Отговори
# 555
Честити бебчета на Мирта и Ася!Да растат здрави и жизнени деца!

kroelahai ти може вече и да си родила, но ти пожелавам много късмет и лека операция!Да родиш прекрасно детенце!

Колкото повече наближава моя ден за секциото, толкова по-малко ще спя май. Сега цяла нощ съм мислила къде ще си оставя телефоните като след операцията ще ме карат в реанимация, а не в стаята. Не, че няма да мога да питам на място, но все нещо трябва да ме терзае Simple Smile Както и колко вода да си взема, къде ще си сложа арниката и фосфора. Все такива сложни казуси имам за решаване...

# 556
Аз пък си мисля и леко се притеснявам ако наистина контракциите могат да се почувстват направо на 5 минути, как ще стигна до болницата, за да се предприеме операцията /налага се секцио!/ ... обаче ние бременните сме много смешни, все някакви такива сложни ситуации измисляме хаххахаха!

# 557
  • Бургас/Пз
Да се разпиша и аз в темичката, докато малкият се е заиграл!

Честити бечета на Мирта и Ася! Отборът на момчетата сериозно повежда, хайде сега е ред на малко девойки да се появят!

Стискам палци на всички с плановото секцио и чакам новини!

# 558
  • София
Добро утро коремчета,
Какво хубаво време се очертава за днес... супер ще е ...хайде на разходки   Laughing
Честити синчета Спас и Иван на мама Ася и щастливия татко! Нека са живи и здрави и много да радват всички в къщи. Мама да се възстановява бързо и успешно!
Таи нощ успях да си поспя... ставах само веднъж до WC, което си е направо рекорд и съм много щастлива, поизлежавах се и си поспах чак до към 10.30ч , като за неделно мързелуване  Laughing .
В скоро време ще очакваме още нови включвания от щъркелчета, май elil и Петето са решили да ни зарадват неочаквано  Peace
Вети, имала си интересно преживяно раждане, много е добре, че всико е минало адекватно и ОК, гушкайте се със сладурката Рая всеки ден!
Хайде до скоро  Hug

# 559
  • Червено знаме 11:)
Здравейте момичета... Hugзатъжих се за вас,но покрай малкия не ми остава грам време за нищо,докато влезем в ритъм ще е така...
Честито на всички нови мами,гледам все големи юнаци и моми са се родили,да са ни живи и здрави...това е най-голямото щастие което човек може да изпита...да гушнеш това малко същество... Hug
Иначе операцията мина много леко,бях със епидурална упойка,не усетих нищо нито по време на операцията,нито след това,в клиниката обезболяването беше на ниво Laughing
Проблем ми е ,че нямам кърма,цеда по цал ден с една помпа,и то само по 40мл има,малкия не иска и да чуе за гърда,много ми е кофти затова...Дохранвам с Аптамил...целият ми ден и нощ минават в доене..

# 560
Честити бебенца на Ася и Мирта! Много да радват своите родители, да са здравички, спокойни, да наддавт добре и бързо възстановяване на майчетата!

Джулия, стискам палци проблемът с кърменето възможно най-скоро да се реши!

# 561
Цитат
А за болничния - моя предаден на НОИ на 23.03.2011 (според тяхната система) иначе от 28.02 не съм на работа. Статуса му е че се обработва ... и още нямам превод ... та и аз съм в очакване.

Информирай модератор   

Няма значение от кога е болничния а кога е предаден,в твоя случай чакай паричките в края на април.
Нещо не мога да намеря Арника,където минах и питах все няма.

# 562
Ох Пете и аз бях така вчера с контракциите и в 2.30 всичко престана. Вече 3ти ден съм така. Няма разкритие няма нищо само болезнени контракции. Не знам няма ли да тръгва това дете - не й се излиза май Cry

# 563
Здравейте, момичета!

Честити бебчета на Мирта и Ася! Да са им живи и здрави! Бързо възстановяване на мамите!    bouquet  bouquet

Вчера само ви четох, но не ми се пишеше. Вече от нетърпение, чак не мога да се понасям - само бебето ми е в главата. Нощем съвсем не мога да спя, обръщането от едната на другата страна ми е цяло изпитание. Чувствам се като хипопотам... Tired А тумбака ми и той толкова много се е смъкнал, че не мога да вървя. Така се надявах да направим подарък за РД на баща ми на 5 април, но май няма много изгледи да се случи... newsm78

# 564
Недей така .. до 5ти има ден и половина Simple Smile

А на мен баща ми е на 16ти .. и ми се искаше бебо да почака до тогава ... но ще видим...

# 565
Недей така .. до 5ти има ден и половина Simple Smile

А на мен баща ми е на 16ти .. и ми се искаше бебо да почака до тогава ... но ще видим...

Чул те Господ  Laughing Hug

# 566
  • España (Плевен)
Момичета, знаете ли нещо за Мони и Бо? Как са?

# 567
Аз се разписвам за последно. Утре сутринта отивам в болницата. Ще получите инфо за мен от Диди, когато се случи случката.  Hug Hug Hug

# 568
добър ден и от мен някой от вас да знае дали когато ида до аг-то понеже термина ми е на 5-ти а нямам никакви признаци дали ще ме препрати към болницата или ще ме накара да чакам още защото вече не издържам

# 569
Здравей Мирелка 123456,

Моя термин е днес и сутринта бях при лекаря.
Направи ми запис и каза, че тоновете са добри, нооо никакви контракции, така че ще чакаме (макар че при вагиналния преглед разкритието ми е 4см), но каза че мога да си откарам така и седмица.
Търпение Hug по-добре нещата да се случат естествено Peace

И честито на всички бебешори и майчета  baby_neutral baby_neutral  bouquet

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 16:02 от tsvetche

Общи условия

Активация на акаунт