116та италианска

• 31 271
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
 Sad
Цитат
), насилвам се всичко да е по канона, но ми ги няма хората, местата, с които съм 'закърмена', които ми създават празника, очакването, настроението. Не че ми липсва атмосфера, но е различно.

и на мен ми е така ,тази година ! Нещата се оценяват ,когато ги загубиш... Sad

# 601
Според мен, е и носталгия към *старите* безгрижни времена  Peace ...комплекс от фактори  Crazy

...вчера естествено не минахме без посещение на летище в почивен ден  Crazy една жена гледаше излитащия самолет,прекръсти се, прати целувка и се разплака....ей, тръпки ме побиха....

# 602
аз май ви подведох малко с моята носталгия, при мен трае около 10_15 мин. не пове4е, какво да се прави, 4аст от живота е
интересното е, 4е коледата не ме вълнува особено, детски спомени от нея нямам (не се празнуваШе тогава), докато по великден помня само празниците, когато бях дете, по_съвременните спомени са към графата голямото ядене и не предизвикват особени емоции в мен
та, тук времето беШе 4удесно, въпреки мра4ните прогнози и бяхме по цял ден навън

# 603
Добрутро дами, хммм.. то станало обяд всъщност...

Следпразнично насталгично, а  Wink Я горе главата!

Тук се съсипа просто да вали, добре че е верандата да подишаме малко въздух /пардон, влага/. За мен най- хубавото на празниците е, че отминават... Като абсолютно нерелигиозна персона са ми напълно безразлични, насилвам се зарад детето, да въведа леко празнична атмосфера. Носталгия и към отминали такива нямам, животът е тук и сега, за минали работи не губя време да мисля. Много комерсиални са вече и тук, и в бг, и навсякъде май празниците. Много лицемерие има също зад тях, християнски ценности дрън-дрън, предимно фасада, мда жалко... може би.

Да похваля козунака на Миликс, след като на шега разделих пропорциите на 4 /500 гр. брашно/  Crazy, той взе,  че стана пре-въз-ходен! Тенкс, другарче!

Лени, аз го скивах синия маникюр, много гот Sunglasses

Кала, не разбрах, какво правите на летището?  Simple Smile

Деситка, подай някой фотос от бг Великден, кат се прибереш.

Та, бягам. Лек и ползотворен ден, за който е на тръстиката, на другите тоже. До после.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 12:42 от dune

# 604
Кала, аз май изобщо няма да стигна до България това лято...

Да ви кажа, че ме навести една съседка, която не ми помнела името и м/у хахо-хихи направи тънка забележка как се е държало детето, че вдигало много шум тия дни. Наистина, понякога беше извън контрол, викайки подир кучето и котката, но да е било 3-4 пъти не е стоял по цял ден да крещи на двора. В нашият квартал е тихо, като в гроб и прави впечатление и като кихнеш. Малко ми стана неприятно.

# 605
А при нас комшиите от горния етаж правят ремонт
Вдига се невъобразим шем
до 12 на обяд както и да е, но от 2 до 4 къртят и разбиват и е кошмар детето не може да спи ,мрънка.Попитах не може ли поне от 2 до 4 да е тихо, а тя ми каза ,че решила от 10 до 12 да не разбиват през останалото време ще се работи.После сложили бележка на вратата ,че ремонта ще продължи около 20 дни .......ужас #Crazy

# 606
Лени, на твойта доброжелателна съседка и пожелавам, в близките години да си напълните къщата с поне 2 броя деца, та да види тогаз какво става Laughing Шегата настрана, много тъпо наистина. Аз разбирам да крещи целодневно на двора, но за малко детска глъч, по Великден, егати... А и много вероятно тази съседка има голям пес, който лае за щяло и нещяло, денонощно, в повечето случаи е така.

# 607
хаха, ами да, те всички имат кучета, специално те имат ловно...
карай.

Да ви споделя нещо, не знам дали знаете има една марка KIKO Milano, не знам къде са разпространени, но тук има няколко магазина, те са по-скро като щендери по молове и т.н.
Та, тези хора правят евтина декоративна козметика, вкл. лакове и имат разкошни трендови цветове, лаковете им струват 2.50. Аз имам и няклко скъпи лака на ОПИ и Шанел, но  следя цветове и т.н ей така за кеф ( защото нямам поддържани нокти), Кико правят страшни цветове и качеството е добро много. Имат и разни гримчета много хитро направени да не се цапотиш, които съм виждала само на скъпи марки ( Клиник, напр.), аз с такова гримче на Кико ( графитен цвят) 'карам' цяла година:) Та, препоръчвам ( като стана в-с за моите сини нокти:)))

# 608

Hug Хелоу, последен ден почивка и тъкмо пак да стегна куфарите, този път сме всички в командировка аз заминавам за Германия, а Масимо за Румъния, само щерката остава, но тя е в сесия. Crazy   

Да се включа за лаковете, нали ни е страст с дъщерята, наследство от САЩ, сигурно имаме над 100 на различни марки.  Laughing Wink

