Искаше в клуб, спомена и че иска клоун - през декември имаше такъв на един рожден ден и тя много се впечатли (за първи път, досега по-скоро я беше страх). Ще видим какви идеи ще ѝ дойдат до март месец.
Искаше в клуб, спомена и че иска клоун - през декември имаше такъв на един рожден ден и тя много се впечатли (за първи път, досега по-скоро я беше страх). Ще видим какви идеи ще ѝ дойдат до март месец.
Дано тази година си изкарате весело и незабравимо! Аз почвам да мисля от сега, понеже искам от рано да се подготвя. Тук няма такива детски клубове и всичко е вкъщи. Имам някои идеи, като например тематично парти с костюми - темата ще е или Magic или Рицари и Принцеси ( това е вълнува нашата мома в момента ). Тук се дават покани на децата 2-3 седмици поне преди партито, а и на самото парти когато децата си тръгват им се дава торбичка с дребни подаръчета. Така че и това трябва да го мисля да е в темата на партито
На поканите се пише точно в колко ще почне и ще свърши партито, например от 1 до 3ч., за да могат родителите да знаят кога да дойдат да приберат децата си
Изобщо, по-различно е от това, на което сме свикнали в Бг
На мен ми е интересно как ще мине при нас, защото преди не сме правили голямо празненство за Кари - само семейно сме се събирали 

На рождения й ден вадим събраното от касичката й и решаваме заедно какво да й купим с парите. Миналата година ние й купихме комплект наколенки и налакътници, а с парите от касичката тя си купи каска
Празнуването мисля пак да е в нас, с приятели и децата им. Единственото кофти е, че тук в началото на април още има сняг и децата не могат да щуреят много навън.
)
Ама поне спомогнах малко за скорошното приключване на темата

та се чудя даже дали да не изляза неплатена поне да знам че със сигурност операцията няма да е напразно. Ако имаш повече информация за предпазването ще се радвам да споделиш, дори и на лични да не е досадно за другите.
) Препоръчани теми