Lord of the Chefs - 2

• 41 639
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Е как може да не усетят чесъна, бе. Толкоз ли са зле тия!?

# 181
Аууу, следващия път много ще са лоши шефчетата от журито  Crossing Arms

# 182
Хахах, ще има ексцесии. Ами няма само аз да си кипвам спагетите, я Laughing

# 183
Видяхте ли коя е най-добрата smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Коя сега е номер 1 Naughty Naughty Naughty Naughty
Сидончето,много ясно Naughty
НаправИ ми доста добро впечатление,че накрая след като спечели,беше доста скромна и каза,че не е доволна от себе си,което рядко се среща в една жена Naughty
Всеобщата любимка Виталия-Грозалия пак нищо не направи hahaha

# 184
  • На земята, която е всъщност звезда.
Промените, които забелязвам: журито е по- премерено и меко към участниците; жените участнички са по- обрани откъм емоции; Елен Колева е с по- прибрани деколтета и вече май не седи на плота. Да, май наистина някой от шоуто си е водил бележки.Laughing

# 185
Следващият път ще е много интересен епизода. За най-спокоен смятам шеф Петков, а като видях бая ще избухне другият път Laughing
Ама това Ленче направо ме убива. Такъв е шемет. Голяма е симпатяга Laughing

# 186
Промените, които забелязвам: журито е по- премерено и меко към участниците; жените участнички са по- обрани откъм емоции; Елен Колева е с по- прибрани деколтета и вече май не седи на плота. Да, май наистина някой от шоуто си е водил бележки.Laughing

Напълно съм съгласна, и на мен тези промени (всички, които си посочила), ми направиха впечатление в днешната серия Grinning

На плезещия се господин по-горе ще рекна, че Виталия изобщо не можа да направи каквото и да било, но не точно по нейна вина, а заради малко по-мудната й съотборничка  Crossing Arms

Не можах да разбера на какъв принцип изобщо ги разпределиха така  newsm78

# 187
Ивелин блесна тая вечер! Чак и журито остана приятно изненадано!

# 188
Ивелинчо  отново утрепа коча с лопатата. Добре се бил справил, хихих. Само дето основните съставки лекинко му убегнаха, но да му имам самоувереността на човекО. Двамата с Еленка спокойно могат да организират клуб ОЧЗ и да председателстват в него Mr. Green

# 189
неннннке,ти като немска възпитаничка какво ще кажеш за тоя изпаднал германец hahaha hahaha hahaha
По-голям мухльо не бех виждАл hahaha
Ти защо не го подкрепяш Laughing

# 190
  • Mediterraneo
Този път Сидония не ми пролази по нервите. Признавам, заслужи си имунитета и й направи чест изказването й, че не е доволна от себе си. Ето така трябва да се държи един победител! С такова поведение печели симпатии, а не като се опитва като мазен плъх да се спаси от неприятности.

# 191
неннннке,ти като немска възпитаничка какво ще кажеш за тоя изпаднал германец hahaha hahaha hahaha
По-голям мухльо не бех виждАл hahaha
Ти защо не го подкрепяш Laughing

Както винаги нищо не разбираш от готвене  Crazy
Човекът спретна супа, която очарова инак строгото жури. Даже я нарекоха "висока топка"  Naughty
За разлика от теб, аз не подкрепям хората само, защото са от определен град или държава (както ти подкрепяше плевенчанина, че чак го изкара най-добрия готвач  Crazy)
Симпатичен ми е Норман, но за жалост от толкова съскане и интриги в началото, доста от другите хора останаха на заден план (както и Норман) и не можахме да им видим способностите

# 192
  • 221B Baker Street
Форестър,моят речник е доста по-обран от твоя,но на теб ти е позволено - ти си прост(о) мъж  Wink

Относно "победата" на Сидония - никой не заслужаваше този имунитет,така че за какво да говорим повече  ooooh! а самооценката й не беше скорма,а просто...реална:)

а относно промените в шоуто - и да четат,и да не четат,записите вече са приключили,така че могат да си вземат бележки само за финалния епизод  Mr. Green

# 193
Наистина ли са приключили? Аз мислех, че са заснети само няколко епизода в началото и сега снимат и останалите. Май наскоро някой в темата спомена, че няколко дена преди епизода са снимали коктейла с общинарите  newsm78
А и май няколко човека от Добрич споменаха, че са още там в града и снимат Thinking

# 194
  • Варна
Този път Сидония не ми пролази по нервите. Признавам, заслужи си имунитета и й направи чест изказването й, че не е доволна от себе си. Ето така трябва да се държи един победител! С такова поведение печели симпатии, а не като се опитва като мазен плъх да се спаси от неприятности.
И как си заслужи имунитета. Според мен не стори нищо съществено, и чак тя самата се усети, че е така.
Това че беше изредила хиляда продукта й даде награда, ама и това го направи май с цел "все някой от изброените продукти ще ги има". Да беше познала поне основния продукт Naughty
Не ми е никак симпатична и не искам тя да спечели определено. Не съм и за Виталия. Все още никой не ме е грабнал. От Елена готвя доста по-добре  Crazy
Все се каня да питам, някой знае ли, защо в Добрич се снима предаването? Любопитство просто newsm78

Общи условия

Активация на акаунт