Отговори
# 315
Добро утро и от мен! Честито ново бебе Радостин!  passifier
Да ви се оплача,от както съм бременна тази нощ за първи път не можах изобщо да спя,май бебка започва да ме тринира за нощното ставане на 3 часа Joy

# 316
Честито бебенце и от мен  Hug ади чао,че много се заседях в къщи.

# 317
Добро утро!

Честита рожба на мама pebo! Да са живи и здрави! bouquet

Аз тази нощ успях да спя, но пак имах болки по едно време. Не схващам защо само нощем се случва? През деня нищо не ме боли.... Rolling Eyes Днес вече влизам в 38 г.с. и нямам търпение вече... ooooh!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 10:03 от Jenny_

# 318
Честит бебо Радостин! Само с радост и усмивки да заразява всички около себе си!

Затишието май свърши! Всички бебета са добре дошли отново  Hug

fishi_fishi, много мил аватар  Heart Eyes

Аз съм станала много поспалива, ама МНОГО! Спя и следобед, което не ми се е случвало през цялата бременност. А към поспалива мога да включа и мързелива. Тук-там имам проблясъци и се ентусиазирам да изчистя и да стегна багажа за болницата  Whistling

Вчера ходих на запис на тонове и в началото нещо не беше както трябва - бях легнала наляво, бебка риташе ожесточено и съответно записът е катастрофален - накъсан, под 120, направо стресиращ. И двете акушерки веданга ми виснаха на главата да проверят какво става. След като легнах на дясно всичко беше точно. Аз от определено време усещам, че малката не се кефи като лежа на ляво, но вече се убедих, че не и влияе добре изобщо. Което е странно - нали препоръчват така да се спи... луда работа!
Днес съм при док да види записа и на преглед. По-късно отчет ще има Simple Smile

Aila, засега нямаме новини за Бо и Мони  Rolling Eyes

# 319
Добро утро, коремчета Hug

Честит син на мама pebo!!!

И на мен все през нощта ми се случва да усещам някакъв дискомфорт и болчици тук-там, но като заспя и минават Flutter Вчера си получих очакваните бебешки дрешки, сега чакат пране и гладене и.... готово Peace Даже и нощница си взех Joy

LadiDidi, и аз това го разбрах скоро...на ляво малката почва да рита, да блъска, става неспокойна, но легна ли надясно - кротва се и на мен ми става супер удобно. Затова и така спя, просто и на двете това ни е позата явно Peace

# 320
Narina, загледах се в лентичката ти. Ти си една седмица преди мен, а за дни ти дава повече от моите  newsm78 как става този номер????  Laughing

# 321
  • sofia
Честит син Радостин на Пебо! Всичко най- добро им желая!

fishi_fishi, страхотен аватар! Мацата как се гали в коремчето. Grinning

Диди, и моя бебок не му харесва да лежа на ляво, уж било по-полезно. Като ходих на тонове на ляво ги вдигаше над 160  ooooh!, а на дясно му беше кеф и заспиваше. Ти успя ли да се добереш до откритите врати?

Напоследък и на мен ми е много сънливо, може би, защото бързо се изморявам. То не е лесно да се мъкне такава тежест.

# 322
Добро утро и добре дошъл на Радостин,да е кротък и да носи голяма радост на мама и тати!!!А аз имам един страничен въпрос,спешно търся прегнил 5000,някой знае ли къде мога да намеря...

# 323
Мирта, успях и още как за Отворените врати! Изобщо не питах и не обяснявах, направо си казах, че съм за тях  Joy Беше ми относително полезно. Имах чувство, че съм била вече там, може би заради онова клипче с обиколката с акушерката  hahaha

Дръжте се всички, малко остана   bouquet

# 324
  • София
LadyDiDi  мерси  Hug

# 325
ЧРД на новородените   bouquet

Ние още сме си 2в1. Снощи ме боля зверски корема - парещи и режещи болки ниско, даже мислех, че нещо такова трябва да е началото. Зверски ми се спеше обаче и не отдадох голямо значение.
Като се събудих всичко си беше по местата.  ooooh!
Пак започва чакане, чистене, разходки и яко движение, току виж бебето разбрало, че няма да си седи вечно на топло Tired

#Cussing out #Cussing out #Cussing out
И друго се сетих - в понеделник бях на преглед в болницата и ме заговори една жена, активистка в някакво движение за кърмене. Взе да ме пита дали ще кърмя. Учтиво й отговорих, че смятам да кърмя, като предположих, че разговорът ще спре до там. Обаче не! Тя заяви:  ооо...без помощ няма да се справите!!  Запишете си този телефон, направете това и т.н. Все едно със сектант говорех. Възпитанието не ми позволи да я сиктирдосам...на глас!!  Няма да ви отегчавам с подробен разказ на случката.
Питам само попадали ли сте такива и кой изобщо им дава право да ходят по болниците и да дават преценки, като повечето не са и медицински лица ?!?!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 11:11 от AlexNM

# 326
  • София
Добро утро коремчета  Hug
Ееее вчера затишие, затишие ама ей го появил се е малък Радостин на мама pebo . Да им е жив и здрав на мама и тати и всички близки, винаги да е с усмивка на личицето и много да ги радва! Мама pebo бързо да се възстановява  Peace
Диди, Мирта радвам се, че ви е харесал новият ми аватар  Hug Мацата е наистина много гальовна, а като не се гали е много игрива, чак не ми се ще да порасте и да стане голям котарак... Laughing Надявам се да приеме и на живо бебка и да е гальовен не само към коремчо  Praynig
Много странно е това с позата за спането...наистина казват да се спи наляво... , но и с предишната бременност и сега ми е 100 пъти по-комфортно както на мен, така и на бебата да си спим надясно. На ляво се обръщам за малко докато ми минат схващанията и изтръпванията на дясната ябълка и рамо.
Хайде  Hug и до скоро, не се преуморявайте почивайте си, че после няма почивка Party

# 327
  • София
Еха, ето го и следващото бебе!!! Честит Радостин на мама и татко!!! Бъдете здрави и винаги много щастливи!!!  Hug Hug Hug

# 328
Добро утро мамчета!
Честито на мама  и семейството  на Радостин!  bouquet
Все хубави имена имат нашите бебета,всичките ми харесват,само за моето не мога да измисля. Laughing
Аз продължавам да съм музикално настроена.Едно музикално поздравче.Пея и си свиркам. Whistling
Но гладна мечка хоро не играе  Laughing тогава хапнете си Chocolate Crazy Cake,ето и рецепта
Толкоз от мен днес.Хапвайте си,слушайте музика,наслаждавайте си на хубавото време,на своите бебоци едните и другите на своята бременност,малко остана. Hug 

# 329
Много щастие и здраве на малкия Радостин, честито на мам Пебо!!!

LadyDidi , и аз напоследък съм много поспалива и мързелива. Вечер стане ли 10 часа едва издържам и си лягам. През деня се мотая като муха без глава и нищо кой знае какво не успявам да свърша, все ми се полягва. Много ли ме изморява тежестта на бебче, незнам... Вече както и по-рано бях писала, много ми се ще бебче да се роди, но синдром на гнездене при мен май още не се е появил. Други симптоми - леки контракцийи отвреме навреме и това е. Май ще трябва още да се чака. Днес съм на ЖК, ще видим акушерката какво ще каже, а при док съм чак на 6-ти. Ще се приготвям за ЖК, после отчет.

Общи условия

Активация на акаунт