Кико отдавна ги има почти във всеки търговски център около Милано, видях техен магазин и в Барселона.  Wink
   Като качество са много добри, ползваме и козметиката (сенки, моливи за очи и спирали), не само лакове.  Peace

# 609

Кала, не разбрах, какво правите на летището?  Simple Smile

Един самолет имаше нужда от поправка  Crazy и уж беше за 1300,оказа се,че закъснява с час  Close ,но нищо де...хапнахме в 1530  Crazy ,но като се обадиха вечерта пак...вече нямаше кой да се връща пак и то в почивен ден  Twisted Evil

Лени, Кико http://www.kikocosmetics.com/it/trova-negozio# аз все още не съм си купила нищо от тях,но само добри неща чувам за тях  Peace ,но аз съм непретенциозна и единствено на спиралата държа...следващият път ще я купя от тях и ще дам отзив  Mr. Green

# 610

smile3508 Това е само за мен работа. Хич не ми трябва да търся къде имат магазини, веднага поръчвам онлайн, след такава реклама от ваша страна, тенкс!

# 611

Да се включа за лаковете, нали ни е страст с дъщерята, наследство от САЩ, сигурно имаме над 100 на различни марки.  Laughing Wink

стига бе, толкова ли марки съЩествуват  Shocked  добре 4е поне такава пасионе нямам

вие какво то4но работите, 4е се скъсвате от командировки?
ти не беШе ли неЩо в администрацията?

# 612
  • Italia, Palermo
Уффф, тъпо ми е. Дъжд. В4ера за разнообразие месих трети път половин доза козунак, за гости, доопусто6ихме останалия с малката, надебелях със 600 грама тия дни, днес съм ве4е на плод след закуската по на6енски. Два дни се скъсах с комати от него сладки6 и варени яйца. Ама да ви кажа не е с мазнините и 6екера като на коломбите и панеттоните моята рецепта. Ето Деси да потвърди и една кипърска мама го прави и станал хуабв и лек. РАдвам се, 4е се харесва.
Аз съм с хрони4на носталгия и от март всяка година 4акам със запалени мотори и билет в ръка. Не мога да свикна и в блок да живея, искам веранда пред къ6те и двор4е поне 10 на 10м. Маргото съ6то няма търпение да тръгнем за България.
Ох, нямам нерви ни време за лакирване, а така ми се искаааа.  Аз от на6енско купувам гримове и козметика, всякаква, интегратори алиментари от ДМ. Дрехи разни за две4ки ни, а бе каквото намеря и ми хареса и е изгодно.
Лени, гадни ком6ии бе. А тук ако бяха 6тяха да денун4ират всеки ден на6ите. А и каквито са тук хората 6умни и на мен ми иде да го сторвам. Маргото редовно си закрива у6ите с гости у нас или като ходим ние, 4е по4ват една врява едновременно. КАто 4уя настръхвам за такива посе6ения, макар да са сладки хора, но са уморителни в празни4ната си врява. Ние пък понякога ходим на красивото лети6те с изглед към морето и си пием там неделното кафе, после се разхождаме вътре и вън из градинката. Laughing

# 613
  • в едно миланско село
А при нас комшиите от горния етаж правят ремонт
Вдига се невъобразим шем
до 12 на обяд както и да е, но от 2 до 4 къртят и разбиват и е кошмар детето не може да спи ,мрънка.Попитах не може ли поне от 2 до 4 да е тихо, а тя ми каза ,че решила от 10 до 12 да не разбиват през останалото време ще се работи.После сложили бележка на вратата ,че ремонта ще продължи около 20 дни .......ужас #Crazy

не би трябвало да може да си реШава самостоятелно твойта комШийка, нямате ли правилник на блока?  newsm78
аз се разправям за такива работи, и без това е неприятно, поне да се спазват някакви разумни 4асови граници.
и в наШия блок, откак съм влязла (10 години) все някой неЩо преправя, има моменти, в които просто си мразя комШиите  Mr. Green

стига бе, толкова ли марки съЩествуват  Shocked  добре 4е поне такава пасионе нямам

и аз така  Laughing
към лак имам алергия, та колкото и навремето да носех, приклЮ4и се.
4ервило не слагам от години, миналата година си купих едно след като ме гримираха в парфЮмерията, ми ново си е, неизползвано  Embarassed
фондЮтен и хубава пудра, това са ми единствените разходи за декоративна, и слава богу, Щото пък за кремовете хар4а бая  #Crazy

Кико не е ли козметика за пубертетките?  newsm78
аз с такова впе4атление съм останала, сигурно покрай Щерка ми и приятелките и  Rolling Eyes

да ви казвам ли как И днес ме мързи безобразно? Laughing

# 614

Кико не е ли козметика за пубертетките?  newsm78
аз с такова впе4атление съм останала, сигурно покрай Щерка ми и приятелките и  Rolling Eyes

Вероятно,защото цените са доста прилични и вървят с младежката мода...плътните цветове просто няма как да си ги мацна  Crazy аз съм на безцветно,бял перлен за педикюра....ааа и някое друго отенъче на нещо сребристо много ситно  Crazy
..напоследък не съм очарована от скъпите спирали и затова съм готова да сменя   Laughing с младежта и аз  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт