Отговори
# 150
Деси и мен ме облъчват с хороскопи, дати и имена...да ти каза честно само се психясваш  Confused Confused Confused аз и затова вече не искам да чета ама то вече късно...що материал изчетох  Wink

мишела много ме изкефи разказа, на мен също ми се иска така да прекарваме времето с бебка, на свобода и чист въздух smile3521

# 151
Мишела и на мен много ми хареса разказа,и ме подсети за един мой въпрос.С нашия тати също много обичаме да ходим в планината,разбирасе рядко имаме време,но сега като се роди бебка се надяваме поне 1 от почивните дни да я водим на планина.Това което само много се чудя е до каква височина може да я качваме?има ли значение на колко месеца е?Миналата година когато ходихме на рилските езера имаше и бременна мама и то бая напреднала бременост ако питате мен,имаше и малки деца,но бебе май не видях.То в българия верно нямаме кой знай какви високи планини,ама все пак аз да попитам до каква морска височина мога да качвам бебка примерно от 2 до 5 месец.Има ли изобщо някаква зависимост?

# 152
  • София
Здравейте коремчета,
И аз да честитя новите ни сладки попълнения Бебе Леонид на мама anemothiella  , Бебе Ивайло на мама Zohito  , Бебе Петра на мама Chorlamata и момченцето на мама i_valentinova
Нека бъдат много здрави и щастливи и да носят радост на мама, тати и техните роднини, да слушкат и папкат, че да порастат големи. На мамите бързо възстановяване  Hug
Аз отивам да гладя бебешки дрехи и чаршафчета, после ще се включа пак  Peace

# 153
e babybu  недей така Връх Мусала даже е най вискокият на балканският полуостров..."високи сини планини" си имаме  newsm10 е не са като Хималаите, но все пак  Simple Smile а що се отнася до височината не мисля че има проблем, но питай педиатърът на бебока, той трябва да е по информиран  newsm03

# 154
ЧЕСТИТА СИНЯ РАДОСТ НА МАМА I_VALENTINOVA! БЕБЕ ДАНИЕЛ ДА Е МНОГО КРОТЪК И УСМИХНАТ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!  smile3525

Аз днес се ентусиазирах да чистя и последните 2 часа ми дойдоха в повече  smile3507 Дано да не предизвикам нежелани реакции Wink Сега почивка, хапване и атакувам ЖК за обменната карта, че ми писна вече да се занимавам с документи  smile3511

Днес е много тихо от към бебчета, решиха да ни дадат малко почивка май  Laughing

Мирта, браво че изкарахте празника, вече спокойно може да го каниш мъничето Simple Smile

# 155
Изобщо не съм се замисляла по въпроса с височините. Когато Иван стана на 7 месеца отидохме на ски на Пампорово, там е малко по-малко от 2000 м. Нямаше никакви проблеми.  Дори бих казала, че му се отрази много добре на детето.

# 156
madlene Направо ме облъчват Joy точно казано hahaha Ние с таткото сме Теленца и хич не сме по хороскопите, ама мама свъки е Скорпион и е вечно с хороскопа в едната ръка и съновника в другата newsm78 аз съм си харесала дата и ако стане номера направо без да се замислям smile3508

# 157
madlene извинявай не исках да обида никой,все пак едва ли ще тръгна да изкачвам върхове,но наистина много ми се искаше да се качим на рилските езера и тази година,но бебка ще е мах на 2-3 месеца,а нали като се изкачваш и кислорода във въздуха е по-разреден,та затова исках да питам дали ще е проблем.Онзи ден си говорихме със свекървата(всъщност говорих с мъжа ми но свекървата беше наоколо) и понеже с едни приятели се бяхме разбрали да се качим на една хижа около Рилския манастир в края на юли и тя веднага реши че щяла да гледа бебето.Ама аз нямам намерение да и го оставям.Първо че смятам да си го кърмя и второ какъв е проблема да е с нас,все пак условията са добри и на едно дете ще му е най-добре при мама и тати,поне според мен.

