Къде в Пловдив???-20

• 91 287
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, в предната тема някой коментираше за магазин за дрехи от Англия на Младежка. Може ли по подробно инфо за адреса, че не го открих, а и никой не знаеше за него там Thinking

# 226
  • Пловдив
Моля, да ме светнете къде има оптики, търся си слънчеви очила, вчера изръчках оптиката  на Железарска и тази в Мола, моля дайте инфо къде другъде мога да проверя  Grinning

# 227
  • Пловдив
Моля, да ме светнете къде има оптики, търся си слънчеви очила, вчера изръчках оптиката  на Железарска и тази в Мола, моля дайте инфо къде другъде мога да проверя  Grinning

В Кауфланд -Тракия има много хубава оптика с модели много и добри цени.Същата я има и в Мол.Галерия! Peace

# 228
  • Пловдив
Има ли хубав фитнес в Кичука? Интересуват ме основно уреди за корем и да са добри пътеките за бягане.
Нещо около Камела ще ми е удобно. Струва ми се, че гледах някакъв билборд, ама не помня нито името на фитнеса, нито улицата.

http://www.hypoxiplovdiv.bg/about-therapy - ей такива билбордове има, ама не е точно фитнес.

Моля, да ме светнете къде има оптики, търся си слънчеви очила, вчера изръчках оптиката  на Железарска и тази в Мола, моля дайте инфо къде другъде мога да проверя  Grinning

Зависи колко пари ти се дават. Пълни серии от нови колекции зареждат в оптиката срещу "Скалата". Нови и по-стари колекции има в Сиопси на аптека Марица (имаше разкошни Библос Crazy).

Пак питам: къде поправят качествено мъжки сака?

# 229
  • Майничка
Виоленца, обикновено намирам каквото търся в оптиката на "Скайлер" (след ДСК) или в тази на площада, до пощата.  Но претенциите ми са главно за цвета и защитата на стъклата, не търся супермодерен дизайн на рамката, та не зная доколко мога да съм критерий.

Да попитам и аз къде мога да си намеря семена с разсад или направо саксийки с естрагон, розмарин, мента и (евентуално) левурда (див чесън)?

# 230
Както и преди съм писала мнения за Ирида и букетите им, наистина са уникални, килограм бонбони струва 74-78 лв. Като направят букета се взема теглото на използваните бонбони и евентуално и опаковката се таксува. 30 и няколко лева съм плащала, поръчва се задължително поне 2-3 дни предварително, защото е голяма играчка самото правене на букета. Вземала съм за сватби, е наистина е нещо оригинално. Но това са подаръци за по-специални случаи. Освен това трябва да се внимава и със съхранението на букета, за да не се стопят бонбоните. Винаги съм го поръчвала да мина да го взема буквално 1-2 часа преди събитието, за да не се стопи и развали.
За 8 Март взех букет от там. 31 лв струваше букет с 19 бонбона. 1 седмица искат по-рано поръчката. Честно казано направата му е доста елементарна, няма никаква философия. Всеки с желание и търпение може да си направи и за тези пари ще сложи повече бонбони. Аз лично смятам да направя за госпожите в ДГ за края на годината с бонбони Рафаело. Имам снимки в детайли ако някой желае да се пробва

# 231
  • Пловдив

Оптики с очила на Полароид има на Отец Паисий, в Гранда и мисля във Форум Тракия.
Други, в които съм виждала по-разнообразни модели- оптиката в Кауфланд Тракия, оптиката на спирката срещу университета (пада с  леко зад самата спирка, но се вижда пт спирката като застанеш например до будката за вестници).
Оптиката отстрани на пощата, точно до катмите.

Оня ден на Главната видях, че са открили доста голям магазин на RayBan, беше на голямата Главна, но не помня точно къде, защото не влезнах.

На определена фирма ли търсиш очила? Аз миналата година търсих един определен модел и бях обиколила и научила всички оптики в града Simple Smile

# 232
  • Пловдив

Пак питам: къде поправят качествено мъжки сака?

Нямам опит с поправка на мъжки сака. Наскоро споделях за шивачката чийто услуги ползвам за поправки- зад детската кухня на Богомил. Не знам дали поправя и мъжки сака.
Някой след това сподели за жена, която шие рокли и т.н. Ако не ме лъже паметта се падаше някъде из уличките зад банката на спирката срещу Тромонциум.

# 233
  • Пловдив
Както и преди съм писала мнения за Ирида и букетите им, наистина са уникални, килограм бонбони струва 74-78 лв. Като направят букета се взема теглото на използваните бонбони и евентуално и опаковката се таксува. 30 и няколко лева съм плащала, поръчва се задължително поне 2-3 дни предварително, защото е голяма играчка самото правене на букета. Вземала съм за сватби, е наистина е нещо оригинално. Но това са подаръци за по-специални случаи. Освен това трябва да се внимава и със съхранението на букета, за да не се стопят бонбоните. Винаги съм го поръчвала да мина да го взема буквално 1-2 часа преди събитието, за да не се стопи и развали.
За 8 Март взех букет от там. 31 лв струваше букет с 19 бонбона. 1 седмица искат по-рано поръчката. Честно казано направата му е доста елементарна, няма никаква философия. Всеки с желание и търпение може да си направи и за тези пари ще сложи повече бонбони. Аз лично смятам да направя за госпожите в ДГ за края на годината с бонбони Рафаело. Имам снимки в детайли ако някой желае да се пробва

tedi80, аз ще се радвам на снимки да пробвам някой ден.
Аз исках да взема букет за днешният ден на здравния работник-но с тази поръчка от една седмица предварително, няма как да стане. Ще се задоволя днес с кутия бонбони от магазина.

# 234
  • Майничка
Теди80, може ли и аз да помоля за снимка? Поръчвала съм, ама май не съм се сещала да поразгледам, явно. Embarassed

# 235
Теди80, може ли и аз да помоля за снимка? Поръчвала съм, ама май не съм се сещала да поразгледам, явно. Embarassed

И на мен ми е интересно да видя снимка Simple Smile.
И пак да попитам за козметичен център с дерматолог Praynig.

# 236
  • Пловдив

И на мен ми е интересно да видя снимка Simple Smile.
И пак да попитам за козметичен център с дерматолог Praynig.

gargamela, виж този козметичен център- http://mgyurova.com/
Доктор Гюрова е дерматолог. Нямам обаче личен опит от него.

# 237
Момичета, само три снимки намирам. http://tedi80.snimka.bg/hobby/buket.583330
Фитилчето на всеки бонбон е хванато за дървено шишче с телче и панделка. След това всички шишчета са опаковани като букет. Голямо обяснения му хвърлих, дано някой ме е разбрал Embarassed
Сложих снимка и на още един модел от нета, който струва 100лв Grinning

# 238
Като заговорихте за букети, трябва да ви кажа, че навлезнах много в декорацията на балони.
Вече минах основен курс в италианската АкадемияДелПолончини, сега заминавам за Словения  още едно обучение /най-доброто в света, на Куолатекс/.  Екипът ни за декорация се казва ТонБонбон&Балон. Балоните са ни уникални, пристигна ни първата част от Щатите. Правим декорации и букети по всякакви поводи. И за деца и за възрастни, по всякакъв повод /особено рожден ден/, букет от балони върши страхотна работа. Засега изработваме всички украси в Тон Бонбон 2 на ул. Висла.
Ето това е един пиратски букет отпреди няколко дни:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=165586050163188&set=a … 45270&theater

За днешният ден много подходящи са букети с благодарствени балони.
А за детски рождени дни, стават чудеса.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 09:11 от Ерин Брокович

# 239
http://www.facebook.com/album.php?id=100002225319022&aid=4183
Аз открих тази мацка и моите букети за осми март и всички тазгодишни празници са от нея-не са много скъпи,зависи от какви бонбони са направени(рафаело,айсберг,моцарт,емотикони....) и колко броя са!Също така прави много хубави кошници с бонбони и червено вино или бейлис.Мога да дам координати на лични.Утре ще е готова поредната ми кошница-ще я снимам да ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт