пример http://cgi.ebay.co.uk/Infant-Toddler-Baby-Sling-Active-Carrier-D … 5a2#ht_6779wt_905

# 476
  • В две тъмни очички
*Elina* , не е от Джъмбо  Peace , а от магазин Пакостник! Имат и он-лайн поръчки!
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8232&cat=163

# 477
*Elina* , не е от Джъмбо  Peace , а от магазин Пакостник! Имат и он-лайн поръчки!
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8232&cat=163

Вземи качи снимка да го видим на живо че ме заинтригува  Flutter

# 478
  • Пазарджик
От сф си взимам памперсите около 28 лв пакета, а тук (в д-град) са по 16лв всички модели. Еми как няма да си тръгнем с няколко пакета, че и на приятелки съм носила.  Mr. Green
Е как е възможно Shocked Пуфис-23лв. а на Либеро-28лв. на Памперс съм им забравила цените,че отдавна не съм купувала от тях newsm78

# 479
  • София
Здравейте, момичета!!

Много хубаво ми стана, че всички помните, че вчера беша ЯМР. Сега се връщам от лекар. Диагнозата е дискови хернии. Препоръчаното лечение - операция. Сега треперя и се чудя какво да правя...

После ще чета всичко, което сте изписали. Само да спрат да ми треперят ръцете, че аз съм голямо шубе... Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт