Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 042
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Бебешондел,честит ви рожден ден!
Пъпчето и ние не сме го хвърлили,а си стои заедно с лентичките от родилното.
Вода давам от розовата на Девин.Само че от скоро я ползваме за пиене,бяхме на глюкоза.Иначе когато й правя АМ също ползвам Девин-а.Педи каза,че дали ще преварявам чешмяна или ще даваме изворната е едно и също.

# 676
  • София
Berend Botje , благодаря за инфото. Наистина няма да задълбавам да не стават кавги. Не знаех, че в повечето държави не се ваксинира задължително.  Не съм съгласна с някои от нещата, но то е лично мнение.
Съжалявам много за случилото ви се.

# 677
  • София, Лагера
Ха добрутро!  Hug

За пъпчето не съм се замисляла. И на големия пъпа седи още в шкафа  Blush Laughing

Ноеми, а дрешки има ли? Че на мойто всичко му е малко вече
Ами видях, че има някакви, но ще отида днес пак и ще ти кажа довечера за каква възраст.

Я да ви питам, вие кога намирате време за luvbed
... не намираме  Crossing Arms Tired

Напълно подкрепям Пепинка  Praynig. Причината да няма тук е епидемии е именно това, че повечето деца са имунизирани. Но след няколко години очевидно няма да бъде така, идеята с неваксинирането лавинообразно заразява родителите. Та се питам след 10ина години, ако/като започнат епидемиите, какво ли ще им бъде на тези родители  Rolling Eyes Това е чист въпрос, не е провокация. Дето се вика  - ваксинирам дори и само за да не ми треперят партенките всеки път, когато някъде някой се разболее.
Бях споменавала за моя приятелка, която не сложи ваксина за коклюш на голямото. Е, разболя се. Слава Богу нищо не му стана, но малкото биде ваксинирано своевременно  Wink

Сакси, ако искаш мнения "за" ваксините, педиатри 100% ще ти дадат такива  Peace

МРМ,  Hug

Бебеш, ще те понасяме по-лесно, ако се държиш по-прилично  Mr. Green. Например:
На анкети ще гласувам само ако са свързани с бебетата, сексуални партньори и облаци и тем подобни глупости въобще не ме интересува, виж за пъпчето ще гласувам.  Peace

# 678
Ехо мацки, как сте?

Моята душица заспа ненадейно и сега имам няколко минутки за себе си, но другата седмица ще дойде майка ми за малко и ще има   261uu

Бебеш ЧРД много късмет, здраве и семейно щасти ви желая на двамата newsm67

Абе не е ли много рано за зъби, аз виждам на Ема отдолу на три места издутинки и резки  newsm78

# 679
  • София
Здравейте,
вчера писах, писах и накрая всичко изчезна  #Cussing out Та днес отново  Heart Eyes

Бебешондел, честит рожден ден на теб и на съпруга ти  bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи и успешна операция на Тея!!!

Първо да споделя с вас и да ви благодаря за подкрепата  Hug И втората ми тревога отпадна, направо не мога да повярвам колко добре се стекоха обстоятелствата, че едни тъмни мисли ме бяха налегнали  ooooh! Та резултата от цитонамазката е ПАП 2, което май е ок. Но.... имам гъби, коки и инфекция, освен раничката, та ще ги бориме. Важното е че нямам мозайка, както ме беше наплашила лекарката ми от поликлиниката. Бях й много ядосана поради това, че първо така ме наплаши и второ, че не ми беше взела цитонамазка, която ми се е полагала при първи преглед по време на бременността  #Cussing out Та по този повод се разрових и намерих Наредба 39, съдържаща полагащите ни се на нас и децата профилактични прегледи по ЗК.
http://www.bgstuff.net/zdrave/drugi/7802-naredbi-nzok

Ще дойда на срещата  Peace

# 680
Пъпчето на каката стои в една чаша в спалнята. Не сме си избрали университет, в който да го хвърлим. Исках да го хвърля в Твента, но го забравихме като ходихме там. Тя от сега има склонност към математика, така че си бяхме заплюли математическия факултет.
Сега прибавихме и пъпа на бебето до нейния.

saxophone , мерси за съчувствието. Слава богу каката сега е добре. Намирам единствено за странни истериите, в които изпада понякога и които започнаха със случая. Дано в бъдеще да не излезе нещо.

# 681
  • София
Добро утро мами!  Hug
Имам много неща да пиша иска ми се много неща да ви споделя!

Първо искам да чиститя двойния празник на Бебешондел!
Бебеш, Честит Рожден Ден и на двама ви! Да сте живи и здрави за да си гледате прекрасните дечица! Всичко с Тея да мине като по вода и от там на татък да бъде една здрава и силна млада госпожица, положително мислеща като мама!

Etomira много страшно ми звучат твоите преживявания. Въпреки това си толко положителна и весела. Сигурна съм, че именно заради това скоро ще си по-добре! Пожелавам ти го!!! Успех на прегледа!

За половинката: Срещнахме се в университета Simple Smile В началото дори не бяхме и приятели, после станахме приятели, но само толкова! Докато един ден, той не ме изненада на рождения ми ден с един голям букет рози! Чакаше ме на спирката на рейса, когато излизах за лекции Simple Smile Дори за малко да се разминем , но съдбата си знае работата. Точно когато той е бил на път да се откаже да ме чака аз се появих и той ми връчи букета при което аз онемях Simple Smile От тогава тръгнаха нещата!

За ваксините: Знам че ви е писнало да четете, но темата винаги ще е актуална. Ще се постарая да съм кратка и изобщо няма да се заяждам, само ще споделя как са при мен нещата. Може да ме помислите за луда, но аз съм против ваксините и в същото време ги слагам Crazy Това е положението, всеки път ми се къса сърцето, но така сме решили с таткото. Причините да ги слагам са сложни, но съвпадат до голяма степен с тези на Сакси и Ноеми! Живеем в толко изкривен свят вече и толко много сме се отдалечили от природата, че да живеем природосъобразно е все по-трудно и дори понякога ни вреди. Както вас и аз имам примери в живота си, които са ми показали , че никога не трябва да бъда крайна - да приемам само едно и да отричам тотално друго. В някои случай ваксините могат да навредят, в други да спасят живот! Знам че сигурно е трудно да ме разберете, за това и до сега не писах по темата, но ... това е .. спирам до тук Simple Smile

# 682
Напълно подкрепям Пепинка  Praynig. Причината да няма тук е епидемии е именно това, че повечето деца са имунизирани. Но след няколко години очевидно няма да бъде така, идеята с неваксинирането лавинообразно заразява родителите. Та се питам след 10ина години, ако/като започнат епидемиите, какво ли ще им бъде на тези родители  Rolling Eyes Това е чист въпрос, не е провокация. Дето се вика  - ваксинирам дори и само за да не ми треперят партенките всеки път, когато някъде някой се разболее.
Подкрепям напълно. За съжаление всичко се възприема като провокация и интересното е че, скачат само определени хора
 Пепинка, има ли притеснения при вас и говори ли се нещо за радиацията?

# 683
  • Русе
 Crossing Arms моето детете явно си изгражда някакъв нов режим?
Яде тази сутрин в 7ч., заспа в 9ч. и нещо, и все още я чакам да се събуди  Crazy Реших да й вдигам шум по едно време, но само се помръдна да се нагласи по-удобно и блажено продължи да си спи.
Бях си планувала излизане след това хранене, за да мога към 13ч. да се приберем да хапнем и да ходя на зъболекар, но учви. Явно ще яде на по-големи интервали днес. Сега като се събуди и после едва след зъболякаря.

