Lord of the Chefs - 2

• 41 604
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
За мен това не е честна и открита борба! Не може всеки път да се опитваш да натопиш друг, визирайки грешките му, а себе си да смяташ за безгрешен! Това не е поведение на боец, а на страхливец!
Съгласна съ,  Crossing Arms

# 106
Този коктейл се снимаше в Лобито на Парк-хотел Изида. Случайно бях там и даже се канех да пия кафе, докато чаках детето да се наплува. Оказа се, че бяха затворили Лобито за посетители още от 16ч,, но до 18ч. само бягаха напред-назад и оправяха покривките по масите. Тъкмо се чудех за какво се изсипаха тая камара пременени жени и чак снощи разбрах. Дали готвачите много са се забавили незнам, но хората толкова време чакаха. Понеже нямаше къде да седнат, освен 1 сепаре, всички се бяха нагъчкали там, а Маестрото обикаляше и явно пускаше хумор. Лоша организация и неподходящо място за коктейл общо взето.

Айдее, нищо не им е станало на общинарите да повисят малко Mr. Green. Поне са чакали за приятен повод - хапване...Аз продължавам да се чудя по какви критерии избраха точно тях за показен коктейл. По-назад имаше мнение, което подкрепям, че по-непринудено би било да влязат в ресторант и да почерпят случайно присъстващи. Друг е въпросът, че пълен ресторант в Добрич...но пък щеше да е по естествено, а не тези да ми се пристискват Joy/но това само добричлии могат да го усетят Laughing/
Засега нямам фаворит.

# 107
ТарталетаHands Clap много точно я определи тая Сидония   Hands Thumbsup

# 108
За мен това не е честна и открита борба! Не може всеки път да се опитваш да натопиш друг, визирайки грешките му, а себе си да смяташ за безгрешен! Това не е поведение на боец, а на страхливец!

Има повече опит от тях. Защо след като вижда явни грешки и ги казва гласно, това да се смята за "топене", всички са конкуренция, няма симпатии тук.

# 109
Язък и за опита на Сидония, с този чепат, крив и свадлив характер тя не би се спогодила с никой, убедена съм. За да израстваш в кариерата, която и да е, трябва да умееш да работиш в екип, хората в обявите вече го пишат. С това тя би се провалила.  Аз не я усещам да изпитва приятелски чувства към никой. В техния отбор били 3 на 3 професионалисти и "хора"   Joy, един любител готвач не знаел какво да вземе от пълен склад с храна.....то култови реплики ръси тая змия

# 110

Има повече опит от тях. Защо след като вижда явни грешки и ги казва гласно, това да се смята за "топене", всички са конкуренция, няма симпатии тук.
Има и други с опит не е единствена, ама си мълчат и си траят, каквото и де се напише в нейна защита си личи от километри че съска.
Такава и е природата и колкото да се опитва да я скрие зад професионализъм не става, че тя ако продължава да лежи на 15годишния си опит като стане със 30годишен трябва да ги избие готвачите дет грешат, така не става  Naughty

# 111
# 112
Момичета, понеже гледах съвсем бегло 1 и 2-ри епизод, даваха ли избраните готвачи, с какво са се представили на кастинга?
От 10 000 кандидата не ми се вижда това най-добрия подбор Thinking

# 113
  • На земята, която е всъщност звезда.

Аааа, първият път, когато се разрева и отстраниха Васил (ако не се лъжа за името), най- откровено си го топна, никакви грешки не е коментирала с него.
Освен това има значение кога, как и пред кого го казваш гласно. Едно е да говориш с конкретния човек, съвсем друго на висок глас, така, леееекичко обърнат към камерите, които следиш крадешком с поглед.  Laughing  

# 114

Ей, как ги разбирам тези работи..... Two Hearts

# 115
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ето отново разговора между Сидония и Виталия:

http://www.btv.bg/shows/lord-of-the-chefs/videos/ljubopitno/vide … enski_nevoli.html

Нещо много интересно каза Сидония, което показва, че тя наистина има стратегия и се е съсредоточила върху силните съперници: От сутринта ти си ми главното притеснение. Цял ден обикалям около теб, за да видя дали всичко ще е наред. /Към Виталия/

Значи, тя има минимум двама по- слаби играча в отбора, непрофесионалисти, без опит и техника, и се е съсредоточила върху Виталия, явно подозирайки саботаж. Т.е. тя изобщо не работи за отбора и общото представяне, а и много добре се знае, че човек подозира другите в това, което самият той би направил.
Интересно е едно от мненията отдолу, надявам се да не е вярно.

# 116

Е, моя приятелка ги беше видяла оня ден заедно Силвия и сърбина и за тва не се учудих Laughing

# 117
И аз се надявам да не е уредено всичко и Сидония да е уредена победителка.
Оскар Уайлд има една мисъл
"Амбицията е последното убежище на неудачника!"

което абсолютно подхожда на Сидония.
Не знам защо е безработна ,но с този й начин на поведение и отношение към колеги едва ли ще се задържа някъде дълго на работа.
Просто около нея витае някакво постоянно напрежение, а такава атмосфера е отровна за работа.
Особено когато приготвяш храна и предаваш своето настроение и на нея.
Няма начин да си изтъкан от толкова отрицателни емоции и да ти се получават вкусни неща...

# 118
Добре де, тази Сидония уж безработна се води, а някой се похвали, че на 14 февруари опитвал нейни специалитети...тук нещо намирисва....

# 119
И аз се надявам да не е уредено всичко и Сидония да е уредена победителка.
Оскар Уайлд има една мисъл
"Амбицията е последното убежище на неудачника!"

което абсолютно подхожда на Сидония.
Едва ли ще е Сидония. Виталия ще е сред финалистите и твърде вероятно и победителка. Това изтече във форума в една друга тема, още след първия епизод, от съфорумка която наблюдава заснемането на предаването.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 13:40 от vita

Общи условия

Активация на акаунт