# 158
ама мама свъки е Скорпион и е вечно с хороскопа в едната ръка и съновника в другата

Явно е обща болест на свекървите това. И моята е така, макар че е друга зодия. Все ми разправя как овните това, овните онова... все дава за пример разни нейни познати овни какви били (рогати в лошия смисъл на думата според нея), ама аз не я слушам много. Ама трябваше да я извикам като го зачевахме дЯтито, да ни дава напътствия!

# 159
  • Сопот, Пловдив
За надморската височина, то си има и градове като Чепеларе, които са разположени на над 1000 метра, не би трябвало да е проблем за бебето, поне така си мисля. Освен ако може би не е много бързо изкачването.

# 160
Ама трябваше да я извикам като го зачевахме дЯтито, да ни дава напътствия!
Joy Joy Joy виж за следващият път може и свекито само да иска  hahaha иначе и на мен ми надуват главата овните какви са  Close чак и разни приятелки и да си призная много ме дразнят  newsm61 и напоследък започнах да ги режа яко  newsm48
честно казано се оказва че всички които нямат деца са големи експерти по зодии, дати,имена, кармични отплати, разплати и т.н.  хранене, кърмене.... smile3511 аз в началото много охотно споделях какво ми е на сърце, но за другата бременност знам че изобщо нчма да позволя на никои да ми се меси! даже една "приятелка" ми каза че по хубаво име от Клодет нямало за моето дете...или евентуално нейното собствено!!!!  smile3511 направо си мислех че не чувам правилно  #Shocked
а за рилските езера да кажа и на мен адски много ми се иска лятото като се приберем да отидем, та стига бебка да е здрава се мятаме и там  Hug

# 161
  • Varna, Bulgaria
Здравейте отново, само искам да добавя, че бебока на i_valentinova се казва Даниел-за първа страница  Heart Eyes

# 162
babybu, по мои спомени ти щеше да раждаш в Окръжна - ходи да ти записват тоновете там. Кажи че си избрала тази болница и ще ти ги записват. Натали правеше така. Каза че и пари не са и вземали.

За разранените зърна, Анда много добре го е написала. Аз да добавя само да се смени позата на кърмене. Ако има жълтеничка, тогава трябва да го будиш да яде по-често. Ако просто си заспива на гърдата пробвай да го вдигнеш като за оригване, ако не се събуди, може да смените памперса и после да го сложиш на другата гърда. Това се просто идейки, но с метода проба-грешка мисля, че всички ще се научим да кърмим без проблеми.

# 163
Диди ех, че е хубаво.
deny1104 с какво лекувате кокито на мен ми изписа полижинакс и аз незнам какъв ще е резултата защото ми каза до датата на секциото да станат 12 приема поне. Вче съм на 4 глобулка, а мисля да влизам на 4 -ти в болницата да чакам там  да ме плануват.
meleean А аз нормално ли раждах в съня ти?
К А Т И пак много хубави заглавия си измислила. На мен нещо музата ми по време на бременност липсва.
Честити ни нови бебнца.
Аз пък много спя тия дни вчера спах следобед от 15ч. до 18ч., снощи заспах към 23.30 и сутринта се излюпих към 9 и нещо. Ама как съм се подула в лицето не е истина. И ми излезе херпес на джуката за пръв път в живота ми, щях да откача като се видях.
После ще продължа.

# 164
Това със смяна на памперс за разбуждане на бебе е наистина много ефикасно. При нас действа.
Тази нощ нашия тати го игра биберон Simple Smile. Понеже аз вече вървях и спях го накарах той да поеме нощните хранения - те са ни на АМ. Аз си отспах, не че не ги чувах, ама друго си е на се отлепиш от дивана 7 часа. Така че хубаво е и мъжете да ни отменят - ако не кърмите де, разбира се Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт