Lord of the Chefs - 2

• 41 591
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
Искам да поздравя Славейче за чудесното оформление на темата  bouquetСега им четох кратките описания и като гледам си мисля - що така си тръгват професионални готвачи с дълъг стаж и опит в чужбина, пък ментетата стоят още Thinkingнамирисва ми на конспирация.

# 76
Напоследък на мен сърбето ми прави положително впечатление. Играе му се, ама не на всяка цена, някак позитивно го прави, с искрена емоция и без излишно показана амбиция. На някои от нашите направо са им като на булдоци физиономиите от зор за победа. Което на мен ми е грозно. Трябва да можеш и да губиш и да печелиш с достойнство. По възможност без да мачкаш околните. И по възможност без да изтъкваш непрестанно недостатъците на другите.

# 77
И по възможност без да изтъкваш непрестанно недостатъците на другите.
Което е редовен номер на всеобщата любимка тук-Виталия-Грозалия ooooh!
Най-малката там се изживява като най-голямата специалистка,с най-дълъг стаж hahaha Гледа отгоре всички и дава "акъл" ooooh!

# 78
  • Разпиляна във въображението
Добре де, имам чувството, че никой не става за главен готвач. Ястията им все нещо не е както трябва. Едно със света нямаше днес, а и преди май. Я презентацията им куца, а яденето не е лошо или обратното. Оправдават се, че това не станало, че това не било добре и т.н. Едно със света не стана Crossing Arms

# 79
Да не говориш за Сидония-Горгония  Crazy
Защото тя има навика всяка серия надлъжко и нашироко да ни уведомява за недостатъците на другите  Naughty
И то твърде натрапчиво го прави  Naughty

# 80
Да не говориш за Сидония-Горгония  Crazy
Защото тя има навика всяка серия надлъжко и нашироко да ни уведомява за недостатъците на другите  Naughty
И то твърде натрапчиво го прави  Naughty
Много неприятна е тази жена. Peace

# 81
Сидончето,както казах,има доста дълъг стаж Naughty
Така че напълно оправдавам забележките,които прави Naughty
Ама оная 26 годишната проституираща в Америка на каква се прави? Naughty

# 82
Добре де, имам чувството, че никой не става за главен готвач.

И аз това почвам да си мисля Tired То май никой не го заслужава този ресторант...

Иначе Елена и Миладин са ми много симпатични вече - добре, че са те, че да има някакъв забавен елемент в цялото предаване. А Сидония просто няма равна... много дразнеща личност  Shocked Виталия беше учудващо тиха този път  Thinking

Според анкетата Елена има доста фенове  Laughing Laughing Laughing Но определено има нещо гнило в това, че тя изобщо остана... Whistling

# 83
От момичетата не харесвам почти никоя... може би само Силвия и Радка оттук-оттам.

# 84
Ти да не си й сред клиентите, че така убедено твърдиш тази глупост за проституирането Crazy
Или според теб една млада жена може да е успяла само, ако си е легнала с някой мъж???
Не всички са като твоята руса любимка, не бъркай моля  Naughty

# 85
Всъщност имам предвид и двете... В различни ситуации реагират по такъв начин - все някой друг им е крив, не и те самите.

# 86
Или според теб една млада жена може да е успяла само, ако си е легнала с някой мъж???
А ти по правило четеш твърде избирателно,когато не ти изнася да зЪбележиш нещо ooooh! Sick Много лоша черта,от която едва ли нявга ще се отървеш ooooh!
В конкретния случай Naughty говорим за млада "жена",която е заминала в чужбина и се ******* с чужденци там,за да "просперира" Naughty Ясно ли ти е,неннннке ooooh! Да видим Сега как ще извъртиш пак в твоя полза нещата ooooh!
Всички знаем защо почти всички успели жени са успели,пък да не говорим за тия,които се ****** с чужденци в чужбина Naughty

# 87
Като пораснеш малко ще разбереш, че жените се хващат с чужденци не непременно заради пари, а от любов  Naughty
Как аджАба разбра, че е заминала в чужбина, за да се **** с чужденци там????
ЗвездитИ ли ти го говорят ПАК  Crazy
Явно знаете всички без мен, защо почти всички жени са успели. Аз например на знам. Явно ти с твоя дългогодишен опит с жените, си най-големият познавач на женската психика  ooooh!

# 88
Като пораснеш малко ще разбереш, че жените се хващат с чужденци не непременно заради пари, а от любов  Naughty
О,сигурно ooooh! Тия ги разправяй на някУЙ първолак ooooh!
Как пък тая любов съвсем "случайно" винаги се намира в някоя доста по-развита страна ooooh!
Харесвай си която искаш магистралка,просто кАжи,че я харесваш въпреки личния й живот,ама не се хвърляй да я защитаваш и представяш за монахиня едва ли не ooooh! Но това май е навик от една друга твоя любимка-магистралка ooooh!

Цитат
Явно знаете всички без мен, защо почти всички жени са успели. Аз например на знам.
Много добре знаеш Naughty Това,че евентуално претендираш,че ти не си такъва,не значи,че не си чувАла милиарди примери Naughty Не се прай на ощипана Naughty

# 89
Скъпи мами и не само..................................Моля ви бъдете по-положителни в мненията си. Не е необходимо да подсилвате ефекта от написаното с епитети като "бездарница с широк разкрач" и "тая селянка сериозно е забравила от кое село е" и т.н.
Това е реалити шоу и вероятността да победи накой, който просто умее да играе е голяма и не е задължително да е най-големия готвач. Мен лично ме впечатли това че Петя нацели начина по който се прави сушито без да е професионалист. Но грешката й при избора на екип, мисля че беше голяма, макар че ми се искаше да продължи все пак.
Гласувах за Виталия защото ме впечатли хъса с който се бори, освен това и Сидония харесвам. Също така мисля, че и някой от мъжете не са показали на какво са способни............Дано да им стане време да разгърнат таланта си. Много добре звучи и представянето на Пламен Петков "обявен за „Готвач на годината за 2008”  „Новатор на годината 2009” и „Готвач на годината за Швейцария 2010”" но нещо не блесва в първите епизоди, може би пази козовете си за накрая.................
Гледам с интерес, стискам палци за този, който ще победи защото наградата е впечатляваща.

Общи условия

Активация на акаунт