Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 817
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 720
Пациент при лекаря:
-Докторе, помагай - имам страшно разтройство!
-Пий тея малки сини хапченца и ела след една седмица.
след седмица Пациентът отива отново на преглед.
-Как си сега? - пита докторът
-Супер съм!- казва весел Пациентът - Целият съм осран, ама не ми пукааааа!...  Crazy

# 721
  • Карлово
"Така ли?" - казал управителят - "Жена ми е канадка."

"Сериозно? И за кой отбор играе?"
  bouquet

# 722
Съпруга разстроено пита:
-Защо винаги излизаш на балкона, когато пея? Не обичаш ли да ме слушаш?
- Не е това - отвръща мъжът. - Просто искам съседите да видят, че не те бия.

# 723
# 724
  • София
Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето училище. Мога ли да ти задам един въпрос?
- Разбира се, сине. Питай...
- Какво е политик?
- Ами сине, как да ти кажа... Нека да вземем за пример нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм "Ръководството". Майка ти казва какво да правим с парите - значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че нека ти си "Народът".
Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- Нещо не схванах много добре. Нека да помисля...
През нощта момчето се събужда от плача на по-малкото братче и отива да види какво става. Видял, че малкият се е наакал и решил да каже на родителите си. Когато влязъл в тяхната стая, намерил само майка си, спяща непробудно. Решил да потърси прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото...
На следващата сутрин:
- Тате, мисля, че разбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се е*ава с "Работническата класа", "Правителството" - спи, "Народа" никой не го поглежда, а "Бъдещето" е цялото в ла*на.

# 725
# 726
  • София
Пациент при лекаря:
-Супер съм!- казва весел Пациентът - Целият съм осран, ама не ми пукааааа!...  Crazy
С едно малко доуточнение, за да стане ясен смисълът.  Wink
И аз не си спомням точно как беше, но пациентът по някаква причина беше попаднал при психиатър...Всъщност, идеята беше, че са му дали хапчета за нерви погрешка...

# 727
  • Бургас
Пациент при лекаря:
-Супер съм!- казва весел Пациентът - Целият съм осран, ама не ми пукааааа!...  Crazy
И аз не си спомням точно как беше, но пациентът по някаква причина беше попаднал при психиатър...Всъщност, идеята беше, че са му дали хапчета за нерви погрешка...

Вицът започва с това, че на доктор му се налага да отсъства и вика свой колега /психиатър/ да го замества, ама онзи нищо не разбира от обща практика и доктора му казва: "Какво пък толкова, за 1 ден надали ще се срине света", а психиатъра се стреснал и за всеки случай викал всички да се върнат за повторен преглед след 2 дни. И така този /осрания/ дошъл в кабинета с разтройство и психото му изписал сини хапченца /че поне да го облекчат човечеца  hahaha и това, което разказваш се случва на контролния преглед след 2 дни  Joy

# 728
  • Бургас
- Ало, пътна помощ ли е?
- Да, кажете.
- Стана една катастрофа... Да дойдете да прибирете колата.
- На кой адрес?
- На "Евлоги Георгиев" № 42, 44 и малко на 45.

# 729
  • Бургас
Попитали радио Ереван:
- Каква е приликата между жената и колата?
От радиото отговорили:
- И двете стават трудноподвижни след спукана гума!

# 730
  • София
Пациент при лекаря:

Вицът започва с това, че на доктор му се налага да отсъства и вика свой колега /психиатър/ да го замества, ама онзи нищо не разбира от обща практика и доктора му казва: "Какво пък толкова, за 1 ден надали ще се срине света", а психиатъра се стреснал и за всеки случай викал всички да се върнат за повторен преглед след 2 дни. И така този /осрания/ дошъл в кабинета с разтройство и психото му изписал сини хапченца /че поне да го облекчат човечеца  hahaha и това, което разказваш се случва на контролния преглед след 2 дни  Joy
Да, така вече е ясно.  Hug

# 731
- Скъпи, когато се оженим, ще деля с теб всички несгоди и мъки!
- Скъпа, ама аз нямам мъки и несгоди...
- Скъпи, аз ти казах - когато се оженим...

# 732
  • Майнатаун
-Защо в България са забранени всички предпремиери в кината,театрите и оперите?
-Защото не може да има нещо ПРЕД премиера Бойко Борисов!!!!

# 733
Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"

# 734
Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт