Отговори
# 105
Честити бебенца Леонид,Иваѝло,Ниа и Петра.Да са живи и здрави и много да радват родителите си.

# 106
Честити Леонид,Иваѝло,Ниа и Петра. Да са живи и здравички, много спокойни и много, много да радват мама и тати!!!

Мони стискам палци всичко скоро да приключи и да се приберете с Борис вкъщи здравички и без повече проблеми Praynig

# 107
 1crib Честита рожбичка Петра на Чорлето. Да е живичка и здравичка!

# 108
с по-бавни темпове... но понеделнишки идат бебенца:)

Добре дошли Simple Smile
А на мами и татковци честито:)

... и едни прекрасни имена им слагате .... ех ... мойто, горкото, още го мислим Wink дано като се роди поне да получим прозрение как ще се казва...

Аз признаци за раждане нямам Simple Smile и това ме радва засега Simple Smile и без това искам още една микробиология да си пусна... че вече не съм сигурна дали утрепахме гадовете...

Дано Борис бързо излезе от ситуацията ... много неприятно Sad а е хубаво че специалистите са били откровени с тях - не сме толкова туземска държава ... е аз поне се опитвам да вярвам в това ... На мама Мони - много сили и да знае че много психо-подкрепа има от тук ... и друга подкрепа ... разбира се... само да можем с нещо...

И да ви се оплача за финал ... майка ми се е закахърила как ще черпим в болницата ... много ме дразни - това ли е най-важното сега ... а и по-принцип ... уффф... Дано не се изпокараме като дойде ... Sad а досега бях положително настроена че ще се държи нормално....

отивам сега да ви чета списъка с бебетата...т.е. имената, че всичките са много хубави... а някои ме изненадват ... но приятно Simple Smile

лека вечер Simple Smile

А за спането - не че да ви дразня ... ама аз съм голям поспаланко... през нощта се будя когато се обръщам... но не ми пречи пак да си се унеса .. и така до към 11 Simple Smile
Мойто Мъж тази "сутрин" се изцепи ... "Само спим... " Simple Smile

# 109
  • Сопот, Пловдив
О-о-о-о, elil , и моята майка се е закъхарила - колко пити се правили, тя ли да ги месела или да ги поръчала, при изписването ли да ги носела или преди това, какво друго да занесела в болницата... Чак ми казва, да съм била питала във форума какво щели да предприемат майките на другите.  Joy  Joy  Joy

# 110
Запис и от мен преди да е свършила темата! smile3525
Три дена имаше проблем с нета и едвам ви изчетох, че то толкова бебчета и аз да не изтърва някое или пък и някоя историйка за раждането Crazy
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,ПОСЛУШНИ И МН ДА ПАПКАТ

От прегледа бебка е добре,като питах за размери ме скастриха ,че това било приблизително  Blush
но ме успокоиха че си вървяла нормално,изследванията са 6,тоновете също и така др седмица пак  Simple Smile
Стискам палци на Мони, надявам се всичко с Борис да се развие в по-добра посока, той показа че е борбен ще пребори и това!!!!!!!
 Лека ви нощ , след размазващият ремонт и края на боядисването давам почивка на кръста си  и смятам да спя като ТАЛПА  Mr. Green

# 111
  • Пловдив
Zohito, Чорламата - честито момичета!!!   bouquet 
Mwpo - важното е, че вече сте вкъщи, съжалявам , че са те изнервили (и аз бях така като се прибрахме вкъщи с баткото). Опитай се да си почиваш и да отделиш повечко време на мъника, по-бързо ще се напаснете, а и ще ти влее малко сили - скоро ще си толкова уверена като го обгрижваш, че няма и да имаш нужда от четеното преди. Ако имаш нужда от подкрепа или съвет- все пак всички ние за това сме тук!  Hug И най-вече - слушай себе си, шестото чувство на майката е най-дория съветник в началото.
Ройс, Елил - нищо не сме правили като пити или нещо подобно- всичко, което бяхме взели за почерпка на лекари и сестри и за вкъщи беше купешко - сладки, бонбони, в нашия случай и козунаци (баткото се роди на връх Великден), такива неща. Иначе като бях в патологията този месец началото ми направи впечатление, че лекарите често си похапваха бонбонки и питки (предполагам това са носили за почерпка други момичета).
При Бо явно има някакво подобрение, дано помогнат лекарствата и лекарите се погрижат добре за него. Мони, мила , много ти се насъбра - надявам се всичко да мине бързо и по възможно най-лекия начин за всички ви.  Praynig
Аз си имам шкаф към кошарката вече- днес го докара майстора, много бях доволна до момента, в който така го излашка върху паркета, че ми остави за спомен голямо отлющено парче.  #Cussing out
Не е за първи път такава случка с майстор , оставящ следи върху паркета в детската, ама ми стана едно гадно... иначе много добре ни го беше направил, както исках, даже още по-добре (беше променил някои неща по скицата, в случая за мое удобство). Остава само дръжките да сложи, ама аз и така си го наредих- до 10ч тази вечер това правех. Вече дрешките на бебока си имат място всички, разбрах колко удобно е можело да ми бъде тези две години, ако имах шкафа от началото още с баткото, но и сега пак не е късно. Ама друго си е да отвориш просто шкафа под повивалника на детето и в едното чекмедже да намериш памперсите и мокрите кърпи, в другото дрешките, в третото хавлийките, а като се наложи да смениш вечер опишкан чаршаф да се протегнеш до леглото и да го извадиш от най-близкия шкаф (вместо както досега от гардероба в другия край на стаята), направо ще се разглезя така  Crazy.
Момичета, да ви поздравя за добрите новини от прегледите, които споделяте - аз съм на преглед на частно този път в петък, ако утре успея да запазя час, дано всичко мине добре.
Оставям ви, че умирам вече за сън.  Tired

# 112
Добро утро на ранобудните,
Да са живи и здрави новите бебенца! Много да слушкат родителите си и да наддават!
smile3501
Хубав и усмихнат ден от мен, макар синоптиците да не го обещават такъв.
  umbrella

# 113
Добро утро маменца!  Hug
Честити ни нови бебенца!Да са живи и здрави и много много да радват мама и тати  Heart Eyes
И тази нощ мина-дълга,чак безкрайна  Rolling Eyes Да ви призная чета разказите за раждането,проучвам в нета признаците за раждане...и все повече се обезверявам.Имам чувство че това е най-далечния ден на света.Чичо гугъл казва,че няколко дни преди да родят жените отслабвали,губели апетит,а при мен няма и помен от такова нещо  Blush Дори напротив-хапвам си като за двама.После ще мисля за килцата  Wink Предишния път при чичо доктор прегледаха само бебка на ехограф,утре вече трябва да ми кажат имам ли някакво разкритие.  Praynig Дано да имам,че изобщо не ми се преносва,а и не искам да раждам секцио.
Айде майчета цункам ви и очаквам още хубави новини за нови бебочета  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 114
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, извинявайте, че нахлувам във Вашата тема, но е, за да Ви съобщя хубава новина. Аз сън братовчедката на i_valentinova и съм от Февруарските мами.
Тази нощ i_valentinova роди здраво момченце 3660 г. и 51 см. И двамата са добре!

# 115
Браво  Hug бързо възстановяване на мамчето и редовно пълнене на памперса на момчето   bouquet
Аз пия кафе и подсмърчам.Чудя се да ходя ли на лекцията на 9 месеца

# 116
Добро утро!
И_Валентинова - честита рожбичка!Бъдете живи и здрави!
Мирта браво, че издържа до тържеството за буквите Simple Smile
Тази нощ за мен беше доста спокойна и поспах. Надявам се днешния ден да ми е по-добър!
Пожелавам и на вас един прекрасен вторник!

# 117
  • Варна
A, така! Изненада ни Искра, браво на нея! Голям юнак, да й е жив и здрав! Еййй, много се радвам, че е станало в последния момент, е поне се надявам, че не са го индуцирали!   ura

Честита госпожица и на Чорлето!

Във Варна е такава мъгла, че нямам желание нищо да правя днес, ама да видим. Таткото ни утре става на 30 години и поне меню ще трябва да измисля, за да се напазари...

Хайде, дано покрай мъглата, имаме и бебевалеж днес!  hahaha

# 118
Във Варна е такава мъгла, че нямам желание нищо да правя днес, ама да видим.
И аз така,че затова се чудя да ходя ли на темата или да не ходя.То още малко ни остава за пренаталния живот с дечицата ни.

# 119
  • Варна
Във Варна е такава мъгла, че нямам желание нищо да правя днес, ама да видим.
И аз така,че затова се чудя да ходя ли на темата или да не ходя.То още малко ни остава за пренаталния живот с дечицата ни.

Да ти кажа аз въобще не се и замислих за тази лекция, малко късно ми идва, то вече в 9-я месец пренаталният живот на бебешоците ни е към края. А и аз съм чела една книжка по въпроса, та... мисля да не я отразявам.
Между другото видях на ФБ страницата на Училище за родители, че на лекция през април ще има представяне на ХИПП бебешка козметика, а по принцип беше предвидено чак за май. Явно покрай моите мострички, и други са се заинтересували  (знам само за няколко, ама може и повече да са) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт