Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните изразени емоции в дискусията?
Какви са основните теми на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните изразени емоции в дискусията?
В дискусията се изразяват различни емоции, като радост, безпокойство, нетърпение, страх, съчувствие и подкрепа. Участниците споделят радостта си за новородените бебета, изразяват загриженост относно бременността и раждането и споделят лични преживявания. Те също така подкрепят взаимно в усилията си да се справят с предизвикателствата на бременността и майчинството.
-
Какви са основните теми на дискусията?
-
Какви са основните теми на подкрепа в дискусиите?
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?

Тя като почна да ми пише направлението се шашна ,че хич не съм редовна със изследвания та днес и утре трябва да направя всичко.Обаче аз нямам вина/от една страна/,но тя ме обвини мен,особенно за кръвна група и антитела.И се притесни като разбра че ще раждам в Тина Киркова,защото в момента не била с тях в добри отношения.А всичките пациентки са й били с изрядни документи,та само аз не съм била и как е станало това незнаела.И да й обещая да не раждам докато не станат всичките изследвания готови.99 кг.съм със скъсена шийка, но без разкритие,3 степен зрялост на плацентата.
и баща и каза, че щом като доктора бил 1300% сигурен че е момиче, той пък бил вече 1300% сигурен, че щяла да остане стара мома 

и аз не съм излизала, че ударих едно чистене като за последно и малката се разбунтува та реших да си лежим, че никак не ми се ражда днес
На някой да му се е случвало подобно нещо?
Гадно, но както казваш, Криси, има и по-важни неща, и в крайна сметка си заслужава! 
За ден -два се свиква. И спокойно, няма да го задушиш!