131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 636
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И аз не бих рапортувала случката- това значи почти провален живот - това провинение ще му излиза винаги в рекорда.

Ако съм на родителите на детето ( да не казвам голяма дума, че имам и аз син) но ще взема строги мерки.
Само им се чудя- избягало дете - до 4 часа по улиците? Къде са били родителите?

# 631
титина, майката е била по работа на 3000 майлс ауей, а таткото след като влизат в аргюмент го изпраща в неговата стая, сяда на кауча и отнася уморен. Става да му каже лека нощ, но не го намира в стаята. Това се чудят е те как е успял, този квартал е затворен и е с жива охрана, но той дребен и е минал под бариерите без да го забележат! Търсили са го цяла нощ и накрая го виждат да върви сам по пътя...

# 632
И аз нямаше да репортувам.
Само, който е работил в заведение за бързо хранене знае за какво говоря. По- голям ад - няма!  Wink

Абе хайде сега родителите не могат да са виновни за всичко. Колко често да го проверявам, че спи през нощта в стаята си? Аз си лягам в 9.

# 633
Не съм казала, че са виновни. Просто се чудех къде са.

vanhorne , иначе дребно детенце в тъмното може винаги да се измъкне. От опит обаче знам, че деца бягат ако има някакъв проблем ( който може да е проблем само в детските очи - използват го като реакция да привлекат вниманието).

# 634
А, те родителите сигурно са седели вкъщи изпотени от притеснение и са звънели на пожар на всички приятели и познати. Все пак ако един тийн реши да излезе сам от къщи през нощта и да върши щуротии, няма родител, който да може да го спре, според мен. Освен ако не го заключваш профилактично в мазето, примерно.

Ванхорн, не знам какво да кажа. За мен това е сериозен пропуск на родителите. В тази страна такова поведение от детето е самоубийствено - и това трябва да им се набива в главите дълго и постоянно. Наш съсед държа на мушка един дванайсетгодишен хлапак два часа, докато баща му дойде да си го прибере - хлапето видяло отключения пикап и решило да покара. Съседът го видял от гаража, грабнал пушката, горе ръцете и така стояха на драйвуея за сеир на квартала. Съседът има две момченца и каза, че много се надява, ако на тях им хрумнат такива идеи след десет години, да се намери някой така да ги сплаши, преди някой друг да ги е застрелял на място...

Иначе не бих рапортувала. Но детето трябва да разбере в колко опасна ситуация е било.

# 635
о, и това го мислих титина. не може да ми излезе от главата това дете, а майката как трепереше, ако знаеш... каза, че никога не е имала проблем с него. В последните 2 седмици започанл да излиза с нови "приятели", дичва клас и слага айсинг с бягането...

ianajar ужас... пропуск е, но когато имаш добро дете и така изведнъж, малко като гръм от ясно небе

# 636
За втора поредна година 8 март като, че ли емоционално пропускам. Поамериканчила ли съм се не знам, но за Мадърс дей ми е едно трепкаво, трепкаво  Heart Eyes
Планирала съм посещение на ботаническа градина и ядене на открито в подобаващ ресторант. А вие?

# 637
Това, че детето е добро, за мен не изключва нормалния стремеж на един интелигентен подрастващ да подлага на проверка всички правила и норми, с които се сблъсква. Предполагам, че родителите, съвсем по човешки, са пропуснали момента, че детето не е вече мъничко, и че установените порядки вече не го успокояват, ами го карат да се бунтува. Новите приятели за мен не са причина, а по-скоро симптом на промените в детето. Хубав повод да се сетят и да проведат сериозни разговори на тема сигурност, частна собственост и прочие. Както казва Хелън в Инкредибълс, "Тези лоши не са като онези лоши от детските филмчета. Тези лоши ще ви убият, ако им дадете възможност."

Както се вижда, аз съм върл поддръжник на всяването на параноя в такъв контекст  Laughing

# 638
и съвсем правилно ianajar

Ники, хубав план и аз обичам този празник!  Ние ще излизаме днес, тъй като татко ни е на работа тази неделя!

# 639
Аз за да не се мина празнувам и двата празника  Crossing Arms

# 640
  • WA, USA
Аз за да не се мина празнувам и двата празника  Crossing Arms
и аз така.

Колкото до младежа, нали знаете, че като се затвори вратата, никой не знае какво става в къщата Wink Може и само проба да е правил, може и внимание да търси, ако мама е на работа на 3хил. мили по-често. Важното е, че е жив и здрав и дано да му е влязло нещо в главата. Детските досиета не излизат при криминал бекграунд чек. Преди работех в местния шелтър и младежкия детеншън център. Така че можеха и да го сплашат с посещение в полицията, пък да не влиза в съд въобще. Както и да е. Възможно е обаче наистина да е и само глупавичък. Имах един осмокласник в шелтъра, който решил да бяга във Флорида да основава нова държава с някакъв хахо от интернет, който го подлъгал. Стигна само до автобусната спирка, защото имаше глупостта да си изгори компютъра във фурната, което предизвика пожар в кухнята, дошла пожарна и той се озова с подпалвачески чардж и при нас в шелтъра, докато не си изкара програмите и терапията Laughing Беше много умно дете, но толкова наивно, че чак ме оставяше безмълвна понякога.

# 641
  • Boston, MA
Миме, честита, лека и прекрасна бременност!

Честити Атти, Агентка и Еди!   bouquet

Живи и здрави да са ни и имениците! Наздраве!

Случката с детето не ми се стори особено ужасна, явно съм в малцинството. Функцията на тийнейджърството за мен е да се правят глупости, бунтове, да се опитват неща. А от другата страна (на родителите) ние ще продължаваме да се опитваме да ги канализираме.

# 642
хехе, Бубка ти си психически подготвена, но ти пожелавам да не разбираш нищо от тези тийн предизвикателства!
Бубка, ти не беше ли в БГ?

# 643
 Честито на Гергьовчетата! Живи, здарави и наздраве!
  Tada Честито на Атти, Агентка 007 и Еди! Здрави, весели и богати теленца да сте!

Миме, чудесна новина Heart Eyes

за индиговите, поне от 2 год. се върти тема тук.

# 644
4estito na vsi4ki koito sa imali povod da praznuvat
Mime, leka i bezproblemna

Общи условия

Активация на акаунт