На Софиянки пожелавам много хубави емоции на форумската среща. Май в тази тема съм единствената русенка, а ми липсват такива форумски срещички с бебоци ( от другата отчетна все още си се виждаме с момичетата, когато имаме свободна вечер и оставим децата на бащите  Laughing ). Намирам обаче, много други познати, които са с първи или втори бебчета като нас, и се виждаме с тях.

# 684
  • София, Лагера
Как се запознах с половинката?  Wink Интервюирах го за работа  Flutter. Още като се появи, направо дъхът ми спря  Heart Eyes Blush. Беше със зелена блуза и очите му, които по също са светло синьо-зелени, направо сияеха. Отговаряше много умно, държеше се открито, задаваше адекветни въпроси, не се притесняваше, беше много усмихнат и позитивен... мммм, как ми стана мило като се сещам... Само дето аз тогава бях женена  Crazy. На следващата година бракът ми се поразпадна, т.е. изчаках тогавашния ми мъж да замине на риба, събрах си гащите и парцалките и си вдигнах чуковете. Искаше ми се да бъда сама поне няколко месеца. Но... след седмица, докато с моята колежка се уговаряхме да ходим на рафтинг, К,ас влезе в стаята, чу ни разговора и поиска да се присъедини  Mr. Green сега ми се прииска да отида до офиса му да го нацелувам  Heart Eyes

...Живеем в толко изкривен свят вече и толко много сме се отдалечили от природата, че да живеем природосъобразно е все по-трудно и дори понякога ни вреди.

Както вас и аз имам примери в живота си, които са ми показали , че никога не трябва да бъда крайна - да приемам само едно и да отричам тотално друго. В някои случай ваксините могат да навредят, в други да спасят живот! Знам че сигурно е трудно да ме разберете, за това и до сега не писах по темата, но ... това е .. спирам до тук Simple Smile
ех, Mirrabella , дълга тема... ние самите така сме си изкривили света и така сме си повярвали, че и дори нормалните неща смятаме за изкривяване  Confused визирам естествения подбор  Confused колкото и да сме висши, не сме по-висши от Природата или от Господ  Wink

За второто -  Peace Peace Peace (не ми е трудно да го разбера)

# 685
Момичета, не знам дали го видяхте- http://www.facebook.com/notes/%D0%B4%D0%B5%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0 … 0/211827518827288

Нека се помолим, поне няма да ни навреди  Praynig

# 686
Аз отдавна не съм се включвала, защото големият ми син изкара ангина и нямах никакво време.
За ваксините мнението ми напълно се препокрива с това на Мирабела.
С моят мъж се запознах, когато бях на 13. Беше съученик на моя приятелка. На 15 бях на детска дискотека в Олимпия Laughing и там се събрахме. После той беше в казармата година и три месеца. Аз го посещавах два пъти седмично и така до днес сме заедно вече 15 години. Много го обичам и не мога да си представя живота без него. Тази седмица беше три дни командировка. Преживях и трудно. Дори и децата не успяват да ми запълнят тази празнина Heart Eyes
Много ми се идва на срещата, но няма как баткото все още си е у нас.

# 687
Бебеш, честит двоен празник. Да сте здрави и все така да се обичате  bouquet

Аз пъпчето на Марти съм решила да го хвърля на летището, искам да пътува много.
С моя мъж се запознахме вкъщи, общ приятел го доведе. Но и двамата не сме били очаровани един от друг, и така след месец стават 10 години Laughing

# 688
Забрвих да честитя празника на Бебешондел. Желая много здраве и щастие  bouquet

# 689
  • София
Добро утро мацки,

ей, голямо спане днес. Малчо снощи заспа в 11, мама му обаче щеше да  bombs та го сабудих в 6, цокна послушно и пак заспа.... до 11 на обяд.

Искам да питам ЛЛЛ - препълва ми се едната гърда - на какво се дължи и как да постъпя, така че проблемната гърда да не ми създава дискомфорт? От както се е родил предлагам  и двете гърди, като редувам.

За пъпчето - седи прибрано в една кутийка.... май там ще си остане

Общи условия

Активация на акаунт