С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 910
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Добро утро!
Деси, прекрасна блага вест наистина! Бъди внимателна с режимчето!  Wink

Аз не знам защо след един ден на П съм с плюс и от сутринта се чувствам подута. Вчера бях доста натоварена и не съм пила много вода, може ли от това да е?  newsm78
Момичета прегледайте менюто и кажете да не бъркам някъде newsm78
Сутрин хапвам кисело мляко с трици, на обед-вчера пилеши филета-прилично количество, следобедна закусна кис. мляко със степче, вечеря-печено пиле, десерт-кремче с извара,кис. мляко и желатин. В ПЗ дните беше горе долу същото-като месото беше или пиле, риба, дроб и зеленчуци на корем.
Или пък се появи този плюс, защото смуча разни неща за гърло, но са все без захар.
Азалита, мен ме боля гърло и сега и аз почнах да кашлям-вируса сега е такъв-или висока температура или кашлица.

# 16
Добро утро !

И аз в новата тема, която е отново прекрасна  Heart Eyes. Данке, Зла Вещица  Grinning.

честита бременност, desilosha. Да е лека и на финала едно сладко бебче  Hug. Няма по-хубава новина от тази  Grinning.

Аз пък съм притеснена, защото цикълът ми се обърка тотално. Този месец просто си ме прескочи. Надали ще ми и дойде, а това е нетипично за мен. До сега цикълът ми е бил като по часовник, а същевременно си имам болките, които предвещат идването му, но така е вече повече от десет дена. Дали може да е от режимът?  Whistling
Бременност на 10000% няма Mr. Green.

И децата ми са болни, бебчо е на антибиотик от вчера  Sad. Направо сме картинка !  Tired

Лек ден ви желая и бъдете здрави !   bouquet

# 17
Вещи, страхотна,както винаги!  bouquet
Бързо падане и успешно задържане на килограмите! Peace

# 18
Хоп и аз да се разпиша вновата чудна темичка:)))Снимчиците са супер яки пак:)))
Аз съм си режимна вече съм -20кг Simple Smile))))Чувствам се супер:))
desilosha честито Simple Smile))Карай я по лекичко и всичко ще е наред:)))

Хубав ден от мен:)))

# 19
Таз Червена шапчица е направо  #Crazy за страх да я гълташ. JoyВещии,де ги намираш такива опастници . Joy Heart Eyes
desilosha,лелееее направо ме срази ,ама така се зарадвах сякаш на мен ми се случва/ Joy Joy Не че искам де ама пак е хубаво . Heart Eyes
Желая ти лека бременност и здраво и красиво бебче на финала!За килограмите не се тревожи,ние сме тук ,когато решиш ,ще помагаме после.

Сладуранки,честито ви Благовещение и честит протеинов петък,съчетан със слънце и високи темепратури,направо разкош.Мойте вече и тримата са болни в къщи.Децата на АБ,мъжа с температура,следобеда ще ходи на лекар. ooooh! ooooh! ooooh!
Дано утре са по-добре ,че много ми идва вече. Praynig

# 20
Божкеее,благодаря ви момичета за хубавите думи и пожелания!
на тези ,които желаят ,,кадем,, пожелавам им  EFP!
още съм малко теро-реро  #Crazy
чудех се дали не влизам в менопауза на 36 ,то какво било...
иначе си продължавам с режима,ще се разписвам тука, няма да се търкаляме все пак.
парафиновото олио се купува от аптеката.ползвам го за салатки,вредно ли е ,кажете?
някой беше споменал,чее нефтен продукт.?

# 21
Аз с течен парафин си полирам таблото на колата и не мога да си представя да го ям...  Sick

# 22
  • Варна
парафиновото олио се купува от аптеката.ползвам го за салатки,вредно ли е ,кажете?
Благодаря за пожеланието,дано хване!!!
А иначе и аз се вълнувам много от въпроса за парафиновото олио.Щом го ползваш за саладки,desilosha,значи не е гадно на вкус?Въпроса е,помага ли за WC-то и вредно ли е наистина? newsm78

# 23
  • Варна
Аз с течен парафин си полирам таблото на колата и не мога да си представя да го ям...  Sick
newsm09 Така описано,звучи гадно!

# 24
още съм малко теро-реро  #Crazy
чудех се дали не влизам в менопауза на 36 ,то какво било...
иначе си продължавам с режима,ще се разписвам тука, няма да се търкаляме все пак.
Честито Деси лека бременост и много усмивки Simple Smile

# 25
  • София
Вещи, страхотна,както винаги!  bouquet
Бързо падане и успешно задържане на килограмите! Peace

Благодарности за Вещи и от мен за новата тема   bouquet

Сискооооо, мерси, мерси...да ти се връща!!!

Разписвам се, без въобще да се отчитам, че то направо не е за разправяне...  ooooh!  

Адашче, честита бременност, страхотна новина!!! Лека и безпроблемна! Но и аз се присъединявам към съветите за преминаване в 3-та олекотена...

# 26
desilosha,според мен да го оставиш малко парафиновото олио. newsm78 Ползвай си за овкусяване по мъничко зехтин.За всеки случай. Peace

# 27
  • Пловдив
Кога направихте новата тема,кога я изписахте....Да ни е честита и много минусчета на всички в нея Heart Eyes

Desiloshaда ти е честито ! Карай полекичка,важното е здравето на бебока baby_neutral

кали_тодот сърце то пожелавам успех  baby_neutral

Elan71кремчето с жълтъците е много лесно.Някъде тук го бях прочела.
Аз си го правя с един литър пр.мляко завира на котлона,разбивам 7-8 жълтъка и ги прибавям към врящото мляко(внимателно),разбърквам лекичко и като започне да завира го махам от котлона.Слагам два желатина,подсладителя и ванилия и го оставям да се стегне около една нощ.Можеш да сложиш и някакви есенции,ама на мен с лимонова не ми хареса.Да ти е сладко  chef

Необикновенауспех на интервюто.Стискаме палци newsm10

А по темата за парафина и аз не го ползвам,звучи ми гадно.Така че салатите си ги хапвам чисти.

Freshhhкъде си мила?Изгуби се

П.П Ето аз си мислех за теб и ти си писала Grinning Hug

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 11:18 от Only

# 28
Айде и аз да се разпиша в новата темичка:) скъсах се от смях на двете приказни героини:)

Деси, ЧЕСТИТО:) Невероятна новина и честито:) И внимавай с папото, защото бебо е най-важен:) Не проявявай егоизъм:) Килата ще ги смъкнеш:) Просто трябва да имаш балансиран режим и да ен се тъпчеш със сладко и тестени неща до пръсване:) Ама ако ти се хапне нещо сладичко, пък хапни си, ама малко:) Важното е да си спокойна за спокойно бебче:) Не е хубаво да сме в двете крайности....или да се тъпчем, щото сме бременни или някои даже рацдат в 7 месец, за да не дебелеят в 8ми и 9ти:) Трябва баланс:)

лястовичке....пиеш ли витамини ма? целувки и бързо оздравяване на мъненкия:)

Кали, около мен има 3 жени, които даже не се познават и им бяха казали да забравят за деца, дори и ин витро:) те някак се успокоиха и сега и 3-те дундуркат дечица:) успех:) а имам и две приятелки с осиновени деца, които са прекрасни:)

# 29
  • на острова на мечтите
Ама съм голяма бяла птица и аз,Щях да пиШа запарафиновото олио а стези протеин4ета се отплеснах Embarassed
Аз като правех първият път диетата го използвах и ниЩо лоШо не ми се слу4и, дори ходех много редовно до "00". Разбира се не прекалявах, само по една много малка лъжи4ка и то не всеки ден. Веднъж дори го хакнах в тигана преди да си спомня 4е не  бива Sad ама вси4ко беШе о.к. За цялото отслабване използвах едно ШиШенце от около 250мл,т.е около 3 месеца. И сега си мисля дали да не го купя пак, заЩото първият път никога не ми се е слу4вало да се блокира кантарът за 10дни на едни и съЩи кила? Ама това е мой избор, не налагам на никого какво да прави. Исках  само да споделя ли4ен опит

Общи условия

Активация на акаунт