МАРТенчета

• 67 181
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
С Киара вчера си говорихме за рождения ѝ ден, но честно казано не помня точно какво Blush Искаше в клуб, спомена и че иска клоун - през декември имаше такъв на един рожден ден и тя много се впечатли (за първи път, досега по-скоро я беше страх). Ще видим какви идеи ще ѝ дойдат до март месец.

# 631
  • Пловдив
Миналата година много планувахме рождения ден и точно в деня се събуди с повръщане, разстройство, биха й инжекции...Сега като я питат кога й е рождения ден и разказва първо, че била болна. Така че да са живи и здрави, празнуването е подробност Simple Smile

# 632
Ох, милата Рали  Hug Дано тази година си изкарате весело и незабравимо! Аз почвам да мисля от сега, понеже искам от рано да се подготвя. Тук няма такива детски клубове и всичко е вкъщи. Имам някои идеи, като например тематично парти с костюми - темата ще е или Magic или Рицари и Принцеси ( това е вълнува нашата мома в момента ). Тук се дават покани на децата 2-3 седмици поне преди партито, а и на самото парти когато децата си тръгват им се дава торбичка с дребни подаръчета. Така че и това трябва да го мисля да е в темата на партито  Thinking На поканите се пише точно в колко ще почне и ще свърши партито, например от 1 до 3ч., за да могат родителите да знаят кога да дойдат да приберат децата си  Peace Изобщо, по-различно е от това, на което сме свикнали в Бг Simple Smile На мен ми е интересно как ще мине при нас, защото преди не сме правили голямо празненство за Кари - само семейно сме се събирали  Peace

А и може да ми се смеете, но вече й купихме подарък ( да използваме намаленията след Коледа ). Взехме масичка за пясък и вода за градината и едно куче, което ходи и лае  Crazy
цък  цък

# 633
  • Пловдив
Тук е забранено в градината да се внасят вече торти и храни и на рождените дни родителите носят балони, шапки, маски, свирки. На мен ми се иска да приготвя някакви дребни подаръчета за децата и нещо по-различно от тези неща, така че споделяйте идеи, Уини, особено ти Simple Smile

# 634
Да се включа и аз в темата за рождения ден. Флоранс е решила, че иска торта с розов крем и розички. Как ще стане тая работа, не знам, ама и тя е все още податлива на моето влияние, така че може да я обработя да си избере друга торта. Розички не съм правила никога, а дори да намеря готови да се продават, сигурно ще ми струват колкото няколко цели торти. За подаръци непрекъснато говори, то за рождения ден, за следващата Коледа ... само поводи си търси Crazy На рождения й ден вадим събраното от касичката й и решаваме заедно какво да й купим с парите. Миналата година ние й купихме комплект наколенки и налакътници, а с парите от касичката тя си купи каска Peace Празнуването мисля пак да е в нас, с приятели и децата им. Единственото кофти е, че тук в началото на април още има сняг и децата не могат да щуреят много навън.
Не съм питала учителката на Флоранс как правят рождените дни, нали преди няколко месеца сменихме градината. В предната градина учителката осигуряваше всичко - украса, торта, шапки, балони. Ние носехме само подаръчета за децата, ама като са само 6 деца не е трудно да се направят подаръчета. Едната година купих за всички по 1 пъзел, съобразен с възрастта на всяко дете. Миналата година им взех марионетки - различна за всеки. Не мога да ви опиша как всички деца се радваха. Към подаръчетата добавям обикновено близалки, бонбони, дребни играчици (колички за момченцата, бижута за момиченцата). В сегашната градина доколкото знам и тортата ние трябва да занесем (никой не ни задължава, ама ако искаме торта да има...), украса, шапки и балони също, както и подаръчета.
Иначе децата са добре, Флоранс свиква с мисълта че от септември тръгва на училище, постоянно говори как там щяла да слуша, да се храни сама (вкъщи се лигави и все иска някой да й дава в устата, защото нея я мързяло ooooh!)
Аз уж малко щях да пиша, и както обикновено се отнесох #Crazy Ама поне спомогнах малко за скорошното приключване на темата Flutter

# 635
Здравейте, може ли да ми препоръчате от къде да си купя или да изтегля  компютърни игри и интерактивни приказки с красиви картинки, подходящи за възрастта на нашите деца. Малката в момента играе на "Красавицата и звяра". Много е интересна, преведена е на български, но сме я купували преди 7-8 години за каката и сега не зная къде да търся.

Сега открих, че фирмата още съществува или поне е съществувала през 2010 г. http://stanmedia.eu , откри и и разни други дискове на "Медийна къща" от книжарница "Пингвините".

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 22:40 от VAVA

# 636
Киара играе някакви игрички, но на английски. Едната, която е "истинска" компютърна игра е за Дора изследователката, харесва някои игри в сайта на Baby TV (както и самия канал), както и тук: http://www.kangiclub.com/menu_free.html. Ето това пък http://www.ixl.com/ е един много симпатичен сайт с математически задачки за малки и по-големи деца.
Галя, това, което ми идва наум, е да провериш в разни книжарници, както и в магазина точно до книжарницата в Мола на Стамболийски (май се казваше "Пулсар").

Уини, и ние сме готови с подаръка на Кика - колело http://bilder.baur.de/pool/formata/4193517.jpg. Тя си го избра преди около 3 седмици и ѝ обещахме, че ако слуша, ще ѝ го купим Mr. Green И за по-сигурно миналата седмица Пламен го купи, сега остава Кика да слуша Joy

Мая, дано всичко е наред тази година на рождения ден на Рали. Нещо, което и идва на ум (не е кой знае какво) е да намериш в интернет маски на различни животни и да разпечаташ и подготвиш различна маска за всяко дете или поне 4-5 вида различни маски.

# 637
Мая, може и глинена фигурка, да се организира и време за оцветяването им на дена на РД на Рали= ще е нещо трайно и направено от тях- ще си казват- тази оцветявахме не рожденият ден на Рали
Аз на Стефания компютъра й го забраних вече, то в последно време е страшно, ако не е на компа, гледа детско, ако не гледа телевизора играе на телефон, ааа то бива бива, ама една стая играчки и тя да си хаби очите
лоша, хубава, ще я спирам- тази седмица е седнала за 20 минути и то тази вечер, е детското не можем съвсем да ограничим, но се старая

# 638
При нас компютъра е съвсем нова страст. Просто от кака си не може да се вреди. Другият се развали, кето означа, че и ние не можем да се вредим. Искам да използвам новата страст малко букви да научи и някои образователни игри да намеря, че нали ви разказвах колко повече неща знаеше кака й на нейната възраст. Иначе не се отлепя от Дисни чанъл и техните ужасни и многократно повтарящи се филми. Кака й вече се прехвърли на Дъ войс (Не знам защо ми отказва да пише на латиница), но претенциите са да има Дисни едновременно на всички телевизори.
Благодаря за предложенията, ще се възползвам!
Мини, много ми хареса идеята с гипсовите фигурки за оцветяване.

# 639
Здравейте, момичета!!! Hug

Аз съм от лошите на компютъра не се сяда(в редки случаи когато иска да гледа снимки), за игри абсурд. Детско гледа, но не давам повече от 2 часа.
  За подарък Али иска кънки, та това ще да е .
  Малкото го оперираха успешно преди седмица в Пирогов от крипторхизъм+херния, Али ми лепна грипчето, та сега сме си всички вкъщи  #Crazy

Една молба. Имам да пиша курсов проект, който да включва анкета за дадена фирма или продукт, анализ на данните и презентация накрая на тази статистика. Моля ако някой случайно се занимава с това и може да ми помогне да пише на лични Praynig

Това засега!!! Лека вечер и успешна нова седмица!!!

# 640
  • Лондон/Пловдив
honey_81 не си писала ,че сте имали проблем с малкия , Алекс също го оперираха на същата възраст крипторхизъм+херния . Ако имаш някакви притеснения питай  Hug
Алекс за рождения ден иска колело и най вероятно ще му купим ,тези дни започнах да огледа Joy
На компа рядко се заседява от както има играта ,чат пат гледа детско .

# 641
Чери, незнаех за Алекс. Единственото което ме притеснява е че незнам как да го пазя. Казаха ми само един месец да не си играе с яздещи играчки и това е. За съжаление аз ще се връщам на работа, че не успях с намирането на нова и в яслата надали ще го пазят  ooooh! та се чудя даже дали да не изляза неплатена поне да знам че със сигурност операцията няма да е напразно. Ако имаш повече информация за предпазването ще се радвам да споделиш, дори и на лични да не  е досадно за другите.

лека и мека от мен!!!

# 642
Здравейте момичета, не съм ви чела цяла вечност и може да съм пропуснала дискусията, но искам да ви питам около кое мнение се обединихте за задължителната предучилищна от пет годишна възраст - по добре в детска градина или по добре в училище? Ако не ви се отговаря, подскажете къде да тъся.

# 643
Здравей, Дейна.

Според мен си зависи от госпожите.Нашите ги учат много и съм доволна. А и в училището трябва или да напусна или да си намеря детегледачка, защото са до обяд там. Въпрос на личен избор.

Поздрави, Ваня.

# 644
Здравей, Дейна.

Според мен си зависи от госпожите.Нашите ги учат много и съм доволна. А и в училището трябва или да напусна или да си намеря детегледачка, защото са до обяд там. Въпрос на личен избор.

Поздрави, Ваня.
Благодаря, така е , просто малкия така и не свикна с градината още мрънка , а за училището и аз бих имала същия проблем, но ще е по-спокоен. За това и питах кое надделява като мнение (туй катои двете не ме уреждат  Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт