. Причината да няма тук е епидемии е именно това, че повечето деца са имунизирани. Но след няколко години очевидно няма да бъде така, идеята с неваксинирането лавинообразно заразява родителите. Та се питам след 10ина години, ако/като започнат епидемиите, какво ли ще им бъде на тези родители 

Та днес отново 
Да сте живи и здрави и много щастливи и успешна операция на Тея!!!
И втората ми тревога отпадна, направо не мога да повярвам колко добре се стекоха обстоятелствата, че едни тъмни мисли ме бяха налегнали
Та резултата от цитонамазката е ПАП 2, което май е ок. Но.... имам гъби, коки и инфекция, освен раничката, та ще ги бориме. Важното е че нямам мозайка, както ме беше наплашила лекарката ми от поликлиниката. Бях й много ядосана поради това, че първо така ме наплаши и второ, че не ми беше взела цитонамазка, която ми се е полагала при първи преглед по време на бременността
Та по този повод се разрових и намерих Наредба 39, съдържаща полагащите ни се на нас и децата профилактични прегледи по ЗК.

В началото дори не бяхме и приятели, после станахме приятели, но само толкова! Докато един ден, той не ме изненада на рождения ми ден с един голям букет рози! Чакаше ме на спирката на рейса, когато излизах за лекции
Дори за малко да се разминем , но съдбата си знае работата. Точно когато той е бил на път да се откаже да ме чака аз се появих и той ми връчи букета при което аз онемях
От тогава тръгнаха нещата!
Това е положението, всеки път ми се къса сърцето, но така сме решили с таткото. Причините да ги слагам са сложни, но съвпадат до голяма степен с тези на Сакси и Ноеми! Живеем в толко изкривен свят вече и толко много сме се отдалечили от природата, че да живеем природосъобразно е все по-трудно и дори понякога ни вреди. Както вас и аз имам примери в живота си, които са ми показали , че никога не трябва да бъда крайна - да приемам само едно и да отричам тотално друго. В някои случай ваксините могат да навредят, в други да спасят живот! Знам че сигурно е трудно да ме разберете, за това и до сега не писах по темата, но ... това е .. спирам до тук
. Причината да няма тук е епидемии е именно това, че повечето деца са имунизирани. Но след няколко години очевидно няма да бъде така, идеята с неваксинирането лавинообразно заразява родителите. Та се питам след 10ина години, ако/като започнат епидемиите, какво ли ще им бъде на тези родители
моето детете явно си изгражда някакъв нов режим?
Реших да й вдигам шум по едно време, но само се помръдна да се нагласи по-удобно и блажено продължи да си спи.
Интервюирах го за работа
. Още като се появи, направо дъхът ми спря
. Беше със зелена блуза и очите му, които по също са светло синьо-зелени, направо сияеха. Отговаряше много умно, държеше се открито, задаваше адекветни въпроси, не се притесняваше, беше много усмихнат и позитивен... мммм, как ми стана мило като се сещам... Само дето аз тогава бях женена
. На следващата година бракът ми се поразпадна, т.е. изчаках тогавашния ми мъж да замине на риба, събрах си гащите и парцалките и си вдигнах чуковете. Искаше ми се да бъда сама поне няколко месеца. Но... след седмица, докато с моята колежка се уговаряхме да ходим на рафтинг, К,ас влезе в стаята, чу ни разговора и поиска да се присъедини 

(не ми е трудно да го разбера) 

та го сабудих в 6, цокна послушно и пак заспа.... до 11 на обяд.