Отговори
# 120
Честито на всички нови майчета!
Мен лееекинко почва да ме хваща съклетът, изчетох The Birth Book на Сиърс от кора до кора, а още признаци за раждане йок. Тапата падна преди две седмици - и нищо.
Иначе количка, шкафче, дрешки, слинг са налице. Багажът е стегнат. Майка ми ме подкокоросва да си избера дрехи за изписването, но нямам идея какво ще ми става и какво - не. Все пак тя ме е раждала на 24 години, нормално да са я изписали слабичка Simple Smile Аз съм на 37 и макар да не съм наддала много (10 кила), все пак надали ще се прибера като отпреди бременността. Иначе поне стрии нямам, пу-пу.

# 121
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЧОРЛЕТО И И_ВАЛЕНТИНОВА. МНОГО, МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.

Ама и Чорлето голямо бебе е родила, а в началото вървеше мъничка  Laughing Laughing Laughing.

Ние най-накрая си имаме сглобен скрин и днес започвам да пера. Май всички го минахте този период, а аз сега започвам  Rolling Eyes. То пък и ще вали.

Тези дето нямат признаци на раждане да не се притесняват. Аз съм с постоянни такива, но не съм родила още  Laughing. Само се шашкам, че не съм си приготвила сака за болницата и нещата за бебето. А и на 04 април ми е защитата на Магистърската теза, която смятам да посетя. В тази връзка не разбрах Натали дали успя да отиде на нейната  Rolling Eyes.  Утре сме на доктор да видим какво ще каже.

Хайде лек ден на всички /включително и на тези, които раждат в момента/.

# 122
  • София
Честито на мамите и татковците на Ниа, Леонид, Ивайло и Петра!!!

# 123
Добро утро и от мен! Никакви признаци нямам за раждане,само снощи имах няколко силни контракции и толкова,вече си мисля,че не иска да излиза нашата бебка!
Честито на новите бебенца! 1crib smile3504

# 124
Добро утро!   food010

Честита рожба на И_Валентинова! Да са живи и здрави!   bouquet

Тази нощ успях да поспя 6 часа без да мърдам - скоро не се беше случвало. Simple Smile

Аз вече намалих Магнерича и на 1 април го спирам, пък да видим...имам чувството, че ще си устискам до термина, а докито се притесняваше да не реши да излиза по-рано.

# 125
Добро утро момичета,аз почти цяла нощ не успях да спя.Вчера следобед малката беше много активна,аз чак се притесних дали нещо не я дразни,корема ми с часове не спря да скача.Докато миех чиниите усетих ниско долу много силна и прорязваща болка,която продължи около минута,незнам дали беше контракция,но  не се повтори.Вечерта преди да си легна се погледнах в огледалото и ми се стори че корема ми е слезнал на долу.През нощта усещах корема  си много твърд и се чуствах много странно ,и само пиех вода,постоянно ми се пиеше.Сигурно ще ме помислите за луда,ама имах чуството че бебка е на сухо и затова се мята така  hahaha.Тази сутрин пак е много активна,ама това в момента ме успокоява,поне знам че е добре.Явно вчера се е преместила от лявата страна на корема ми(досега винаги стоеше отдясно),надявам се само пак да не се е обърнала седалищно.На моменти я усещам толкова ниско че имам чуството че ръчичката всеки момент ще се покаже  Joy
Аз 3 дена бях на гости и не съм ви чела и сега имам много да наваксвам май.
Честито за всички нови бебчета,да са живи и здрави и много да радват своите семейства.
Стискам палчета и Бо на Мони да се оправи бързо и да няма усложнения за здравето му.Сега се връщам да видя дали има нова информация за тях.
Момичета исках да ви питам на запис на тонове докито ли трябва да ме изпрати,защото моя до сега нищо не е казал ,ама ги слуша всеки път,ама все пак до колкото разбрах на вас ви ги правят около20-30мин а не да ги преслушат за 2-3мин.
А също така нали прегледите през 9 месец трябва да са всяка седмица,защото аз бях на 21,сега съм на 31 и после чак на 18.Незнам ама 18 дена без да ме види не е ли много време,все пак сега бебчето расте много бързо,ох големи притеснения са ме налегнали последно време.

# 126
babybu, за записите мен започнаха да ме викат към 9 месец - всяка седмица. Но не ме преглеждат всяка седмица. Предполагам другата, когато вече съм в 38 г.с. ще има и преглед. Simple Smile

# 127
добро утро гледам че сте бая активни да ви се оплача качих се на кантара и тои показа +18 нормално ли е за 2 седмици да кача 7 кг  #Crazy newsm78

# 128
Мен ме гледат  през 2 седмици, а не всяка седмица, не са ми правили записи на тоновете, а само ги слушат.
Но е хубаво да има поне един -два записа,  особено ако ще раждаш нормално. Правят ги в болницата обикновено.
Предполагам,  че няма да ми пускат повече изследвания, но аз мисля да си пусна едни до седмица преди секциото. Поне да знам с какъв хемоглобин влизам в болницата, а и левкоцитите и утайката ми са високи...

П.П. Мирека, не е нормално. Имаш ли отоци? Виж пусни една урина и иди да те види доки.

# 129
Здравейте момичета и от мен.Аз също съм с високи левкоцити от последните ми изследвания-25WBC/ul .(от преди няколко дни)  Та неминуемо и мен ме притеснява това.Чудя се може ли да се дължи на настинката която ме мъчи вече цяла седмица ? newsm78
ох много притеснено взе да ми става с наближаването на дългочакания момент,а все още нямам никакви признаци за това.
И да не пропусна да честитя на вече родилите мами-да са ви живи и здрави сладурчетата Simple Smile

# 130
 ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ !
За Борис се помолих не в еднъж - представих си го здраво и порастанло детенце - дано и моята визуализация помогне  Praynig
mirelka_123456
Mr. Green Зависи колко ядеш / и какво  Crazy /
Аз качвам на месец по 4килца,  което е много също  - но пък си признавам греховете , понаблегнах на тестени и сладички отново , а и както се движа като костенурка и няма каде да ги изгоря тези калории . А това с изследванията също е важно - аз с първата си бременност качих 15 кила само в деветият месец / супер моного / Бях с белтък в урината , тежка депресия и хранителна зависимост - прекалявах по цял ден със сладките.

Вчера бях с подготвителни контракции на който много се чудех дали ще се позасилят - чак докато спях ги  усетих , но днес няма и следа от тях .Поразвичстих ,  направих си чак място за раждането  Rolling Eyes  , днес си го събирам  Mr. Green  

Това с прилива не енергия като започне раждането си е напълно вярно - от еуфорията ли и аз незнам от какво веднага ти идва да чистиш, миеш, подреждаш ... Но трябвало да се пести енергията колкото може за самият родов процес, а не да се раздаваш за домакинстване  Peace

И моята майка е шашната - макар че ми е трето и няма да раждам в болница за да се правят кой знае какви приготовления . Звъни по два пъти на ден - гледа да ме разсейва с някакви теми от сорта кое как се готви  Crazy а аз съм суровояд принципно  hahaha Joy  ама си я слушам и приемам - може и тя да има нужда да се разтовари по този начин  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 10:46 от krissie

# 131
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ !
За Борис се помолих не в еднъж - представих си го здраво и порастанло детенце - дано и моята визуализация помогне  Praynig
mirelka_123456
Mr. Green Зависи колко ядеш / и какво  Crazy /
Аз качвам на месец по 4килца,  което е много също  - но пък си признавам греховете , понаблегнах на тестени и сладички отново , а и както се движа като костенурка и няма каде да ги изгоря тези калории .

Вчера бях с подготвителни контракции на който много се чудех дали ще се позасилят - чак докато спях ги  усетих , но днес няма и следа от тях .Поразвичстих ,  направих си чак място за раждането  Rolling Eyes  , днес си го събирам  Mr. Green  

Това с прилива не енергия като започне раждането си е напълно вярно - от еуфорията ли и аз незнам от какво веднага ти идва да чистиш, миеш, подреждаш ... Но трябвало да се пести енергията колкото може за самият родов процес, а не да се раздаваш за домакинстване  Peace

И моята майка е шашната - макар че ми е трето и няма да раждам в болница за да се правят кой знае какви приготовления . Звъни по два пъти на ден - гледа да ме разсейва с някакви теми от сорта кое как се готви  Crazy а аз съм суровояд принципно  hahaha Joy  ама си я слушам и приемам - може и тя да има нужда да се разтовари по този начин  Mr. Green

хапвам си повече плодове много рядко мазна храна я а хляб почти не близвам  newsm78 дано да ги сваля по бързо

# 132
Много странно да се качва от плодове чак толкова , направи си обезателно изследвания, колкото и да са ти се побъркали хормоните , не вярвам чак толкова да може да се качи от некалорична храна  Shocked

# 133
Честита принцеса Петра на Чорлето,  бебе Ивайло на Зохито и малък-голям мъж на мама i_valentinova, да са им живи и здрави и много да ги радват!

big mamma, не знам  newsm78 До колкото тя ми е казвала води раждания в Шейново. Едва ли е тя, може би просто съвпадение. А ти взе ли си всичко от нея? Как са ръчичките? Пусна ли антитела вече?

мирта, радвам се че сте били на празника 2в1  Flutter Честита ви грамота! Сега вече ще си спокойна за срещата с човека, нищо чудно и да се засечем в болницата, поне на мен така ми се иска, понеже виждам, че ти си малко по-напред, а аз вече нямам търпение  Blush

При мен признаци никакви, утре съм на запис и след това на преглед, но не съм много обнадеждена, че ще има каквото и да е разкритие. Много бавно ми минава времето вече  Crossing Arms ден-седмица, надявам се скоро да има включване въпреки голямото затишие. Иначе спането вече ми е доста трудно, позата удобна за мен е неудобна за малкия човек и обратното, голямо въртене пада  Joy

Хубав ден и дано бебешките новини продължат да валят!

# 134
  • Варна
Честити бебчета, живи и здрави да са. Много  сантиментално го приемам вече.
Мерси за подкрепата, със сигурност имам въпроси, но всичко излетя. Имам кърма,кърмя, но са адски болки.А мажех с Лансинох и продължавам. Но зърната ми кървят. Досега се цедих,но бях станала на бучки и правих топли компреси.  Не разбирам колко изяжда, дохранвам с АМ. Заспива на цица,но се буди  на час през ноща и се дере. Днес чакам педиатър да дойде да разпитвам. В Болницата казаха,че са ни хванали колики,но мислех,че е рано.
Много пръцка, много хълца Mr. Green
Секциото-незнам какво да кажа, но не бих искала да го преживея пак. По време на операция съм тръгнала да излизам от упойка-анестезиолога е бил много добър,незнам. Още ме боли,трудно е лягането и ставането. Боли дупето и хълбоците от инжекциите.Като цяло не съм в най-добрата си форма.

Общи условия

Активация на акаунт