Lord of the Chefs - 2

• 41 594
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
     За пореден път стана ясно тази вечер, че не е много разумно участниците да печелят игри. Какво се оказва? Печелиш игра, ставаш шеф на отбор и после си забиваш брадвичката. Така си заминаха  Васил и Петя.  Ако Петя не беше спечелила игарата със сушито едва ли щеше да е аут. Съмнявам се, че Боряна и Силвия са по-добри от нея. 

# 91
Много добре звучи и представянето на Пламен Петков "обявен за „Готвач на годината за 2008”  „Новатор на годината 2009” и „Готвач на годината за Швейцария 2010”" но нещо не блесва в първите епизоди, може би пази козовете си за накрая.................

И аз така се подведох, но титлите са на тези, от които се е учил, а не на самия Пламен  Mr. Green

Forrester69, мисля, че не трябва изобщо да гледаш предаването. В мненията ти преобладават емотикони с "oooh" и онези дето искат да повръщат... ами не си го причинявай! Спри се! Опази се моля те, че почвам да се притеснявам за здравето ти Peace

# 92
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сидончето,както казах,има доста дълъг стаж Naughty
Така че напълно оправдавам забележките,които прави Naughty
Ама оная 26 годишната проституираща в Америка на каква се прави? Naughty

Абе Сидония, и ти ли пишеш тук? Joy

# 93
Сидончето,както казах,има доста дълъг стаж Naughty
Така че напълно оправдавам забележките,които прави Naughty
Ама оная 26 годишната проституираща в Америка на каква се прави? Naughty

Абе Сидония, и ти ли пишеш тук? Joy
Не,той е един ....омаян Фен...    Joy   Интересното е,че той си пада точно по тия "дами с разкрач в Америката",пък тук ги плюе...    newsm78

Тази вечер още по-малко ми хареса...ако така продължава ,май ще го зарежа...
Ако го нямаше журито,което повече се пречка май,шоуто е точно Биг Брадър...интрижки, злобни , завистливи погледи....и никакво готвене.Подмятат разни тигани насам натам...дори не разбрах какво приготвиха за коктейла...
А за сушито ...направо нямам думи...

това съм го правила аз,а съм пълен лаик по японската кухня...
Не знам,пълна скръб са ...нямам фаворит,аз дори имената на всички не мога да запомня още...толкова хаотично ги дават.
За сравнение,гледам и паралелното на Гордън Рамзи...ами там знам имената на почти всички...
запомних кой каква кухня предпочита...а предаването  е един час един път седмично...

# 94
  • Варна
Много се изненадах, че толкова хора не знаеха как се приготвя суши Rolling Eyes. То вярно, че си има специални суши шефове, ама все пак повечето са професионалисти, не може да не са яли или поне виждали. Миладин е много готин Peace.

# 95
Усещате ли искрите между Миладин и Силвия или аз си внушавам  Embarassed
Играч като Елена е винаги нужен  Mr. Green, дежурен за елиминации.
Петя не я харесвах от самото начало,  а това изказване с гредата ме уби просто  Joy

# 96
  • Mediterraneo
Аз само ще кажа, че Сидония е от типа хора, които за себе си наричам плазмодий- мазна, вечно измъкваща се, нагаждаща се. Отврат!

# 97
Страхотна тема   bouquet

Моите фаворити са Виталия, Живко, Владо и Пламен. Ще съм доволна, ако някой от четиримата спечели  Peace
 Коктейла снощи беше пълна скръб. Забавен ми беше шеф Петров, как подтичваше след Елен  Joy
Сидония дразни много.

# 98
Усещате ли искрите между Миладин и Силвия или аз си внушавам  Embarassed
Играч като Елена е винаги нужен  Mr. Green, дежурен за елиминации.
Петя не я харесвах от самото начало,  а това изказване с гредата ме уби просто  Joy

Тея двамата са си гаджета! Гаранция.

Елена ми стана любимка. Много мъжки се държи и не и пука от змиите Sunglasses
Според мен беше разумно решение, да изгонят Петя. Въпреки че нейното суши беше ок, освен, че ги разплака от лютото, наистина така не се прави отбор за състезание, а отбор за красота Laughing

# 99
Аз само ще кажа, че Сидония е от типа хора, които за себе си наричам плазмодий- мазна, вечно измъкваща се, нагаждаща се. Отврат!

Не съм съгласна за това, мисля че по-скоро е борбена, по всякакви възможни наини!

# 100
  • гр.Добрич
Този коктейл се снимаше в Лобито на Парк-хотел Изида. Случайно бях там и даже се канех да пия кафе, докато чаках детето да се наплува. Оказа се, че бяха затворили Лобито за посетители още от 16ч,, но до 18ч. само бягаха напред-назад и оправяха покривките по масите. Тъкмо се чудех за какво се изсипаха тая камара пременени жени и чак снощи разбрах. Дали готвачите много са се забавили незнам, но хората толкова време чакаха. Понеже нямаше къде да седнат, освен 1 сепаре, всички се бяха нагъчкали там, а Маестрото обикаляше и явно пускаше хумор. Лоша организация и неподходящо място за коктейл общо взето.

Нямам фаворити. Гледам за шоуто, но тази Елена такива бисери ръси и все се обяснява. Simple Smile

# 101
... но тази Елена такива бисери ръси и все се обяснява. Simple Smile

И накрая чак си губи мисълта....

# 102
  • Mediterraneo

Не съм съгласна за това, мисля че по-скоро е борбена, по всякакви възможни наини!

Не те карам да се съгласяваш с мен! Не я понасям, в червата ми бърка. Точно от такъв тип хора бягам надалеч или поне ги поставям на мястото им.

# 103
  • На земята, която е всъщност звезда.

Човек може да бъде разпознат И по начина, по който се бори за това, което иска да постигне: има хора, които се борят честно и открито, има такива, които не са сигурни в качествата си или са научени да го правят подмолно.

# 104
  • Mediterraneo
За мен това не е честна и открита борба! Не може всеки път да се опитваш да натопиш друг, визирайки грешките му, а себе си да смяташ за безгрешен! Това не е поведение на боец, а на страхливец!

Общи условия

Активация на акаунт