Отговори
# 645

Момичета, разказите ви за това как сте родили са колкото емоционални, толкова и полезни. На мен ми се иска да попитам онези от вас, които родиха със секцио носихте ли си някакви бонбони в болницата, защото четох някъде, че било хубаво ако има стрепсилс, тъй като устата и гърлото  много пресъхвали? Аз ще си взема помпа ама пак се сетих за стерилизирането там.

Да може да си вземеш или олипс на мен такова ми донесаха и действаше добре. Има някакво дразнене в гърлото и така се облекчава,да не кашляш че и от там операцията да те боли.Успех всичко ще е наред!
А за помпата не знам,аз където раждах ако искаш ти дават.Иначе къде в болницата ще стилизираш Thinking

# 646
  • Пловдив
Mwpo - дано капчиците ви помогнат бързо , много неприятно с тия вътреболничнви инфекции. (Иначе за водата не бих ги слушала- още е много рано за отказване на нощното хранене, а и празния стомах не виждам как ще помогне да спрат коликите?!  Thinking, да не говорим как ги успокоява мъниците сукането, а и ти така или иначе ще се разсънваш да ставаш да даваш вода, и плача няма да ти се размине. Извини ме ако съм изказала мнение , което ти е излишно!  Peace).
[ newsm51size=10pt]Честито на Sosmy , Kroelahi и mnogo_vkusna*!!! Да са ви здрави и щастливи мъниците!!![/size] smile3525
Днес излязох на разходка сама с баткото (досега нали трябваше да се пазя и все някой друг чаках да го ризведе или поне да ме придружи) - е такива болки в таза ме хванаха, че едва се прибрах, а разходката не продължи и час дори, половината от които изкарахме на люлката, представям си ако трябваше да го гоня из парка.  hahaha Отивам да легна и аз докато спи, дано като се събудим ми е минало...

С интерес прочитам инфото на ЛЛЛ консултантите- страхотна работа вършите, идеята да се включвате в темите е чудесна, за мое нещастие я нямаше преди две години когато раждах аз... Вече съм чела дсота но все намирам нещо интересно, ново и полезно!  Hug

# 647
И аз мисля, че е допотопен съветът да се спира нощното хранене. Няма защо да се мъчи бебето.

Искам да раждам вече! Омръзна ми това чакане.

# 648
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте! Да поздравя новите бебоци, за които не съм честитила досега - Ивайло на мама yancheva, Преслав на Le Soleil, Ралица на sosmy, Благовест на mnogo_vkusna* и момченцето на  kroelahai !!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МАМА!   bouquet
Аз съм добре, но днес малчо хич не се обажда, седи в горната част на корема, чудя се дали му е вече тясничко  newsm78 и дали трябва да потърся доктора за мнение?
Пожелавам късмет на всички, на които им предстои среща с бебче!  fingerscrossed

# 649
Връщам се от ЖК, дадоха ми направлението за хоспитализация (едно розово)...бебка е добре, главата не била много надолу, така че да не съм чакала тези дни Joy Акушерката ми каза, че ден-два преди раждането пъпчето ми трябвало да се изглади (сега е щръкнало напред) Crazy Кантарът показа +12кг Joy

# 650
Честито бебче на Много Вкусна!Бъдете живи и здрави!
Днес най- накрая успях да се свържа със счетоводителката за болничния. Тя ми отговори, че щом е от 1 март едва сега ще го даде в НОИ. Това ми се струва безумие, при положение, че го е получила преди да преведе осигуровките за март. Сега кой знае кога ще ми го преведат.

Аделина, благодаря за съвета за олипса. Аз ще си взема помпа, пък ако там дават- още по- добре.

# 651
Честити бебенца на мама kroelahai и мама mnogo_vkusna*! Да са живи и здрави! Бързо въстановяване им желая!   bouquet  bouquet

# 652
Честити ни бебенца на всички пожелавам всичко най newsm51
При мен депресийката се задълбочи, чувствам се добре амо в Неделя когато и таткото си е в къщи. Тази нощ бях караул от 2,10 до 5,30- топло ми е ужасно много, въртя се и едни мисли в главата не е истина. За капак майка ми ми се обади че 13,14 и 15 трябва да е задължително на комисия за болничния си и после до личен състав за отпуска, така че като родя май ще дойде направо за изписването, а аз така разчитах тя да се справи с нужните неща smile3518 Предполагам, че свекърва ми ще дойде да помогне на мъжа ми но все си мисля, че той ще го отнесе. Тя работи графиня и обикновенно "изчезва преди веселата част".
Корема ми е под бюста, контракции все ощи нямам идея какво са , спрях магнезия и това е. Бебето вчера не мръдна до 18 часа, после си взех душ и се започна едно премятане до днес на обяд. Предполагам,че от това е и това настроение  Mr. Green

# 653
  • Русе
Честито бебче на Много Вкусна!Бъдете живи и здрави!
Днес най- накрая успях да се свържа със счетоводителката за болничния. Тя ми отговори, че щом е от 1 март едва сега ще го даде в НОИ. Това ми се струва безумие, при положение, че го е получила преди да преведе осигуровките за март. Сега кой знае кога ще ми го преведат.

Аделина, благодаря за съвета за олипса. Аз ще си взема помпа, пък ако там дават- още по- добре.
Ама тя не е виновна счетоводителката ви. тези от НОИ си имат изисквания болничния за предния месец се подава след като е подадена декларация 1 в НАП за текущия месец.
Аз много изостанах с честитките, но съм малко болна моля да ме извините.
Честити бебенца , да растат здрави и щастливи!!!

# 654
Здравейте ,Честито на новите бебенца да  са живи и здрави!
Аз преди малко се върнах от ЖК и запис на тонове,бебка е  добре ,но нямам никакво разкритие ,а термина ми е на 9.04,не му се излиза на това бебе Joy

# 655
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави бебе Ралица на мама Sosmy, момченцето на мама kroelahai и бебе Благовест на мама mnogo_vkusna*!   bouquet    bouquet    bouquet

# 656
Ето ме и мен - дочаках си термина (по цикъл), колкото и да не ми се вярваше. По случая днес (а и всички предни дни) се изредиха да ме "чуят само" познати, приятелки, роднини и кой ли не. За сега приемам спокойно въпроса "Ама не си ли родила още?" Ми не съм. Това овне е много търпеливо, чак нетипично за зодията  Simple Smile
Някой по-назад беше питал за стаен термометър - и аз се интересувам какъв е добре да купя за стаята на бебето? Може би такъв, който мери и влажността  Thinking или не? Моля някой от по-опитните да сподели.
Разказите на вече родилите мами са ми изключително интересни, полезни и емоционални  Hug

# 657
  • София
Честито синче Благовест на мама mnogo_vkusna !  
Нека бъде живо и здраво и да споделя много щастие с мама и тати, нека носи само радост в къщи и на близките си!

# 658
Суити, аз термометър мисля да купя обикновен, не знам как бих могла да влияя на влажността на въздуха....те приемливите граници влажност са много широки, така че едва ли ще е нужно.

Подсетиха ме приятели за нещо важно - комарник за прозорците. На мен комарчетата не ми пречат, някак си ми дават лятно настроение, ама бебчо не може да го хапят, не давам Wink

Лейди Диди, ще те бия по джапанки в Шейново. Днес реших, че ще се явя с моите си супер кичозни джапанки с миди, купени по спешност миналото лято заради едни неудобни сандали. След морето мидички останаха само на едната джапанка, на другата изпопадаха и съм все едно с две различни джапанки Simple Smile))))) Ще приложа снимки скоро, хихи.

Проблем ли е, че наблюдаващата ме лекарка не ми даде цялото досие, а само необходимите за приемане в родилното документи?

# 659
Отдавна не съм влизала Тук, но сега ще почета  Mr. Green . Имам една молба: да ми поправите името на бебчето на първа страничка, че тя е Благосвета, а не Благовеста  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт