Изкачване на стълби

• 18 859
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Значи съм била права..  никакви стълби за  мен !   Hug  /давайте тортите и палачиките.. Joy/

# 31
При кардио въобще не е цел да се натоварва какъвто и да е мускул..Натоварва се сърцето,белите дробове.Там се горят мазнините.При висок пулс.Ако искате стягане,трябват упражнения.
Подкрепям стъпалата.Има страхотен ефект.

# 32
  • Под люляка
 wavey  Здравейте
аз знам, че има разлика в начина на стъпване дали е на цял крак или на пръсти, мисля че на цял крак е  за седалищните мускули ама не съм сигурна  Embarassed забравила съм как беше.

# 33
Аз също съм фен на стълбите!Качвам ги активно от 1 месец и вече има ефект,хем свалям килограми,хем  много добре оформят краката и стягат дупето! Peace

# 34
Качвайте стълби докато влезете във форма.После минете на кардио тренировки на уреди и в зала Simple Smile

# 35
При мен на дупето никакъв ефект нямаше... 1 година изкачвах до 7-ия етаж (нямахме акт 16 и съответно асансьор) имаше видим ефект на прасците и леко на бедрата... но аз тогава по цял ден седях и 1-2 пъти качване може да не е било достатъчно. Сега ще пробвам пак но пия и хранителна добавка за потискане на апетита дано в комбинация да постигна желания ефект  Praynig

# 36
Хора,

Къде в София има много стълби, със свободен достъп, на открито?

Нещо като стадион?

# 37
  • Варна
От 13години живея на 5 етаж в сграда без асансьор, жилището е мезонет т.е. има и вътрешна стълба. Нашата спалня и пералното са горе. Всеки ден минимум по 4 пъти до 5 етаж и десетки  пъти  вътре в апартамента. Аз вървя бързо и винаги се задъхвам. Не съм отслабнала. Не съм и дебела. От 8 месеца ходя на спининг и започнаха да ми се оформят мускулите на краката.

# 38
  • София
Аз от единадесет години живея в сграда, в която няма асансьор, а съм на четвъртия етаж. Всеки ден минимум по веднъж се казвам - е, няма ефект... Сега почнах с комбинирана гимнастика, съвсем различно е.

# 39
Това със стълбите изобщо не е ефективно. Като малка личната ми лекарка ми го препоръча, за да смъквам уж пубертетното напълняване. Е, смъкнах - след като започнах да тичам навън. От стълбите получих гигантски прасци, които и сега си нося. Аз бях и мега упорита. 8-етажен блок - качване/слизане съм правила и по 20 пъти с тичане нагоре/надолу. Даже със слушалки го правех да не ми е скучно. Но си беше скучно де. И след няколко седмици открих, че навън на въздух и 10 км ти идват с по-голямо удоволствие.

# 40
Работя напехия етаж. Всекидневно слизам и се качвам по няколко пъти .... ефекта е нулев   Sad

# 41
# 42
 Crazy

ЕЕЕ*аси!!!

# 43
 #Crazy Скоро няма да ми се случи .............. Crazy

# 44
Това със стълбите изобщо не е ефективно. Като малка личната ми лекарка ми го препоръча, за да смъквам уж пубертетното напълняване. Е, смъкнах - след като започнах да тичам навън. От стълбите получих гигантски прасци, които и сега си нося. Аз бях и мега упорита. 8-етажен блок - качване/слизане съм правила и по 20 пъти с тичане нагоре/надолу. Даже със слушалки го правех да не ми е скучно. Но си беше скучно де. И след няколко седмици открих, че навън на въздух и 10 км ти идват с по-голямо удоволствие.
В какъв смисъл искаш да кажеш, че не е ефективно? Отлично кардио е и натоварва долната част на тялото.
А за отслабване дори и децата знаят - иска се хранителен режим. Освен това високо интервалното кардио (hiit) - например спринтове, е доста по-ефективно, що се отнася до изгаряне на мазнини, отколкото монотонното скучно кардио Wink

Общи условия

Активация на акаунт