Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 462
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Чарли и Сиана нещо хич не ми се връзват като двойка. newsm78

# 31
  • София
много тъпо, когато двама искат да се наранят, страда детето
майка ти е такава, баща ти е такъв...

# 32
Явно Димитър Касабов ще е развръзката в цялата история.
Мисля, че той ще преживее нещо като катарзис заради Дани - не напразно дадоха паралела с Камен и миналото му.
Промених си мнението - мисля, че Камен ще оцелее, но Димитър ще умре - все пак той е в основата на враждата и отмъщението. Ако той изчезне, другите ще съумеят да съберат наново парчетата от живота си.
И браво на сценаристите, както се бях успала през предните две серии и част от тази, последните 30-40 мин. ме стиснаха за гърлото, ефекта беше като от първите серии на филма.

А лафовете - утре ще гледам повторението на серията с тефтерче в ръка да си ги записвам - тази серия бяха просто във вихъра си по лафчета  Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 22:07 от the slayer

# 33
  • София
много тъпо, когато двама искат да се наранят, страда детето
майка ти е такава, баща ти е такъв...
мда, много грозно наистина  Rolling Eyes

Пореден велик лаф на Ставрев:
Всяка жена има мъж идиот и деца гении!
 hahaha
Peace Laughing

# 34
# 35
  • КиТ
Ставрев тая вечер беше определено във вихъра си Mr. Green
‎"Мисленето е доста опасно понякога" (Ставрев)

жеков и аз имма надежда,че ще се върне скоро след диалога,отдавна не го бяха споменавали Whistling Whistling Whistling
Камен и Боряна ме дразнят най-много ooooh!,тяхното гОлема сапунка стана Crazy

# 36
  • Велико Търново
Не можах да гледам тази серия. Моля като я качат сега някъде най-бързо, да дадете линк. Hug  bouquet

ето тук вече я качиха

Имам едно питане, кой беше човека, който предложи работа на Алекс. Много ми е познат, но
не можах да се сетя.

# 37
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … f74853c1e7d895942

Писали сме едновременно със scrye  Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:12 от Анонимен

# 38
  • Враца
"Абе, Колев, ти тая усмивка с медикаменти ли я поддържаш?"
 Joy Joy Joy

Е, това беше най-култовия лаф за мен тази вечер.

# 39
ох, много хубав епизод момичета, много!!! И смях и драма, и напрежение. С тая вила супер много ме изнервиха! Simple Smile  Но Камен и Боряна.... отново и те за последно - като Чарли и Сиана:)

# 40
Не можаха ли да вкарат малко повече драматизъм в последната среща между Боряна и Камен - все пак той заминава, а тя остава.  newsm78 Е, то не се знае какво ще се случи, но поне засега план-програмата е такава.

Хареса ми като цяло епизодът. Чарли малко преигра ролята на лошото момче, докато казваше на Елена, че той е бащата на Алекс. Или аз все търся доброто у него и не ми се ще да е толкова лигав.
Баба Злоба нищо не знае за това какви са ги свършили синовете й преди време.

# 41
Чарли и Сиана нещо хич не ми се връзват като двойка. newsm78
На мен пък много ми въздействат интимните сцени между тях,буквално ме побиват тръпки.Много повече ми се връзват отколкото Камен и Боряна.

# 42
  • София
Сиана ако смени равния тон, с който говори през цялото време, може и да ми хареса. Тийновете влагат малко повече емоции, не ми е реално да е толкова апатична.

# 43
  • Разпиляна във въображението
Не беше лош епизода. Както казвате имаше от всичко. Разбра се пълната история на Камен в Италия. Боряна му прости май. Чарли ми преиграва, а последната сцена със Сияна и него ми беше откровено тъпа. Мисля, че мимиките му, присвиването на очите му и постоянната като че ли на сила усмивка, ме дразнят най-много. Лигав ми е и не мога да го преодолея.

# 44
  • в 1001-та нощ
на мен туткането на камен и боряна ми идва в повече

да вземат да аминат заедно, димитър - може да остане, ама за какво  newsm78 и да влезе сестрата ан боряна - поне малко разнообразие  newsm78

чакам да видя как сияна ще намери празна кутията newsm78  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт